Здравей Гост

Помощ при избор на дата за секцио

• 25 Отговора
  • 6984 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Помощ при избор на дата за секцио
« Отговор #15 -: Август 24, 2011, 10:13:17 pm »
Teя,

При мъжа ти това е втори брак....А може и трети.... ::)

Интересно ми е , колко много се разбирате и как м/у Вас дори съществува телепатична връзка.... ::)

Той пътува ли доста често...Или работата му е свързана с реклама , туризъм , спедиция , а защо не и съдебна власт?

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #16 -: Август 24, 2011, 10:19:46 pm »
Втори брак е да ! Освен аз да не знам за някой между другото  ;D

От както се познаваме работи заедно ,на едно място в един офис ! Дори не сме спали за една нощ отделно /като изключа престоя ми в болницата при предишно раждане/. Пътуваме заедно и да пътуваме доста.
« Последна редакция: Август 24, 2011, 10:25:42 pm от teia »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Август 24, 2011, 10:33:36 pm »
Втори брак е да ! Освен аз да не знам за някой между другото  ;D

От както се познаваме работи заедно ,на едно място в един офис ! Дори не сме спали за една нощ отделно /като изключа престоя ми в болницата при предишно раждане/. Пътуваме заедно и да пътуваме доста.

И три месеца съжителство в астрологията се отчита като брак... ;D

Няма значение...

Той е спонтанен , прям , контактен , лесно се вписва в обстановката...Мисля , че има катастрофа...Вероятно има не особено добри отношения с братя и /или/ сестри...
Ти си доста чувствителна , не умееш да прикриваш емоциите си...,харесва ти да бъдеш обгрижвана и си наясно с онова което очакваш...Винаги имаш ясна стратегия, преследваш целите си....

Детето , което скоро ще изплаче момиче ли е? ::)

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #18 -: Август 24, 2011, 10:47:57 pm »
Да имал е много сериозна катастрофа и изобщо всичко което казваш е точно така !

Чакам момче ,но единствения сигурен начин да установя пола е раждането  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Август 24, 2011, 10:56:44 pm »
Да имал е много сериозна катастрофа и изобщо всичко което казваш е точно така !

Чакам момче ,но единствения сигурен начин да установя пола е раждането  ;D

Каквото и да е , ще мине наред и безпроблемно всичко...

Мисля датите , но имам едно мнооого странно усещане...гледайки картите...Може и да те изненада и да тръгне само....

Двоумя се м/у два дни...,но искам да съм обективна...и ще те помоля за още малко търпение....

Близък ли ти е доктора? Можеш ли да се договориш за час извън установеното регламентирано време за секцио? ::) :P...
Да изхитрим времето , ако ВСЕЛЕНАТА ни разреши и не е избрала друго.../имам впредвид да тръгне само да излиза.... ;D

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #20 -: Август 24, 2011, 11:05:42 pm »
Лекаря ми е и близък и не . Много се притеснявам ,защото се уговорихме за утре . Той е ангажирал анестезиолог, зала и т.н. Чувствам се кофти- неудобно ,защото се разбрахме нещо ,а аз ще го променя . В момента в родилните домове е претъпкано и много трудно се уговарят свободни часове. А не знам дали мога да го ангажирам в извънработно време.Можеш ли да ми кажеш какви са лошите неща и хубавите в картата ако детето се роди утре в 14.45/ то ще е по-скоро 15.30 ,нали има някакви процедури преди това /. Ако обаче нещата не са толкова добре ,че направя каквото трябва ,все пак един път ще се ражда.
« Последна редакция: Август 24, 2011, 11:07:29 pm от teia »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Август 24, 2011, 11:10:12 pm »
Лекаря ми е и близък и не . Много се притеснявам ,защото се уговорихме за утре . Той е ангажирал анестезиолог, зала и т.н. Чувствам се кофти- неудобно ,защото се разбрахме нещо ,а аз ще го променя . Можеш ли да ми кажеш какви са лошите неща и хубавите в картата ако детето се роди утре в 14.45/ то ще е по-скоро 15.30 ,нали има някакви процедури преди това /. Ако обаче нещата не са толкова добре ,че направя каквото трябва ,все пак един път ще се ражда.

О.К. Дай ми малко време...Просто ми е нужно....Това което правя в момента НЕ Е ОТГОВОРНОСТ ПРЕД ТЕБ , А ПРЕД ВСЕЛЕНАТА! И НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО...Дори и виртуалната ни среща , както и моето включване.... ;) ;D Много обичам децата имам ги пет... :P и знам...какво е.... ;D

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #22 -: Август 24, 2011, 11:24:34 pm »
Ле-ле пет ! Супер ! Трябва да си много силна жена ,а те много щастливи  ::) Как ти завидях
 Ако нещо в тоя живот си заслужава и има наистина смисъл то това са децата !

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Август 24, 2011, 11:25:33 pm »

W tazi karta има точен съвпад на марс и луна...Повторение на твоя хороскоп...при теб е в знака на телеца...при бебето е в рак...Тук луната е много силна..,не ми харесва дома...Това е дома на откритите врагове на другите....Аспекта означава чувствителност , емоционален конфликт , вътрешни противоречия...тук са и сексуалните опитности...,нестабилност като емоция...Наред с това има и полуквадрат на светилата слънце и луна....Не ми харесва и квадратурата на луна/сатурн...Да , не можем да избягаме от квадрата Марс/Сатурн...,но карето на луна/сатурн можем да избягаме.....
Не ми харесва този ден.... ::)
Индикация има за раждане на момиче...венера е на 4 градуса в Дева....и има аспект с хороскопа на зачатието....

Не ми харесва тао квадрата....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Септември 05, 2011, 02:26:09 pm »
ЧЕСТИТО БЕБЕ ТЕЯ! :58:
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ АЛЕКСАНДЪР! И МНОГО ДА ТЕ РАДВА! :-*

« Отговор #25 -: Септември 24, 2013, 04:40:15 pm »
Здравейте.
Имам показания за секцио и трябва да избера дата между 1 и 4 октомври. Бебето е момче, ако има значение. Какъв съвет ще ми дадате?