Хммм, аз доста помислих по темата с третата декада честно казано, но до много ясно обоснован и целенасочен извод не мога да достигна

Може би на първо място прави впечатление, че и по Плацидус всички домове куспидите им са в последните анаретни градуси на зодиакален знак, което ще рече че са еднакви като градуси домовете

Е и се питам в случая, аз и без това използвам, равнодомната система, така че определено не мога да извлека нещо от това като твърдение

Търсих някаква взаимовръзка между управителя на третата декада за всеки знак спрямо дома в който е или в знака на дома, който заема останалата по-голяма част от него, но определено статистиката сочи, че няма налагаща се закономерност като тип достойнство на урпавителя

Може би ще обърна внимание на това, че всеки един дом знакът на куспидата му и съответния управител имат много по-малко влияние върху динамиката на процесите свързани с дома в съпоставка със следващия знак, който заема около 90% от дома и би следвало да рече да е с доста по-силно въздействие ( това бях чел някъде като хипотеза и практически похвад на един български астролог, за съжаление ми убягва името му в момента)

В общи линии се обърках сам вече в моите размисли... може би ми трябва поглед от по-високо върху картинката, не толкова в детайли

Но не се предавам да си го мисля това, че доста ме заинтригува да си призная