Здравей Гост

Неаспектирано Слънце

• 10 Отговора
  • 3808 Прегледи
Неаспектирано Слънце
« -: Август 31, 2011, 12:38:18 pm »
Имате ли близки и познати с неаспектирано Слънце, как може да се тълкува, как се проявява? Информацията, която съм открила до момента е малка и свързана изключително с архетипа на бащата..

*

Неактивен Divna

• 277
Re: Неаспектирано Слънце
« Отговор #1 -: Август 31, 2011, 01:14:54 pm »
Имате ли близки и познати с неаспектирано Слънце, как може да се тълкува, как се проявява? Информацията, която съм открила до момента е малка и свързана изключително с архетипа на бащата..

Слънце в кой знак и дом е? Хубаво е да се знае от кои мидпойнти е засегнато Слънце. Мога да проверя с програмата си, но затова трябва да имам данните. 

« Отговор #2 -: Август 31, 2011, 02:45:06 pm »
Моето Слънце все още е голяма загадка за мен... Намира се в 12-ти дом, управлява 8-ми (в който е Луната), единственият му мажорен аспект е квадратът със нея (Луната), който е с орбис цели 7*... За неаспектирано ли се води? Как се проявява? Данните са 16.12.1992, 09:05ам, София  :)
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

« Отговор #3 -: Август 31, 2011, 02:57:02 pm »
Ами в конкретния случай става въпрос за Слънце в Д12, на 12 градуса в близнаци, не съм сигурна дали е У4 или съуправител на Д3....но тъй като както споменах не съм попадала на изчерпателна инфо ми беше интересно темата да се разгледа и по-общо..

Слънце в кой знак и дом е? Хубаво е да се знае от кои мидпойнти е засегнато Слънце. Мога да проверя с програмата си, но затова трябва да имам данните.

« Отговор #4 -: Септември 01, 2011, 12:44:19 pm »
съпругът ми е с такова, има само съвпад с уран но е 6 градуса орбис та според мен не се отчита. намира се в 6-ти дом. израснал е без баща.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #5 -: Септември 01, 2011, 03:19:53 pm »
Ами в конкретния случай става въпрос за Слънце в Д12, на 12 градуса в близнаци, не съм сигурна дали е У4 или съуправител на Д3....но тъй като както споменах не съм попадала на изчерпателна инфо ми беше интересно темата да се разгледа и по-общо..

Много писане ще падне ако се разтягат локуми във форума. За това има изключително много литература. Знам, че ако си начинаеща, този ми отговор няма да те удоволетвори, но ако продължаваш да се занимаваш с астрология след време сама ще се увериш в достоверността на думите ми.
Всяка карта е строго индивидуална и затова предпочитам да я разглеждам самостоятелно. Да видя общата сцена, на фона на която е твоята лична енергия представена от твоето лично Слънце.

« Отговор #6 -: Септември 01, 2011, 03:43:10 pm »
До момента съм открила единствено в книгата за светилата на Лиз Грийн, а и беше съвсем малък пасаж, засягащ темата за архетипа на бащата...да, всяка карта е индивидуална и затова се заинтригувах за повече конкретни примери.. :)

Много писане ще падне ако се разтягат локуми във форума. За това има изключително много литература. Знам, че ако си начинаеща, този ми отговор няма да те удоволетвори, но ако продължаваш да се занимаваш с астрология след време сама ще се увериш в достоверността на думите ми.
Всяка карта е строго индивидуална и затова предпочитам да я разглеждам самостоятелно. Да видя общата сцена, на фона на която е твоята лична енергия представена от твоето лично Слънце.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #7 -: Септември 01, 2011, 04:14:28 pm »
Да, Лиз Грийн е автор, който предоставя информацията на достъпен език, който лесно се усвоява. Като за начало е добре, но ако желаеш да се гмурнеш по-навътре в астрологията, най-малкото, за да можеш да четеш своята си карта и картите на близките си (в началото всички започваме с това  :)) е нужно да четеш и други автори, които разглеждат по-задълбочено въпросите свързани с астрологията. В интернет има много информация. Ако се интересуваш за своето си Слънце, и търсиш конкретни отговори как то е поставено, в твоята си карта, то тогава е добре да го изкараш на светло (да покажеш радикса си). 
Не желая да се чувстваш претисната в стената, а чисто и просто да разбереш смисъла на астрологията, а именно, че всяко живо същество се ражда, в определен момент, който е предназначен за него, ето и защо на всеки картата е строго индивидуална. Астрологията се базира на дългогодишни проучвания. Това е една от най-древните науки и за да вярваме, в това, което иска да ни каже посредством разположението на звездите, трябва да се съобразиме най-вече с това, къде и как те са заели разположение, в момента на нашето раждане (в нашата си лична карта), защото картата ни показва нашия живот, който е уникален и неповторим. 

« Отговор #8 -: Септември 01, 2011, 09:49:30 pm »
Дивна, благодаря ти за изчерпателния коментар и насоките...знам,че неаспектираните планети имат уранов привкус т.е. непредсказуеми затова ми беше интересно как се е проявило Слънцето в отделни карти, в конкрения случай става въпрос за радикс на малко дете затова и нямам още наблюдения.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Септември 02, 2011, 12:03:35 am »
Доста силни планети са неаспектираните....Те умеят да внасят динамика в хороскопа....и го правят бунтарски или както на тях им се иска.... ;D

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #10 -: Септември 02, 2011, 09:44:06 pm »
Доста силни планети са неаспектираните....Те умеят да внасят динамика в хороскопа....и го правят бунтарски или както на тях им се иска.... ;D

Силни са, когато ги прихване щръклицата.  ;D Едно е сигурно обаче, както казва Слънчогледка, а именно че са непредсказуеми.