Здравей Гост

Юпитер-Уран мидпойнт на късмета

• 33 Отговора
  • 8598 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Юпитер-Уран мидпойнт на късмета
« Отговор #30 -: Май 06, 2013, 01:08:27 pm »
          Марая, не разбрах какво искаш да се сподели... Все пак Юпитер/Уран при транзити е към бързите мидпойнти... а и не можем да го гледаме към Уран - все пак е планета, участваща в мидпойнта... Имаш предвид нещо внезапно любовно да търсим тука ли?  ;D  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #31 -: Май 06, 2013, 09:41:37 pm »
          Марая, не разбрах какво искаш да се сподели... Все пак Юпитер/Уран при транзити е към бързите мидпойнти... а и не можем да го гледаме към Уран - все пак е планета, участваща в мидпойнта... Имаш предвид нещо внезапно любовно да търсим тука ли?  ;D  ;D

Знам ли? ::)
Именно...Уран.
Аз имам този мидпойнт на 13* в овен. Тук ще цъфне Уран и ще направи тригон към Слънцето.... ::)Чудя се.... ???

« Отговор #32 -: Май 07, 2013, 10:22:34 am »
Моят е на 15 във Везни. Интересни дни ме чакат: квадрат с Юпитер, квадрат с Плутон и опозиция с Уран.
На тригона на Юпитер към мидпойнта си скъсах менискуса. Определено не бих се похвалила с кой знае какъв късмет.

Може би другаде да потърсим въпросната причина за нараняването, ама не и при този аспект - все пак не отчитаме мидпойнт към 120- градусов аспект на планета (тригон), Зара... :)

По-сериозният аспект е квадртура между Юпитер и нат. Марс.
А за мидпойнта какво гледаме? Съвпади?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Май 07, 2013, 03:13:52 pm »
Аз съм абсолютно съгласна..,че каретата действат.
При мен обаче..,това е доста показателно. На този градус МП...,а от същия градус тригон към Слънце... ::)
Т.е активиране на мидпойнта който се свързва с късмета, а транзита към Слънце е друга работа.... ::)
Затова питах..имате ли наблюдения..или случвало ли Ви се е?