Много готино се наприказвате - изкефихте ме, но не разбрах туй за бившия според вас важи ли? Питам, защото имам подозрения, че е склонен да се самозаблуждава.
аз имах такава връзка - при тр.Нептун каре с нат.Сатурн/У7/
Оффф, защо?! Много ли съм..?!Интересува ме дали имаме бъдеще, защото ми писна от колебанията ми.
Цитат на: natalia в Септември 03, 2011, 10:26:18 pmаз имах такава връзка - при тр.Нептун каре с нат.Сатурн/У7/Ииии...колко дълго продължи...
Цитат на: Марая в Септември 03, 2011, 10:28:10 pmЦитат на: natalia в Септември 03, 2011, 10:26:18 pmаз имах такава връзка - при тр.Нептун каре с нат.Сатурн/У7/Ииии...колко дълго продължи... Около година,но си беше пълна заблуда от моя страна........човека просто се възползва от моето ? благоразположение и емоционален хаос
И.изобщо да обобщя -тези транзити м/у Нептун и Сатурн вярно,че не носят нищо добро.Когато тр.Нептун аспектира Сатурна бях емоционално изтощена,а когато тр.Сатурн квадратира Нептуна бяше физическо и здравословно изтощението....
Цитат на: natalia в Септември 03, 2011, 10:33:29 pmЦитат на: Марая в Септември 03, 2011, 10:28:10 pmЦитат на: natalia в Септември 03, 2011, 10:26:18 pmаз имах такава връзка - при тр.Нептун каре с нат.Сатурн/У7/Ииии...колко дълго продължи... Около година,но си беше пълна заблуда от моя страна........човека просто се възползва от моето ? благоразположение и емоционален хаос Хаоса беше,че взех да се замислям за развод........ и имах нужда да се почуствам жена,харесвана....погребах майка ми и просто си харесах този мъж.......така около 1 година имахме сексуални отношения ;)Връзката приключи,когато се разведох/той се изплаши /......това е Пр. Луна е на К9 - сключва секстили с луна и марс,но е все пак във водолей :)Явно съм имала нужда от освобождаване Лесно ли приключи? Емоционалния хаос го отдаваш на този аспект!- така ли да разбирам?! Къде беше по това време ПР.Луна?
Цитат на: Марая в Септември 03, 2011, 10:28:10 pmЦитат на: natalia в Септември 03, 2011, 10:26:18 pmаз имах такава връзка - при тр.Нептун каре с нат.Сатурн/У7/Ииии...колко дълго продължи... Около година,но си беше пълна заблуда от моя страна........човека просто се възползва от моето ? благоразположение и емоционален хаос Хаоса беше,че взех да се замислям за развод........ и имах нужда да се почуствам жена,харесвана....погребах майка ми и просто си харесах този мъж.......така около 1 година имахме сексуални отношения ;)Връзката приключи,когато се разведох/той се изплаши /......това е Пр. Луна е на К9 - сключва секстили с луна и марс,но е все пак във водолей :)Явно съм имала нужда от освобождаване
Цитат на: natalia в Септември 03, 2011, 10:39:18 pm И.изобщо да обобщя -тези транзити м/у Нептун и Сатурн вярно,че не носят нищо добро.Когато тр.Нептун аспектира Сатурна бях емоционално изтощена,а когато тр.Сатурн квадратира Нептуна бяше физическо и здравословно изтощението....Трудно се открива диагнозата при такъв транзит...
Ха...Пр.Луна във водолей.... Все пак е водолей казваш... На мен ми предстои там ПР.Новолуние...Лелееее...каква ли ще е картинката?
Цитат на: Марая в Септември 03, 2011, 10:52:19 pmХа...Пр.Луна във водолей.... Все пак е водолей казваш... На мен ми предстои там ПР.Новолуние...Лелееее...каква ли ще е картинката? Мисля,че ще имаш потребност да правиш импулсивни,възбуждащи и неконвенционални неща-поне така беше при мен -е.сигурно има значение и дома ,но водолея е доста силен и мисля,че ще го почустваш