Здравей Гост

Управителя на СЛВ

• 14 Отговора
  • 3403 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Управителя на СЛВ
« -: Септември 03, 2011, 02:29:58 am »
Къде е поставен в картата Ви? Какви аспекти прави? До колко е важен в картата Ви?

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Управителя на СЛВ
« Отговор #1 -: Септември 03, 2011, 08:22:17 am »
         СЛВ в Близнаци 3и дом, а управителя му е на трон в Дева. От мажорните аспекти трябва да отбележа опозицията към Марс в 9и  :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Септември 03, 2011, 08:47:30 am »
И при мен СЛВ е в Близнаци, на К3-ти дом  :) Управителят Меркурий е интерсептиран в Овен, 1-ви дом. Аспектите му са тригон към Нептун, опозиция с Плутон, квадрат и половина към Уран и куинконкс с Вертекс.

« Отговор #3 -: Септември 03, 2011, 08:51:32 am »
СЛВ в Рак - 11дом на К11, управител в 12ти дом, в съвпад с Марс и АСЦ (почти), в Дева. В моята карта се оказва много важен в личните отношения.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Септември 03, 2011, 09:03:03 am »
Луница - в пети :))) упр. на 10тия там е и МС-то  ;D
« Последна редакция: Септември 03, 2011, 11:27:02 am от Fairy »

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #5 -: Септември 03, 2011, 09:19:09 am »
Моя е чуден - в Риби! Трети дом! Прави и сумати аспекти7
със Слънце и Лилит - опозиция
с Луна и Юпитер - тригони

Убедена съм, че кармично погледнато това има голяма роля. И имам за цел да я разбера!

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Септември 03, 2011, 11:22:38 am »
 В Овен 27 гр. , много е важен за мен :) В тригон С Юпитер  и Марс , Опозиция Слънце. :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Септември 03, 2011, 11:37:48 am »
Ооо, то за уплавителя на СЛВ било.  :)Та Марс в 3 ти дом,има кофти аспекти , квадрат с  Уран и Плутон.

« Отговор #8 -: Септември 03, 2011, 11:48:58 am »
Моя е чуден - в Риби! Трети дом! Прави и сумати аспекти7
със Слънце и Лилит - опозиция
с Луна и Юпитер - тригони

Убедена съм, че кармично погледнато това има голяма роля. И имам за цел да я разбера!

Кармично погледнато (ама че израз  ;D) най важни са аспектите му със самата нодална ос.  :P

при мен е венера, която е в съвпад със ЮЛВ. прави точен секстил с управителя на ЮЛВ и точен тригон с луната. на практика няма мажорни неблагоприятни аспекти, намира се в 9-ти дом

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #9 -: Септември 03, 2011, 12:27:38 pm »
Слв ми е във водолей в 5ти дом. Уран определено е от важните планети в натала ми, намира се в козирог, в трети дом.
Аспектите на Уран са съвпад със Сатурн, съвпад с Нептун, съвпад с ИЦ,  опозиция с Юпитер, тригон със Слънце ( което е
управител на Юлв ) , квадрат с Меркурий и квадрат с Асц.

« Отговор #10 -: Септември 03, 2011, 01:21:04 pm »
Моят е Сатурн, 20 гр. в Близнаци, намира се на к11 с един гр. в 10 дом. да го цункам   :-* :-* :-*
Аспекти ли ? Малииииииии.....
Най важния е съвпад с Луна- управител на ЮЛВ, квадрат с Марс, секстил с Венера и Хирон, тригон с Уран и Марк, опозе на Юпи.
Мисля че е това  ::)
Интересното е , че прогресивния Сатурн се е обърнал ретро, когато нашите са се развели - каква буквалистика имайки предвид съвпада му с Луната, аз оставам да живея при майка след събитието.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #11 -: Септември 03, 2011, 02:36:03 pm »
В Овен 27 гр. , много е важен за мен :) В тригон С Юпитер  и Марс , Опозиция Слънце. :)
Твоят СЛВ е в точен съвпад с моя Меркурий, който пък на мен ми управлява СЛВ  ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Септември 03, 2011, 04:21:20 pm »
Твоят СЛВ е в точен съвпад с моя Меркурий, който пък на мен ми управлява СЛВ  ::)

Ами аз съм с едно вътрешно усещане на моменти,  че има доста общи неща между задачите ни . Все едно първо си ги минала ти  , пък на мен ми предстоят. Нещо такова :) 

« Отговор #13 -: Септември 05, 2011, 08:48:14 am »
Моите възли са по оста 2-8 дом СЛВ Дева 2 дом .Управителя му в Скорп.Имам много натрупана карма сега тегля ли тегле .Ю.в.  8 дом Риби сигурно съм била някъв фалшив гуру или гена тип Мата Хари .Къвто и да е бил сценария -живяла съм на гърба на хората възползвайки и злоупотребявайки слабостите на хората .Смятам,че оста 2-8 при разположение на Лунните възли е една от най неприятните позиции.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Септември 05, 2011, 10:48:07 am »
управителят на моя северен възел е нептун, поставен на МЦ и много хармонично аспектиран.
кога ли ще проработи това..  ::)

има карти и на завръщане на лунните възли..
какво ли ще покаже една такава карта, ще трябва да погледна..  ::)