Здравей Гост

Венера + Сатурн - тригон в синастрията

• 12 Отговора
  • 3475 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
А за този аспект какво бихте казали от синастрична гледна точка.... ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Венера + Сатурн - тригон в синастрията
« Отговор #1 -: Юли 20, 2011, 08:34:53 pm »
         Аз не съм навътре в синастрията и то никак даже  ;D Имаме го аспекта с моята другарка...  ;D Може би дава една плавна комуникация, постоянна, една такава интересна спойка, че дори и да са били огън и жупел събитията много много бързо се напасват от само себе си нещата... Иначе общ поглед житейски със сходни ценности, но предполагам не този тригон е главния "злосторник" за което :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юли 20, 2011, 08:54:39 pm »
         Аз не съм навътре в синастрията и то никак даже  ;D Имаме го аспекта с моята другарка...  ;D Може би дава една плавна комуникация, постоянна, една такава интересна спойка, че дори и да са били огън и жупел събитията много много бързо се напасват от само себе си нещата... Иначе общ поглед житейски със сходни ценности, но предполагам не този тригон е главния "злосторник" за което :)
ами то с един гол тригон.... няма ли марс да разведри обстановката :) и една Венера дето все огледалцето й е в ръчичките и някоя луница.. гальовна, миличка :)

между впрочем си намерих мотив за цигарите :)))) - разгледах малко снимки на бабички из нета...... и си се представих така с жълто лице и изпопадали зъби - нека после съм суетна бррр
« Последна редакция: Юли 20, 2011, 08:57:14 pm от Fairy »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Юли 20, 2011, 09:01:12 pm »
ами то с един гол тригон.... няма ли марс да разведри обстановката :) и една Венера дето все огледалцето й е в ръчичките и някоя луница.. гальовна, миличка :)

между впрочем си намерих мотив за цигарите :)))) - разгледах малко снимки на бабички из нета...... и си се представих така с жълто лице и изпопадали зъби - нека после съм суетна бррр

Е не е само гол тригон, Fairy, но нали темата е за този аспект между двете опоменати планетки - та затова си правя изводи в какво може да допринася :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 20, 2011, 09:04:43 pm »
Мисля , че е труден аспект.... :)....И то доста труден...Всичко до което се докосва Сатурн е трудно..... :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #5 -: Юли 20, 2011, 09:07:58 pm »
Мисля , че е труден аспект.... :)....И то доста труден...Всичко до което се докосва Сатурн е трудно..... :)

Е значи целнах греда  ;D Ми то освен, че като цяло си е коварен Сатурн напоследък все повече почвам да разсъждавам, че тригиочетата му хич не са много много готини  ??? А за синастрията - просто предположение беше това без обосновка  ;D
« Последна редакция: Юли 20, 2011, 09:09:40 pm от kokolino »

« Отговор #6 -: Юли 20, 2011, 10:16:55 pm »
Труден ,но дълготраен :)
аз си го имам в натала,както и с настоящия ми съпруг в синастрията - мисля,че в крайна сметка той дава хармоничния,мъдър :)завършек на нашите пререкания.Има някакво израстване /взаимно/,което в крайна сметка е положително.Мисля,че този аспект на мен,лично много ми помага.В натала двете планети са в рецепция,а Сатурн е У на 7 дом.Така го усещам- позитивно :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 21, 2011, 02:16:24 am »

Е значи целнах греда  ;D Ми то освен, че като цяло си е коварен Сатурн напоследък все повече почвам да разсъждавам, че тригиочетата му хич не са много много готини ??? А за синастрията - просто предположение беше това без обосновка  ;D

Абе ще доДИш ти на моята... :P ;D, знам аз.... ;D

« Отговор #8 -: Юли 25, 2011, 08:32:57 am »
Вий пък кво се оплаквате там с тригоните. Аз имам мъжов Сатурн квадрат с моя Венера, че не пискам.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юли 25, 2011, 01:36:00 pm »
Вий пък кво се оплаквате там с тригоните. Аз имам мъжов Сатурн квадрат с моя Венера, че не пискам.

Оплакваме се..., защото при карето има възможности..., при тригона ...ахаа-аха...да се окопитиш...и си на пързалката.... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #10 -: Юли 26, 2011, 09:28:38 am »
         То май Марая си е права отвсякъде - тъкмо всичко върви по мед и масло и изневиделица ти идва ей така просто, без предварителни индикации  ;D  ;D

« Отговор #11 -: Юли 26, 2011, 09:35:57 pm »
При Венера/ Сатурн има вярност и лоялност, при тригона има и удобство и разбиране, при квадрата има обвинения и ограничения налагани най-вече от Сатурн, което кара  Венера да се цупи и да се отчайва.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Юли 28, 2011, 10:12:17 pm »
При Венера/ Сатурн има вярност и лоялност, при тригона има и удобство и разбиране, при квадрата има обвинения и ограничения налагани най-вече от Сатурн, което кара  Венера да се цупи и да се отчайва.

С тригон съм...,аз съм със Сатурна....и се цупя... ;D :-[...понякога.... :-[ :P