Цитат на: proserpina в Август 11, 2011, 05:52:28 pmИма ли праивло ,което важи за тези с Водолей на куспидата на 7 дом?Аз имам такова нещо а Уран е 4аст от стилиума в Скорпион и да ви кажа май за такива су4аи няма правило .(1 брак 7 дом и т.н.)Нито брака ми е бил истински брак нито връзките просто връзки абе нищо на нищо не прили4ааз съм с водолей на куспидата на 7-ми дом, уран е в 4-ти в скорпион, баш брак си имам подписи и всичко както си му е реда. смених си и името като се жених, а за мен живот на семейни начала не е опция. да ми се чудиш на водолейскиа десц уран е в съвпад със слънцето на съпруга ми
Има ли праивло ,което важи за тези с Водолей на куспидата на 7 дом?Аз имам такова нещо а Уран е 4аст от стилиума в Скорпион и да ви кажа май за такива су4аи няма правило .(1 брак 7 дом и т.н.)Нито брака ми е бил истински брак нито връзките просто връзки абе нищо на нищо не прили4а
уран е в съвпад със слънцето на съпруга ми
ами доста бързо се развиха нещата при нас, три месеца след като станахме гаджета той ми предложи брак. той остави буквално всичко заради мен, направи големи промени в семейството си за да е с мен. това според мен е отражението