Публикувана от: Divna
« -: Август 24, 2011, 06:23:31 pm » Вмъкни цитат
Фрея, за съжаление часът на раждане е много важен и един себеуважаващ се астролог не чете радикс без установен час на раждане.
Иначе по твойта карта какво виждаме:
Идеалът за мъж е този, който е методичен, отговорен ... (Слънце в Дева) и дал Господ да е високообразоват, чужденец или най-малкото да е с различна култура от твоята (Слънце в 9ти дом). Да е в очите ти истински герой (Слънце тригон Марс)...
По същият начин разглеждаш Марс и т.н.
Аха, мерси за инфото, правили са ми такъв хороскоп на мен и това тълкуване го пишеше - за слънце в девети дом. А ясно, че без час няма да стане, дано успея да измъкна такъв, ако не ще си тълкувам аспектите по отделно, за сега се отказвам от тълкуване на синастрия, ще пробвам първо да проуча неговата карта индивидуално..
Публикувана от: milla_m
« -: Август 24, 2011, 06:14:00 pm » Вмъкни цитат
Извинявай, от първата карта, която пусна видях , но Меркурий е в съвпад, не Венера, грешката е моя, не съм доогледала. Аз не съм от най- добрите, не бих казала и много добра. При съвпад на Слънце/Меркурий с Марс-- това не смея да го изтълкувам така на първо четене, много е комплексно. Прочети в нета кармични аспекти на Линда Гудман , тя имаше книга за синастрията, от там също ще видиш някои неща. Не бързай , защото ще се объркаш. Започни с лесното и основата. За кармичните аспекти има също в нета. През Гугъл всичко има И се ориентирай към книги от рода: Как да си направим хороскоп, нещо такова. Планетите в знаците какво означават и така продължавай напред.
Знам, че те вълнува , но по- добре му измъкни точният час.
Мерси за съветите, права си че не трябва да бързам защото наистина се обърквам

Но малко по малко ми се изяснява картинката.
Не можах да намеря инфо за кармични аспекти от Линда Гудман, единствено съвпада на плутон и венера го е описала като такъв (сродни души)
Иначе изтеглих си две нейни книги на БГ - Слънчеви знаци и Звездни знаци. Нищо интересно всъщност...
Струва ми се, че нейните материали са малко повърхностни и не е това, което търся. Може би книжката за синастрията ще е по-интересна, но не успях да я намеря на български.
Да знаете от къде мога да си сваля книги или материали на тема аспекти и тълкуване на планети в знаци, домове и тнт? И въобще наръчници за тълкуване по натална карта? По възможност на български...
Единствения съществен материал на който попаднах е справочник по астрология с материали подбрани от Биляна Великова, вътре има доста интересни неща и много информация. Също и наръчник по обща астрология от Авесалом Подводни, руски езотерик, където има описани аспекти и как се тълкуват.