Здравей Гост

Гадаене с Таро

• 136 Отговора
  • 40133 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Гадаене с Таро
« Отговор #75 -: Септември 30, 2011, 01:02:16 pm »
Зузи, първо да попитам на колко години е детето ти? Излиза ми някакво сърдечно разочерование, страда. Но това би могло и да показва, че страда заради проблеми в твоето семейство. Много е предпазливо детето в емоциите, не казва всичко което чувства и си страда само. Фантазиите за успех пречат, Самозалъгва се с нещо и затова е и безделието при него. Чувството че може и трябва да има всичко пречи.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #76 -: Септември 30, 2011, 01:16:14 pm »
Много точно го виждаш, Анели,така е. На 21 год. е,само за емоциите не е,много е емоционална,трудно се владее,направо казва това,което и е на сърцето( Слънце в Лъв, АЦ-Стрелец) горда,непримирима,понякога своенраявна и нетактична.Прекъсна връзка и започна нова в рамките на 2-3мес.,напоследък често сменя среда,приятели и иска живот не според възможностите и. Студентка е,но тази година временно прекъсна,но и работа не си търси и затова са ни споровете напоследък,а за мен момента е труден и тя не го разбира.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #77 -: Септември 30, 2011, 01:31:49 pm »
Анели, ако ти остане време, хвърли едно таро и за мен  :angel: Въпросът ми е - Ще се преместим ли да живеем в чужбина до 1 година аз и семейството ми?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #78 -: Септември 30, 2011, 01:42:34 pm »
Танче, между два и седем месеца има някакво развитие по въпроса. Човек, който е тъмен и с възможности ще ви помогне. Но в близкото бъдеще трябва да послушаш човек, който е с някаква оригинална идея, млад е първо ще има спор, но не си дръж на своето, а го послушай. Ще се случат събития, като един вид конкуренция, ще трябва с много неща да се оправяш и писменни и касаеи работата ви. Бавно е става, предполагам че няма да заминете всички наведнъж. Ще се притесняваш за млад човек ( син или дъщеря) - млад, буен, шумен и весел. Направи всичко възможно да заменете, защото шанса е на твоя страна, но завършващата карта показва че трябва да се потрудиш, т.е. няма да дойде наготово.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #79 -: Септември 30, 2011, 01:56:25 pm »
Анели ...я като си подкарала петъчно темата...Хвърли едно таро с въпрос...
ТЕНДЕНЦИЯТА ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ.... ::)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #80 -: Септември 30, 2011, 02:05:31 pm »
Въпросът ми е - Ще се преместим ли да живеем в чужбина до 1 година аз и семейството ми?

Taня, поставяла ли си радикса си в някоя от темите? Бих желала да го видя.  :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #81 -: Септември 30, 2011, 02:05:51 pm »
Танче, между два и седем месеца има някакво развитие по въпроса. Човек, който е тъмен и с възможности ще ви помогне. Но в близкото бъдеще трябва да послушаш човек, който е с някаква оригинална идея, млад е първо ще има спор, но не си дръж на своето, а го послушай. Ще се случат събития, като един вид конкуренция, ще трябва с много неща да се оправяш и писменни и касаеи работата ви. Бавно е става, предполагам че няма да заминете всички наведнъж. Ще се притесняваш за млад човек ( син или дъщеря) - млад, буен, шумен и весел. Направи всичко възможно да заменете, защото шанса е на твоя страна, но завършващата карта показва че трябва да се потрудиш, т.е. няма да дойде наготово.
Анели, много, много ти благодаря  :-* Всичко е така, както си го написала! Наистина няма да заминем всички наведнъж, а първо мъжа ми ще отиде при негов познат там да види на място, как стоят нещата. На него ( мъжа ми ), все му хрумват разни идеи и наистина понякога имаме разногласия. Притеснявам се за сина ми - дали ще се адаптира лесно ако заминем.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #82 -: Септември 30, 2011, 02:14:33 pm »
Въпросът ми е - Ще се преместим ли да живеем в чужбина до 1 година аз и семейството ми?

Taня, поставяла ли си радикса си в някоя от темите? Бих желала да го видя.  :)
В Натални карти за начинаещи го има - на 2-ра страница  :)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #83 -: Септември 30, 2011, 02:20:49 pm »
Много точно го виждаш, Анели,така е. На 21 год. е,само за емоциите не е,много е емоционална,трудно се владее,направо казва това,което и е на сърцето( Слънце в Лъв, АЦ-Стрелец) горда,непримирима,понякога своенраявна и нетактична.Прекъсна връзка и започна нова в рамките на 2-3мес.,напоследък често сменя среда,приятели и иска живот не според възможностите и. Студентка е,но тази година временно прекъсна,но и работа не си търси и затова са ни споровете напоследък,а за мен момента е труден и тя не го разбира.
Какво излезе за нея,тя ме притеснява,ще работи ли,ще учи ли?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #84 -: Септември 30, 2011, 02:33:20 pm »
Мисля, че засега ще работи. Дава се до два месеца да започне работа.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #85 -: Септември 30, 2011, 02:35:51 pm »
Танче, не се притеснявай за сина си, ще се чувства доста самотен отначало. това за него се дава като ново начало и около 6 месеца ще му са необходими за да се чувства добре. ти си човека който му дава сила и енергия. А майка ти как е?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #86 -: Септември 30, 2011, 02:40:53 pm »
Марайче, не хвърлям за общи тенденции, не съм хич по прогнози, тип мунданни. За теб ли става въпрос или по принцип за октомври месец?
Щото ако е за теб ще си уредиш сама неща, неочакван но и закономерен късмет. Продължава състоянието ти на депресия и проблеми, но то ще отмине след месец. предстои ти пътуване - за добро е. послушай и се довери на мъж - железен, целеустремен и категоричн в изказа си. пази се от една жена - не се доверявай засега, ще ти създаде много проблеми, ама тя май вече се е появила. крайната ти карта е ново начало. така че спокойно - ще те бъде

« Отговор #87 -: Септември 30, 2011, 05:40:14 pm »
Aneli,не знаех ,че хвърляш таро - може ли да попиташ по "моя" въпрос - кога и дали :)Благодаря ти :-*

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #88 -: Септември 30, 2011, 07:44:56 pm »
Натали, пробема ти ще има малко забавяне, ще трябва да се пребориш с нещо, някаква интервенция от мъж направена, за да се реши проблема. Притеснява те това нещо, но ще трябва да преудолееш притесненията си, ще се наложи. Отговора е - да, действай февруари, март.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #89 -: Септември 30, 2011, 07:52:28 pm »
Мерси..Анели.... :-*

Нещо повече за категоричния мъж...мога ли да знам....
« Последна редакция: Септември 30, 2011, 07:54:01 pm от Марая »