Здравей Гост

Транзит на нодалната ос

• 52 Отговора
  • 12920 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Транзит на нодалната ос
« Отговор #15 -: Септември 14, 2011, 02:58:03 pm »
Родих сина ми при точен тригон на СЛВ към Хирон. Хирон ми е в Близнаци, сина ми е със Слънце в Близнаци  :)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #16 -: Септември 14, 2011, 03:29:20 pm »
наскоро и аз имах много аспекти от тр. нодална ос - тригон към управителите на наталната нодална ос, съвпад на тр. слв с натална луна и квадрат с натално слънце, скоро ще квадратира и наталния меркурий.

общо взето ми е кофти период, объркана съм, нито знам какво да правя, абе закучена работа...
Сладурка, сега открих, че при съвпад на тр.слв с натална луна родих, като преглеждам картата...Съвпада е в 11 дом, слънчевият знак на детето съответства на дома.Разбира се, не винаги нещата са така буквални, просто споделям...

« Отговор #17 -: Септември 14, 2011, 03:47:56 pm »
оф четох аз че може да има забременяване при тр. нодална ос съвпад с луна, да пази Господ ;D

аз като съм родила тр. нодална ос е била в точен съвпад с наталния ми марс.
иначе 9 месеца преди да забременея тр. нодална ос е направила съвпад с наталното слънце.

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #18 -: Септември 14, 2011, 03:52:17 pm »
оф четох аз че може да има забременяване при тр. нодална ос съвпад с луна, да пази Господ ;D

иначе 9 месеца преди да забременея тр. нодална ос е направила съвпад с наталното слънце.
Още малко и като смени луната дома....такива нови хоризонти.... :P

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #19 -: Септември 14, 2011, 03:55:34 pm »

Natalno Slynce koii dom upravlqva i w koii dom e? SLV v koii znak e i v koii dom?

« Отговор #20 -: Септември 14, 2011, 04:06:46 pm »

Natalno Slynce koii dom upravlqva i w koii dom e? SLV v koii znak e i v koii dom?

слънцето е управител на хороскопа (асц лъв) и е в 8ми дом.
наталния слв е везни, в трети дом

Нова, ще ги видим тези хоризонти...че две години ми се разгони фамилията в този 8-ми дом (предполагам говориш за пр. луна  ;))

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #21 -: Септември 14, 2011, 10:58:44 pm »
слънцето е управител на хороскопа (асц лъв) и е в 8ми дом.
наталния слв е везни, в трети дом

A детенцето ти от мъжки пол ли е?

« Отговор #22 -: Септември 15, 2011, 08:07:17 am »
не, момиче е  ;D

« Отговор #23 -: Септември 15, 2011, 10:53:40 am »
аз родих при съвпад на тр.СЛВ с Луна и съвпад на прогресивна Луна с натален ЮЛВ във водолей, детенцето ми е с Луна във водолей ... ;) сега транзитната ос прави точен съвпад с Нептун на К2 и опозиция на Венера..още ми е под въпрос това, но когато СЛВ е бил в съвпад с Венера си спомням за доста емоционално наситен период...

« Последна редакция: Септември 15, 2011, 01:26:50 pm от sunflower »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #24 -: Септември 15, 2011, 12:25:43 pm »
 Аз съм родила, когато СЛВ е правил точен тригон с АС,  и е бил в 15 гр. Водолей , транзитирал през 4 дом, Транзитно Слънцето е било в съвпад с Хирон в 6 дом. Този съвпад е в знака, в който е Слънцето на дъщеря ми.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #25 -: Септември 16, 2011, 11:49:35 pm »
Някой има ли спомени за съвпад на СЛВ с АСЦ  ::) На мъжа ми съвсем скоро му предстои... Сега, може и да прозвучи наивно, но сина ми тръгна на детска градина при този съвпад  ::)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #26 -: Септември 17, 2011, 08:34:54 am »
Някой има ли спомени за съвпад на СЛВ с АСЦ  ::) На мъжа ми съвсем скоро му предстои... Сега, може и да прозвучи наивно, но сина ми тръгна на детска градина при този съвпад  ::)
Голям смях, обаче като си прегледах нещата, точно тогава съм тръгнала в 1 клас ;D Иначе, доколкото си спомням беше много стресов период, ужасен...А управителят на възела по това време е транзитирал на ИЦ  :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #27 -: Септември 17, 2011, 09:03:49 am »
Аз имам спомен от този транзит през АС преди две години.
Ами нищо съществено не ми се е случило тогава..
Транзитен Сатурн е бил в съвпад с наталния Южен, а управителя на нат. Северен е бил в квадратура към МЦ и към наталното си положение.
Спомням си единствено, че тогава наех едно помещение, което ми беше много необходимо.
Транзитите през МЦ обаче са свързани със сериозни събития, поне при мен. Може би понеже там е и управителя на Северния възел, не знам..

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #28 -: Септември 17, 2011, 09:43:30 am »
Аз имам спомен от този транзит през АС преди две години.
Ами нищо съществено не ми се е случило тогава..
Транзитен Сатурн е бил в съвпад с наталния Южен, а управителя на нат. Северен е бил в квадратура към МЦ и към наталното си положение.
Спомням си единствено, че тогава наех едно помещение, което ми беше много необходимо.
Транзитите през МЦ обаче са свързани със сериозни събития, поне при мен. Може би понеже там е и управителя на Северния възел, не знам..

При мен в момента транзитния СЛВ  е в точен съвпад с MC :) Наталното му положение в 3и в знака на Близнаци, а управителя му е на трон в 7и. Идеи и предположения  ;D  ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #29 -: Септември 17, 2011, 09:56:08 am »
При такъв съвпад на нодалната ос с мс и ис срещнах настоящия  си приятел. Северния беше на ИС в козирог - той е дева.