Здравей Гост

Гадаене с Таро

• 136 Отговора
  • 40050 Прегледи
Re: Гадаене с Таро
« Отговор #15 -: Юли 27, 2011, 03:17:41 pm »
Предлагам тази тема да е своебобразно поле, подобно на практикумите в другите подфоруми. Тук поне имам опит и мога да се обаждам. :P
Чудесно моите поздравления много си красив на снимката, особено тези секси мустачки.
Може ли и аз да задам един въпрос?

« Отговор #16 -: Юли 27, 2011, 03:25:14 pm »
Предлагам тази тема да е своебобразно поле, подобно на практикумите в другите подфоруми. Тук поне имам опит и мога да се обаждам. :P
Чудесно моите поздравления много си красив на снимката, особено тези секси мустачки.
Може ли и аз да задам един въпрос?

Както се казва - стреляй! :D

« Отговор #17 -: Юли 27, 2011, 03:27:37 pm »
Скоро ше намеря ли работа която да ме устройва?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #18 -: Юли 27, 2011, 04:34:43 pm »
Тук май всички питат за пари и работа  ;D Да се включа и аз ... ако ти остане време и желание... Ще започна ли удовлетворяваща работа до края на годината?

« Отговор #19 -: Юли 27, 2011, 04:57:26 pm »
Скоро ше намеря ли работа която да ме устройва?

Първата карта е "Глупакът", тя показва положението такова, каквото е в момента, а именно проява на някаква безрасъдност от твоя страна, може би и каприз (аз ще си позволя да го разтълкувам като прекалена предирчивост, която трябва да смегчиш). Следващата карта е "Кулата". Нея тълкувам като своеобразно предупреждение да не подбираш чак толкова, защото има силна вероятност да изгубиш това, което си постигнала или имаш (ако в момента работиш, би означавало сегашната си работа, ако решиш да напуснеш или ако не работиш, то това означава някаква благоприятна възможност, която не отговаря на изискванията ти). Тройката пентакли показва, че или в момента работиш или се стараеш достатъчно усърдно да си намериш работа, но седмицата пентакли (която е следваща), предупреждава да не си толкова нетърпелива и взискателна (още една карта, засягаща взискателността), за да можеш да извлечеш ползите от ситуацията, в която се намираш в момента. Тройката мечове показва, че или си претърпяла някакво разочарование в личен аспект, което в момента ти пречи (аз го тълкувам като любовно такова) или евентуалното разочарование, че нещата се случват толкова бавно за теб. И в двата случая трябва да обуздаеш емоциите. Девятката мечове, показваща бъдещите тенденции, при тези обстоятелства, предупреждава да си по-внимателна, защото ако не правиш добре преценките си или действията си, е възможно да претърпиш неуспехи и разочарования. Следващата карта - "Рицар на чашите", която е обърната, те съветва дори и да откриеш желаното работно място, да не представяш себе си в такава светлина, в която да изглежда, че възможностите ти са над тези, които реално имаш, само за да получиш желаното място, защото това няма да е в твоя полза. Обърнатата шестица жезли показва, че имаш ясна представа за това, което искаш да вършиш или дори е вероятно да имаш конкретна цел, която според мен трябва да преследваш. На последно място - асо жезли. Тази карта казва две неща - ако си достатъчно упорита (и внимателна в това упорство), е възможно да получиш това, което искаш, но ще ти се наложи да се бориш здраво за това, но бидейки себе си (спомни си какво "казва" "Рицаря на чашите").

« Отговор #20 -: Юли 27, 2011, 05:04:20 pm »
Благодаря, много точно си описал периода в който се намирам.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Юли 28, 2011, 02:37:56 pm »

Уау.... ???

Ми ...,имам молба....Изтегли карти и попитай каква насока искат да ми дадат за месец ажгуст... ;D
Предварително ти благодаря! :-* :-[

« Отговор #22 -: Юли 28, 2011, 09:35:53 pm »

Уау.... ???

Ми ...,имам молба....Изтегли карти и попитай каква насока искат да ми дадат за месец ажгуст... ;D

Да те изнудя пак да ми видиш хорара, става ли? :P

Иначе за насоката, ми кажи в каква сфера, че да си избера сигнафикатор.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юли 28, 2011, 09:47:05 pm »

Уау.... ???

