Здравей Гост

Смъртта - натал, прогностика ТОЧКА НА СМЪРТ

• 20 Отговора
  • 8148 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Смъртта - натал, прогностика ТОЧКА НА СМЪРТ
« Отговор #15 -: Юли 20, 2011, 03:15:21 pm »
Точен квадрат на нодалната ос по същото време и аспек на Сатурн не към слънце , а Меркурий....Хирон каре луна....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #16 -: Юли 20, 2011, 04:27:28 pm »
При мен Меркурий в Овен е У4 в скрита опозиция спрямо Плутон в Скорпион У8 - сигурно ще умра от рак на белите дробове или някой ще ме удуши  ;D Интересно, че имам Марс и Сатурн в 8 - единия дава внезапна смърт, а другия бавна. Чудя се, кой ли ще надделее  ::)

« Отговор #17 -: Юли 20, 2011, 05:41:50 pm »
При мен Меркурий в Овен е У4 в скрита опозиция спрямо Плутон в Скорпион У8 - сигурно ще умра от рак на белите дробове или някой ще ме удуши  ;D Интересно, че имам Марс и Сатурн в 8 - единия дава внезапна смърт, а другия бавна. Чудя се, кой ли ще надделее  ::)
Марс по дом тук си е добре, а знака и аспектите как са?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #18 -: Юли 20, 2011, 11:32:38 pm »
Марс по дом тук си е добре, а знака и аспектите как са?
Марс е в съвпад със Сатурн в 8 дом, опозиция Слънце / Венера и секстил към Луната  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юли 21, 2011, 02:14:55 am »
Плутон мина през точката ми на смърт....,жива съм...Има и други подробности.... :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #20 -: Юли 21, 2011, 09:21:59 am »
Плутон мина през точката ми на смърт....,жива съм...Има и други подробности.... :)
;D ами и моята е в нач. на козирог :) я ме щипнете :)))