Здравей Гост

Вашето мнение има значение

• 17 Отговора
  • 11313 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Вашето мнение има значение
« -: Август 13, 2011, 01:34:31 am »
Интересува ме какво мнение имате за форума....Какво Ви допада и какво не Ви харесва? ;D....Какво бихте искали да има приоритет? Кои теми бихте искали да имат повече внимание...,Как намирате атмосферата?Какво е Вашето усещане във форума....Имате ли забележки и какви? Какво бихте отчели като липса?

Просто ВЪПРОСИ на които можете да отговорите съвсем спокойно....ТЪРСЯ САМО ИСКРЕННОСТ! :) :-*

Очаквам мнението Ви! ;) :-*

http://www.youtube.com/watch?v=DE-9mwfTXlc
« Последна редакция: Август 13, 2011, 01:47:31 am от Марая »

*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Вашето мнение има значение
« Отговор #1 -: Август 21, 2011, 10:23:40 pm »
Марая, много ми харесва форума. Има свобода на писане и поздравления, за теб специално, че се отзоваваш на всички новодошли и отговаряш максимално бързо на всички, че даваш надежда и търсиш изхода. Забележки нямам, всеки може да си пуска тема, има приятелска атмосфера. Благодаря ти и да си пожелаем успех и да напредваме и да се усъвършенстваме в тази прекрасна наука :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #2 -: Август 23, 2011, 07:25:23 pm »
Присъединявам се към написаното от Анели.  Форумът е чудесно място за обмяна информация и среща на хора със сродни интереси. Благодаря ти, че споделяш дългогодишния си  опит и знания с нас, че се отзоваваш на въпросите ни и винаги си добронамерена.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Август 23, 2011, 09:11:47 pm »
Присъединявам се към написаното от Анели.  Форумът е чудесно място за обмяна информация и среща на хора със сродни интереси. Благодаря ти, че споделяш дългогодишния си  опит и знания с нас, че се отзоваваш на въпросите ни и винаги си добронамерена.

Много е приятно да се чуят такива думи...,но и отговорността става по-голяма...За мен е важно да е една уютна и приятна къщичка..., да има топлина и разбиране.... :-*
Кажете...,какво да има в повече..... ::)....Какви теми... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Август 24, 2011, 08:49:39 am »
 :-* Аз се чувствам страхотно и намирам атмосферата за много творческа и дружелюбна. Радвам се че, форумът напредва бързо и тук агресията  не е присъща. Дано всичко се запази така . Радвам се когато това което е създадено, е създадено с любов.  : Със сигурност нещо създадено с любов , няма как да не успее. :)  Предполагам, че и всички участници тук , ще успеем да запазим добрата атмосфера  с повече топлина и разбиране. :-* Успех !!! :P
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #5 -: Август 24, 2011, 05:24:18 pm »
Много ми допада форума, Марая  :-*, чувствам се прекрасно и следя всичи теми в раздел астрология ;). Може би поради "младостта" на форума ,но ми се ще  тези от вас които разбират и знаят повече да правят по задълбочени анализи на темите, които обсъждаме- за да можем и ние да научаваме повече неща,да подкрепяме фактите с анализ...малко по задълбочено-тези, които умеят да споделят опита си...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Август 24, 2011, 08:17:56 pm »
:-* Аз се чувствам страхотно и намирам атмосферата за много творческа и дружелюбна. Радвам се че, форумът напредва бързо и тук агресията  не е присъща. Дано всичко се запази така . Радвам се когато това което е създадено, е създадено с любов.  : Със сигурност нещо създадено с любов , няма как да не успее. :)  Предполагам, че и всички участници тук , ще успеем да запазим добрата атмосфера  с повече топлина и разбиране. :-* Успех !!! :P

Топли думи.... :-* И по принцип съм на мнение...тук винаги да е топло.... :-*

ИМАМ И ЕДНА ИДЕЯ...,ДА СИ ПРАВИМ СБИРКИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ...В РАЗЛИчНИ КРАЙЩА НА СТРАНАТА...

Как приемате тази идея? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 24, 2011, 08:19:58 pm »
Марая, много ми харесва форума. Има свобода на писане и поздравления, за теб специално, че се отзоваваш на всички новодошли и отговаряш максимално бързо на всички, че даваш надежда и търсиш изхода. Забележки нямам, всеки може да си пуска тема, има приятелска атмосфера. Благодаря ти и да си пожелаем успех и да напредваме и да се усъвършенстваме в тази прекрасна наука :)

Много приятно е да чуеш мили думи.... :-*
Иска ми се ти да си по-смела...и по-активна...Обожавам креативите... ;D

От теб очаквам теми ....И мнения....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Август 24, 2011, 08:21:12 pm »
Много ми допада форума, Марая  :-*, чувствам се прекрасно и следя всичи теми в раздел астрология ;). Може би поради "младостта" на форума ,но ми се ще  тези от вас които разбират и знаят повече да правят по задълбочени анализи на темите, които обсъждаме- за да можем и ние да научаваме повече неща,да подкрепяме фактите с анализ...малко по задълбочено-тези, които умеят да споделят опита си...

О.К.  :-*
Приемам ... и ще се опитам , предполагам и другите....

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Август 25, 2011, 08:08:48 am »

Много добре, приемам  без резерви :) :-*

ИМАМ И ЕДНА ИДЕЯ...,ДА СИ ПРАВИМ СБИРКИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ...В РАЗЛИчНИ КРАЙЩА НА СТРАНАТА...

Много добре, приемам  без резерви :) :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #10 -: Август 25, 2011, 09:01:07 am »
И ааз искам сбиркиииии, обожавам да се събирам с хора, с които мога да си говоря за астрология, липсва ми това!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #11 -: Септември 09, 2011, 12:03:48 am »

Namiram ideqta za strahotna...glasuvam s dve ryce!!

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Септември 09, 2011, 08:00:07 am »
 :o вчера тамън се чудех как да поставя въпроса... в един по-стар клуб редовно си правехме астро срещи, на които мога да ви уверя е изключително забавно  ;)

ами първо да уточним колко хора от кой град са?
колко са шопите, пардон живеещите в София?

« Отговор #13 -: Септември 09, 2011, 02:57:55 pm »
Те и от клуб Астрология в дир.бг от време на време си правят срещички в София. Мисля, че щяха да организират такава в края на месеца, но нищо не е потвърдено все още, на мен ми се пътува, ако имам възможност.  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Септември 09, 2011, 04:43:32 pm »
 :o оо вярно, че в клуб-а не съм влизала от ХХ време, но не съм чула за сбирка, за дира... там честно никога не съм влизала с изключение на някоя гугле препратка