С удоволствие...,обаче ми го сложи под носа.... ;D :-[ :P...Избутай темата...Не мога да търся....
Избери си сигнификатор за юридически проблеми...И пътуване...,смяна на дом!...
Мерси! :-* :-*

« Отговор #24 -: Юли 28, 2011, 10:28:42 pm »
Тук май всички питат за пари и работа  ;D Да се включа и аз ... ако ти остане време и желание... Ще започна ли удовлетворяваща работа до края на годината?

Първата карта е асо чаши. Имаш волята да търсиш и имаш реалната възможност да откриеш това, което те удовлетворява. Следващата карта е "Звездата" - тя според мен показва, че не трябва да изоставяш намеренията си или ако вече смяташ да се отказваш в търсенето, то да не го правиш на този етап. "Звездата" буквално се приема и като картата на светлото бъдеще и тъй като тя в това гледане стои в позицията на карта, показваша естеството на препятствията, то в случая пречките които имаш или ще имаш, няма да са толкова големи и силно изразени. Следващата карта е четворка мечове. В случая позицията на картата показва какво можеш да извлечеш като полза в моментата ситуация, а значението на четворката мечове тук, го тълкувам като съвет да си по-концентрирана и внимателна, за да не изпуснеш благоприятна възможност или предложение за работа. Следващата карта - седмица мечове, показва, че имаш амбицията, но или увереността ти е ниска или прекалено висока, ако вече имаш набелязана цел/работно място. В случая, според мен, картата съветва да подредиш нагласите си така, че да работят за теб, а не срещу теб. Петицата пентакли е картата, позицията на която посочва това, което е част от сега отминаващи събития. Значението на петицата пентакли тук според мен е повече от очевидно - ако в момента работиш, то явно труда ти е прекалено ниско заплатен или в другия случай, си безработна. Следващата карта - "Кралица на чашите", е обърната. В този случай позицията на картата е тази, която указва събития, тепърва предстоящи да се случат. Аз тълкувам обърнатата "Кралица на чашите", като евентуална подкрепа от страна на друг човек, най-вероятно жена, но тъй като картата е обърната, за мен това означава, че или не познаваш тази жена или ако я познаваш, то целите й спрямо теб може да не са съвсем безкористни. И в двата случая, картата съветва да си внимателна до колко се доверяваш. Следващата карта е шестица жезли. Картата сама по себе си изобразява триумф, което може да се тълкува като положителен отговор на въпроса ти (не го приемай буквално за "Да" обаче). Другите значения на картата допълват "Кралица на чашите", което според мен означава, че може би шанса да откриеш това, което искаш, ще е с помощта друг човек. Предпоследната карта е "Кулата" - обърната. Според мен, картата внася яснота в значението зад седмицате мечове, а именно някакви страхове или ниска увереност. Ясно е, че трябва да промениш мисленето си и да се избавиш от притесненията, за да имаш по-добър шанс. Последната карта е "Крал на мечовете". Тази карта в случая, дори и в позицията на "кулминативна част" от гадаенето, не дава краен отговор на въпроса ти, а насочва вниманието към хората около теб и според мен е своеобразно предупреждение да се пазиш от хора с лоши намерения (трета карта, наблягаща на това). Бих казал дори, че може би има хора, на които им харесва или им е изгодно да си в позицията, в която си в момента.

С удоволствие...,обаче ми го сложи под носа.... ;D :-[ :P...Избутай темата...Не мога да търся....

Пратих ти ЛС с линк.
« Последна редакция: Юли 29, 2011, 12:33:14 am от Tornquist »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #25 -: Юли 28, 2011, 11:57:10 pm »
Благодаря ти много  :-* Ситуацията е такава, каквато са я показали картите - наистина нещата са верни!

« Отговор #26 -: Юли 31, 2011, 10:07:54 am »

Уау.... ???

Изпратих ти ЛС с резултата от гледането.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #27 -: Юли 31, 2011, 09:37:04 pm »
малко повторение, но смятате ли че гледането на карти от разстояние е действително работещо?  ::)

« Отговор #28 -: Август 01, 2011, 12:02:09 am »
малко повторение, но смятате ли че гледането на карти от разстояние е действително работещо?  ::)

Със сигурност процента на "познаваемост" е малък, затова казах, че е нужно човек да цепи картите лично, ако ще му се гадае.

« Отговор #29 -: Август 01, 2011, 11:04:57 am »
Може ли един въпрос и от мен?Никога не са ми хвърляли таро :)ще забременея ли в рамките на 1 година?
« Последна редакция: Август 01, 2011, 11:07:15 am от natalia »