Здравей Гост

Транзити и събития

• 170 Отговора
  • 75463 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Транзити и събития
« -: Юни 21, 2011, 04:18:30 pm »
Пожелавам ВИ да споделяте само добри и позитивни неща....

Всичко ,което искате да споделите , да попитате съфорумците ....

http://www.youtube.com/watch?v=1EBw_da7BZk

Re: Транзити и събития
« Отговор #1 -: Юни 22, 2011, 10:10:32 am »
Качвам си картата, защото искам да разбера, по какво джанам се вижда, че в момента не работя и по какво би се предвидило започването ми на работа ?
Да ви кажа, когато става върпос за моята карта - нищо не мога да видя  ???
Малко предистория, работя от дете - ходех на доброволни и задължителни бригади, после ме завъртя живота и не спрях с работата докато не дойде детето 2007. От тогава до сега изкарах 4 курса по право - остана ми само един слава богу.     :angel:
Но да се върна на работата, започнах да работя за 2 месеца от средата на март до средата на месец май и напуснах заради сесията. Имах уговорка за работа в Софийска община но се получиха едни нареждания, които отлагат назначаването ми - дирекцията си мести сградата. Останах за Септември,  до тук добре.
В това време аз не спирам да търся, уговорих се за сътрудник в една кантора, но пак за след лятото.
По между другото станах дестрибутор на Гриин Мастер, но продажбите не вървят много.
Вчера, след пуснатия хорар за работа, така се вкиснах, че ми идеше незнам какво да направя...  :cry3:

« Последна редакция: Юни 22, 2011, 10:25:04 am от elfidka »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 22, 2011, 12:10:50 pm »
Ще започнеш работа , когато юпитер застане на 15 гр. в телец... :P :)

« Отговор #3 -: Юни 22, 2011, 12:15:01 pm »
Ще започнеш работа , когато юпитер застане на 15 гр. в телец... :P :)

А бе Марайски,, ти уби рибата с едно изречение, чекай да врътна транзитите да видя кой век ще е ... ::) ::) ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 22, 2011, 12:22:02 pm »
Не ми е за цел... ;D

Имаш възможност и октомври..,когато Сатурн застане на 20 гр. във везни  и аспектира наталния ти Сатурн...,но мисля , че няма да е тогава...Ще намериш добра и престижна работа в чуждестранна организация....но очаквай юпитер...

« Отговор #5 -: Юни 22, 2011, 12:22:29 pm »
АПРИЛ.....?

И какво сега ? До тогава к'во ???? Шь духам супата ли ?

« Отговор #6 -: Юни 22, 2011, 12:23:19 pm »
Не ми е за цел... ;D

Имаш възможност и октомври..,когато Сатурн застане на 20 гр. във везни  и аспектира наталния ти Сатурн...,но мисля , че няма да е тогава...Ще намериш добра и престижна работа в чуждестранна организация....но очаквай юпитер...

Ама то хубаво звучи но сега става въпрос за оцеляване ... ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юни 22, 2011, 12:27:00 pm »
АПРИЛ.....?

И какво сега ? До тогава к'во ???? Шь духам супата ли ?

Качи една карта с транзити само за април.... ;) Как ме е яд , че нямам ефемериди...

« Отговор #8 -: Юни 22, 2011, 12:30:20 pm »
Ето я

« Последна редакция: Юни 22, 2011, 12:32:24 pm от elfidka »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юни 22, 2011, 12:38:22 pm »
Това е периода...според мен...Сатурн ще е освободил планетите във везни...А ти имаш сериозен сатурн -да не забравяме...

« Отговор #10 -: Юни 22, 2011, 12:42:28 pm »
Това е периода...според мен...Сатурн ще е освободил планетите във везни...А ти имаш сериозен сатурн -да не забравяме...

Да сериозен е...
Малиии...до тогава дупе да ми е яко....май наистина ще трябва хитро да действам и да приема предложението на Муньо да остана да живея с него  ??? /поне до тогава / Да стискам зъби и да си гледам интереса .
Ох ...
Искам промянаааааа, ама докато Сатурн не излезе от знака на Везни .... дано да се струва търпението и усилията.

ГАДООООСТ  >:( >:( >:( >:(
« Последна редакция: Юни 22, 2011, 12:44:49 pm от elfidka »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юни 22, 2011, 12:48:19 pm »

Да сериозен е...
Малиии...до тогава дупе да ми е яко....май наистина ще трябва хитро да действам и да приема предложението на Муньо да остана да живея с него  ??? /поне до тогава / Да стискам зъби и да си гледам интереса .
Ох ...
Искам промянаааааа, ама докато Сатурн не излезе от знака на Везни .... дано да се струва търпението и усилията.

Не е нъжно да излиза...,нужно е просто няколко градуса след уран да застане... ;)...

Аз вчера установих, че ако ще дупето да си сАдера...просто при мен минорните аспекти са изключително важни.... ???

Имам САТУРН на 40* от Нептун РАЗБИ МЕ ТОЯ АСПЕКТ...ПРОСТО МИ е*...а мамата без извинение.... >:( >:( >:(

« Отговор #12 -: Юни 22, 2011, 12:57:57 pm »

Да сериозен е...
Ох ...

Не е нъжно да излиза...,нужно е просто няколко градуса след уран да застане... ;)...

Аз вчера установих, че ако ще дупето да си сАдера...просто при мен минорните аспекти са изключително важни.... ???

Имам САТУРН на 40* от Нептун РАЗБИ МЕ ТОЯ АСПЕКТ...ПРОСТО МИ е*...а мамата без извинение.... >:( >:( >:(

То вески ден се открива нещо с тази астрология ...
Я сподели

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юни 22, 2011, 01:12:53 pm »
Всичко ,което се случва е кармично предопределено...Нептун на 100* от наталната си позиция...Сатурн на 40* от Нептун...Домовете са 10-ти...,12-ти..,3-ти , 4-ти и 2-ри....Просто смятай , че няма мърдане.... :'( >:(.....

« Отговор #14 -: Юни 22, 2011, 01:22:49 pm »
Ей с тия кармични работи ми е дошло до гуша........

Ама то нали всичко е карма... атаката е от всякъде,но ти не се предавай.    :58:
Имай в предвид, че Нептуна ще тръгне ретро и после пак от там минава...