Здравей Гост

Горчива луна- ранена

• 17 Отговора
  • 3918 Прегледи
Re: Горчива луна- ранена
« Отговор #15 -: Юли 26, 2011, 04:17:11 pm »
много добра и точна мисъл, която му помага в осъществяване на плановете му, които никак не са малки , интелигентен и комбинативен, умело действа във всякакви ситуации

« Отговор #16 -: Юли 26, 2011, 04:21:26 pm »
Въпреки че изглежда доста добре (Венера близо до АС), има ужасно мнение за себе си.. Интересен събеседник е, учи философия. Изглежда ми малко повърхностен (безчувствен), мисля че е доста похотлив (сигурно заради земните Марс и Венера). Рисува и си пада доста по изкуството. Казва, че не познава баща си, а майка си описва като "кукона" (везнишка луна) ;D Пада си по красиви жени.. А бе доста шантав човек, от една страна живее в свой свят, а от друга изглежда доста земен.. Но дали АС не е само маска пред другите?? Липсата на огън и променливи знаци = постоянство до дупка, бавни и премерени реакции?
« Последна редакция: Юли 26, 2011, 04:27:36 pm от Euphoria »
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

« Отговор #17 -: Юли 26, 2011, 10:55:07 pm »
Като човек с тао квадрат луна, слънце, юпи като слънцето е на върха на тао и луната има само един положителен аспект ама и той е ранен тригон съвпад венера и сатурн, мога да кажа от личен опит че любовта е лечител на всички противоречия на душата. Дали и заради квадрата с меркурий но аз също не слушам кой какво ми говори усещам всичко с душата си и когато някой ме обича това винаги дава резултат, макар не и веднага.