Здравей Гост

Зависимост и астрологични предпоставки

• 36 Отговора
  • 6847 Прегледи
Re: Зависимост и астрологични предпоставки
« Отговор #30 -: Август 22, 2011, 11:43:42 am »
Според мен зависимостите не са по 6 дом, а са по 12 дом , или разглеждането им като една ос, но не и 6 дом самостоятелно. 6 дом все пак е домът на Девата - ежедневие, навици, но и подреденост, здравословен начин на живот, грижа за тялото.
Зависимостта може да бъде в резултат на пасивност и липса на воля. Марс или Луна в Риби, Луна наранена от Нептун, воден и наранен асцендент, Нептун на асцендента, воден тригон - без подръжка от земен елемент, липса на земя в картата, акцентирани водни домове  ??? - това е за зависимоста от лекарства, опиати, наркотици....
За зависимоста от хазарт - пети дом, Марс, Юпитер, Слънце....

« Отговор #31 -: Август 22, 2011, 02:22:12 pm »
А сега ми хрумна нещо друго - не мислите ли , че и Плутон може да даде зависимости.. ??? Да, според мен Плутон също чоже да даде зависимости - в зависимост от знака и дома, разбира се аспектите които прави...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Август 22, 2011, 04:15:50 pm »
А сега ми хрумна нещо друго - не мислите ли , че и Плутон може да даде зависимости.. ??? Да, според мен Плутон също чоже да даде зависимости - в зависимост от знака и дома, разбира се аспектите които прави...

Според мен луната дава най-голямата зависимост....Плутон също....

« Отговор #33 -: Август 24, 2011, 05:27:12 pm »
А имате ли наблюдения за ретрограден Сатурн в Риби -относно зависимостите? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #34 -: Август 24, 2011, 05:30:01 pm »
А имате ли наблюдения за ретрограден Сатурн в Риби -относно зависимостите? ::)

Не го свързвам Сатъра със зависимост...Ако е в 6-ти по-скоро са ограничения.... ::)

« Отговор #35 -: Август 24, 2011, 05:38:11 pm »
някъде съм чела статия в която беше описано това положение на Сатурн и то точно в тази връзка, дано да я намеря някой ден пак....ще я кача. и точно по този повод - срещала съм я в карта на човек със зависимост(и), но при него той е в критичен градус 29 Риби, Луната му е на трон по знак - прекрасно аспектирана...тригон със Нептун, тригон с Сатурн... ::)

« Отговор #36 -: Август 24, 2011, 07:44:46 pm »
...
« Последна редакция: Август 24, 2011, 07:46:33 pm от Euphoria »
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!