Марая, аз гледам солара като самостоятелна карта, така и не се научих да я тълкувам наложена към натала. Освен това като разглеждам карти почвам от прогресиите, според мен те са най-важни (затова и питах за липсата на активност в прогресивната карта). Имам ти данните та си позволих да погледна твоите:
Имаш силен акцент на 2-8 домове, марс и остта 6-12 дом. Прогресивният ти асцедент прави съвпад с натален марс във втори, което точно кореспондира с новолунието в съвпад с юпитер във втори соларен. Прогресивната ос мц иц е влязла в 12-6 дом и прогресивно иц е върху наталната луна в шести дом, луната управлява осми дом. А ти си асцедент скорпион. Освен това пр. луна е в овен, марсов знак, а и пр. марс е в края на знака.
Марс управлява първи и дванайсти, а както казах пр. мц е в 12ти. Пари ще даваш и ще вземаш във връзка с институции, големи корпорации или пък някакви благотворителни инициативи. Струва ми се твърде вероятно последното, защото и тр. Нептун ти е на ИЦ, а той е естествен управител на 12-ти дом.
Не изключвам и кардинални промени (марс в кардинален знак и пр. асцедент също) свързани или с децата или на любовния фронт, защото марс ти е управител на асцедента и пети дом, а и пр. луна е там.
Бизнес пътуването по солара което имаш предвид сигурно ще е успешно, меркурий е ретро в солара както в натала и управлява девети соларен.И съвпадът със соларна луна, която управлява соларно мц може да доведе до по-големи промени отколкото очакваш.
Соларната луна е в критичен градус и в съвпад с наталния асцедент – много промени, свързани с чужбина заради съвпада с юпитер и меркурий, който управлява девети соларен. Критичните градуси в солара ги свързвам с нещо, което не очакваме, искаме друго, но после получаваме нещо различно, което по си е струвало в дългосрочен план.
Ами това е от мен, не знам дали нещо ще ти е полезно, напоследък не мога да улавям добре „цялата” картина на хороскопа.