Здравей Гост

Плутон на кардиналните оси

• 31 Отговора
  • 8864 Прегледи
Re: Плутон на кардиналните оси
« Отговор #30 -: Август 27, 2011, 08:53:29 pm »
Аз има стилиум в Скорп .и кво като ми е криво или съм решила че не съм получила" полагаемата" ми се безплатна услуга трябва да обиждам и да се заяждам ли?
Не е виновен стилиума а простотията .На всеки се е случвало да спори с някой за нещо си .В дебатите и споровете се ражда истината (в повечето случаи)
От няколко дена размишлявам по един въпрос и ето днес виждам този случай тук.Абе има ли астрологично обяснение защо някои хора смятат че нещо си им се полага ей така по рождение или заради великите им особи?Не защото са го заслужили,или са си платили или просто са помолили ?Що за арогантно и просто говедо може да си въобразява такова нещо не мога да си дам аз лично никакво обяснение.

Хора...., не разбирате ли , че разликата м/у стелиум в скорпион , везни и козирог е от небето до земята.... ;D

Нещо трябваше да гледам в картата ти...Подсети ме на лични , за да ти пиша утре.... ;)
В какъв смисъл говориш за разликата ясно е че я има.Относно конфликтната съфорумка не съм чела ква е и що е сами видях кво е написала относно личността ти.Дали е така или не не коментирам ама на нея кво и влиза в работата да коментира.Който където си иска може да спи и да се прибира за тва се дразня някой си да ти коментира как живееш щом на никой не пречиш ще си живееш както си искаш.Ей тва все на всеки обяснявам ква работа има някой си да си вре носа къде приспиваш и къде си сваляш гащите?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Плутон на кардиналните оси
« Отговор #31 -: Август 27, 2011, 09:00:27 pm »
Проблема е в това , че тя нарече форума колиба...,а мен псе...Тя няма как да знае каквото и да било за мен...,нов потребител е...
А конфликта е за това , че не съм и отговорила на хорарен въпрос...НЕ МИСЛЯ , ЧЕ СЪМ ДЛЪЖНА...ПРИ ТОВА С ИМПЕРАТИВЕН ТОН...
ТЯ ПРОСТО СИ БЕШЕ ПРОВОКАТОР....Но отдавна е в небитието... ;D , който трябва ме познава и знае.... ;D