Здравей Гост

Re: КОЕ ОПРЕДЕЛЯ УРАНОВИЯ ТИП В АСТРОЛОГИЯТА???

• 58 Отговора
  • 11281 Прегледи
Марая, кое определя кой е уранов тип и кой не е?

« Последна редакция: Юли 30, 2011, 09:55:22 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #1 -: Юли 30, 2011, 09:56:39 pm »
Марая, кое определя кой е уранов тип и кой не е?

Уран на кардиналните оси...Уран в елевация....Уран на трон в знак и дом...,интегриран Уран в картата....
Според мен... ;) :)

« Отговор #2 -: Юли 30, 2011, 10:02:04 pm »
Достатъчно ли е да имаш Уран  в   дева 1 дом много близо до асц/на 2 градуса/, и  той да прави  тригон към меркурий, слънце.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 30, 2011, 10:14:06 pm »
Достатъчно ли е да имаш Уран  в   дева 1 дом много близо до асц/на 2 градуса/, и  той да прави  тригон към меркурий, слънце.

Абсолютно...Ти си Уранянка/ненц/ за света...Различно поведение и отношение..,един друг свят в който липсват норми на поведение...Винаги нетрадиционен похват...Когато някой очаква отрицание-получава съгласие и обратно... :)...Контакта е ярез мисъл и внезапни импулсивни , АНАЛИЗИРАНИ ЗА СЕКУНДИ ДОСТА ЕНЕРГИЧНО...мисли...ИЗЯВАТА Е НЕТРАДИЦИОННА И ОБЪРКВАЩА.... ;D

« Отговор #4 -: Юли 30, 2011, 10:19:46 pm »
Когато бях млада много често се срещах с астроложката Деметра. Много рядко в разговора тя намесваше астрологията, но аз попивах всяка дума. Казвам Ви какво съм чула от нея, а аз съм много малка по астрологичен ръст да давам оценки.
     В първите години на демокрацията са правили астрологично изследване по чукарите на Родопите на дълголетниците. Тогава тя ми каза, че общото между всички дълголетници било че са уранови типове и не ядяли домати. Каквото съм чула това Ви казвам колкото и глупаво да Ви звучи. Отношенията между мен и нея не са били такива, че да питам някакви подробности.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 30, 2011, 10:23:49 pm »
Когато бях млада много често се срещах с астроложката Деметра. Много рядко в разговора тя намесваше астрологията, но аз попивах всяка дума. Казвам Ви какво съм чула от нея, а аз съм много малка по астрологичен ръст да давам оценки.
     В първите години на демокрацията са правили астрологично изследване по чукарите на Родопите на дълголетниците. Тогава тя ми каза, че общото между всички дълголетници било че са уранови типове и не ядяли домати. Каквото съм чула това Ви казвам колкото и глупаво да Ви звучи. Отношенията между мен и нея не са били такива, че да питам някакви подробности.

Taka li... ;D..
Може би затова си падам по краставиците... :P ;D...Хапвам само домати от градина.... ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 30, 2011, 10:26:29 pm »
Имам ОГРОМНА МОЛБА...С МНОГО БАВЕН НЕТ СЪМ И МИ ЛИПСВАТ НЯКОЛКО ПРОГРАМИ...ИНТЕРЕСУВАТ МЕ НЯКОЛКО НЕЩА , КОЙТО МОЖЕТЕ ДА ИЗВАДИТЕ ОТ ЕФЕМЕРИДИТЕ НА АСТРОКОМА....

СЛВ ОПОЗИЦИЯ УРАН...
САТУРН 135 ПЛУТОН
САТУРН СЕКСТИЛ ПЛУТОН... :angel:

« Отговор #7 -: Юли 30, 2011, 10:34:53 pm »
Имам ОГРОМНА МОЛБА...С МНОГО БАВЕН НЕТ СЪМ И МИ ЛИПСВАТ НЯКОЛКО ПРОГРАМИ...ИНТЕРЕСУВАТ МЕ НЯКОЛКО НЕЩА , КОЙТО МОЖЕТЕ ДА ИЗВАДИТЕ ОТ ЕФЕМЕРИДИТЕ НА АСТРОКОМА....

СЛВ ОПОЗИЦИЯ УРАН...
САТУРН 135 ПЛУТОН

Моля някой да помогне аз също имам проблем с нета

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юли 30, 2011, 10:47:43 pm »
Мерси..,много! :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юли 30, 2011, 10:52:45 pm »
Силен Уран се среща често и в 12-ти и в 8-ми дом...,освен споменатите позиции...Много и изключително важна е аспектацията....Просто Уран... :P ;D....

« Отговор #10 -: Юли 30, 2011, 10:56:24 pm »
Интересно е кога урановите типове са технически и кога езотерични, демек кое определя в наталната карта на коя вълна работи уран?

« Отговор #11 -: Юли 30, 2011, 11:03:34 pm »
Силен Уран се среща често и в 12-ти и в 8-ми дом...,освен споменатите позиции...Много и изключително важна е аспектацията....Просто Уран... :P ;D....
Марая не смяташ ли че уран се чувства неадекватно в 12 дом това не е неговата стихия, той борави с различните, но с нептун не мисля че са добра комбинация.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Юли 30, 2011, 11:13:02 pm »
Марая не смяташ ли че уран се чувства неадекватно в 12 дом това не е неговата стихия, той борави с различните, но с нептун не мисля че са добра комбинация.

Чувства се добре навсякъде Уран..,защото той не признава норми и не се интересува дали е добре приет...Уран преди слунцето например дава една друга личност..с щипка сол и капка мед...Или тук Уран дълбае в кофата за душевни отпадъци до дъно...И винаги намира диаманти...От опит... ;) ;D....
Аз имам точен секстил на Уран , който е на МЦ и е най-високо поставен в картата ми с Нептун на трон по дом- 12-ти...
БЛАГОДАТ!РАЗБИРАТ СЕ ПЕРФЕКТНО...И ДВАМАТА СА ЛУДИ... ;D :P

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #13 -: Юли 30, 2011, 11:26:57 pm »

СЛВ ОПОЗИЦИЯ УРАН...
САТУРН 135 ПЛУТОН

В кой времеви интервал ? Тия от астрокома случайно да имат някакъв search за такива неща или ще трябва да гледам
градусите на планетите и ръчно да изчислявам, кога ги е имало въпросните аспекти  ;D ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Юли 30, 2011, 11:28:50 pm »

СЛВ ОПОЗИЦИЯ УРАН...
САТУРН 135 ПЛУТОН

В кой времеви интервал ? Тия от астрокома случайно да имат някакъв search за такива неща или ще трябва да гледам
градусите на планетите и ръчно да изчислявам, кога ги е имало въпросните аспекти  ;D ?

Предстоят...аспектите.... ;D