Здравей Гост

Хорари за взаимоотношения

• 47 Отговора
  • 8897 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Хорари за взаимоотношения
« Отговор #15 -: Август 20, 2011, 07:15:54 pm »
Моля! :) За съжаление до брак не виждам да се стигне при вас, ако това е конкретния въпрос. Единствено ме обърква тригона на Северния възел с Меркурий, което значи че за теб това е идеалния вариант, може би с друг човек ще ти е много по-добре, а може би връзката ви ще претирпи развитие в по-далечно бъдеще.

*

Неактивен miriam80

• *
  • 15
  • Дипломиран психолог :)
« Отговор #16 -: Август 20, 2011, 07:43:41 pm »
Моля! :) За съжаление до брак не виждам да се стигне при вас, ако това е конкретния въпрос. Единствено ме обърква тригона на Северния възел с Меркурий, което значи че за теб това е идеалния вариант, може би с друг човек ще ти е много по-добре, а може би връзката ви ще претирпи развитие в по-далечно бъдеще.
Благодаря ти още веднъж, не питах в момента за брак, а просто за развитие на връзката за момента. Ще разчитам на по-далечното бъдеще  ;)

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #17 -: Август 23, 2011, 10:22:54 am »
Здравейте , много моля , дайте  някакви  насоки  по  този  хорар!
Мой колега и добър приятел, преди  месец  се  влюби / или  може  би  увлече - незнам как да го определя /  и  сега  ухажва  едно девойче, което  живее  за  момента  в  др. град,  има  ангажименти,  освен  това  мисли  да  поработи  и  в  чужбина ,  и  връзката  е  доста  трудна - повече  телефонна.  И  той  е  доста  объркан -  накъде  да  поема.  Кажете -  Дали  ще  се  получи  нещо  от  тази  връзка ? или  ще  си  остане  само  с  ухажването  ::)

Благодаря  на  всички !

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #18 -: Август 23, 2011, 04:05:50 pm »
Въпроса ти ли го задаваш или той?

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #19 -: Август 23, 2011, 04:17:44 pm »
Въпроса ти ли го задаваш или той?

Аз  -  не  съм  му  казвала ,  че  ще  питам - след  това ;)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #20 -: Август 23, 2011, 05:04:01 pm »
Затруднявам се дали да го поставя по 6-ти колега или по 11-ти приятел. Ако е по 6- ти Луната е в негов 5-ти определено има емоция към това момиче, но сигнификатор на любовната връзка е Меркурий, който е ретрограден и е в негов 7-ми - може би да трайно партньорство няма да се стигне. последния аспект на луната е секстил с венера,  която обаче е изгорена все още от слънцето , за съъжаление отговора ми е , че дори и да има отношения то те няма да доведат до трайна връзка.

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #21 -: Август 23, 2011, 05:05:55 pm »
Затруднявам се дали да го поставя по 6-ти колега или по 11-ти приятел. Ако е по 6- ти Луната е в негов 5-ти определено има емоция към това момиче, но сигнификатор на любовната връзка е Меркурий, който е ретрограден и е в негов 7-ми - може би да трайно партньорство няма да се стигне. последния аспект на луната е секстил с венера,  която обаче е изгорена все още от слънцето , за съъжаление отговора ми е , че дори и да има отношения то те няма да доведат до трайна връзка.

Жалко !  Ако  го  сложим  по  11 дом -  като  мой  приятел ? ???

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #22 -: Август 23, 2011, 05:17:19 pm »
Не ми се вързва по 11-ти, защото така луната попада в негов 11-ти, а доколкото разбрах от теб отношенията има са любовни, не приятелски. Ако го сложим по 11-ти - добри приятели ще са.  може и да греша, нека някой друг също да погледне. :)

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #23 -: Август 23, 2011, 05:33:57 pm »
Не ми се вързва по 11-ти, защото така луната попада в негов 11-ти, а доколкото разбрах от теб отношенията има са любовни, не приятелски. Ако го сложим по 11-ти - добри приятели ще са.  може и да греша, нека някой друг също да погледне. :)

Ами  аз  като  непросветена  ... :-[  Нали  Венера  е  любов  за  нея  нищо  не  се  спомена ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Август 23, 2011, 06:58:53 pm »

Ами  аз  като  непросветена  ... :-[  Нали  Венера  е  любов  за  нея  нищо  не  се  спомена ?

Венера е естествен сигнификатор на любовта...,но основно отговорна планета за любовта е онази , която управлява 5-ти дом и 11-ти в наталната карта.... :)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #25 -: Август 23, 2011, 09:09:57 pm »
Да, венера е сигнификатор на връзките, на любовта, но когато се гледа хорар, засягащ връзка се гледа венера като статус - в случая тя е изгорена от слънцето, а това не е добре в хорара. Затова отговора ми е такъв.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Август 23, 2011, 09:13:44 pm »
Да, венера е сигнификатор на връзките, на любовта, но когато се гледа хорар, засягащ връзка се гледа венера като статус - в случая тя е изгорена от слънцето, а това не е добре в хорара. Затова отговора ми е такъв.

Права си....Така е...И според мен отговора е такъв...Въпроса е , че момичето е начинаещо...,та затова му направих и малко пояснение.... :P ;D

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #27 -: Август 23, 2011, 09:59:58 pm »
Благодаря Ви :)

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #28 -: Август 25, 2011, 04:43:15 pm »
Здравейте ,
Може  ли  в този  хорар  да  се  открие  отговора  на  Има  ли  друга в живота  на М ? Т.е. ухажва  ли, среща ли се   и с  друга ???

*

issidorra

« Отговор #29 -: Август 26, 2011, 12:48:14 pm »
Ако задам въпрос, дали някой има отношения с някого, назовавайки ги по име, гледам за единият човек 7 дом, а за другия 7 от 7, нали така или 2 човек го търся в 5 от 7?