Здравей Гост

Безбрачието в хороскопа

• 53 Отговора
  • 9560 Прегледи
*

issidorra

Re: Безбрачието в хороскопа
« Отговор #15 -: Септември 03, 2011, 03:14:30 pm »
Изидора, картата, която си поставила затвръждава наблюденията ми за Сатурн в напрегнат аспект с управителя на 9ти дом. В случая Сатурн в опозиция Слънце, при все, че аспекта е и на партньорската ос 1/7.  :-[

да, тя е родена през деня и в случая Слънцето е сигнификатор на бъдещия съпруг.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Септември 03, 2011, 03:16:00 pm »
Такааа, я да видим сега :) ПОнеже 5ти, 7ми и 10ти дом са празни - гледам управителите им. 5ти дом- Козирог, Водолей, управителите са Сатурн - 2ри, Везни, Уран- 3ти -Стрелец. 7ми дом в Риби и Овен, управители, Нептун - 4ти- Стрелец, Марс- 12 - Дева. 9ти дом - Телец, Близнаци,  зает е от Хирон в Телец, управители Венера - 4ти, Козирог, Меркурий - 3ти, в Скорпион. 10ти дом, в Близнаци и Рак, ЛУна в 12ти в Дева, Меркурий - 3ти в Скорпион. Безбрачна ли съм?

Управителя на твоя 5-ти дом е Сатурн е във втори...управител на 7-ми Нептун и дневен Юпитер...Нептун е на ИЦ в Стрелец , А Юпитер...е във везни....Управителя на 9-ти е Венера в козирог...в 4-ти дом...М/у управителя на 5-ти и 9-ти има квадратура....м/у управителя на 5-ти и 7-ми аспекта е секстил...На МЦ имаме Близнаци - Меркурий....
Според мен узаконяването на връзките е трудно...В любовта търсиш стабилност и си мислиш , че узаконяването би могло да гарантира сигурност в брака...Струва ми се , че грешиш.... ::) ???

Естествени сигнификатори на брака са Сатурн и Юпитер....

« Отговор #17 -: Септември 03, 2011, 03:22:53 pm »
Вярно е че търся сигурност, досега не съм имала брак, въпреки, че съм имала дълга връзка, съжителство, от която още немога да се отърва. Но от година и няколкко месеца съм с човек, с който си мисля, че може...та затова за мен може би по- скоро по 9ти дом трябва да се съди, заради това съвместно съжителсво, знам ли...

*

issidorra

« Отговор #18 -: Септември 03, 2011, 03:24:50 pm »
Във връзка със Сатурн искам да попитам нещо, мястото на въпроса не е тук, за което се извинявам предварително, моят Сатурн е на 2 градуса в Стрелец, а Слънцето 23 в Лъв, по принцип в астро аспектът, който програмата отчита, е квадратура с орбис около 10 градуса, но реално знаците са тригонални, та въпросът е, дали това по някакъв начин омекотява тази квадратура.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Септември 03, 2011, 03:26:42 pm »
Вярно е че търся сигурност, досега не съм имала брак, въпреки, че съм имала дълга връзка, съжителство, от която още немога да се отърва. Но от година и няколкко месеца съм с човек, с който си мисля, че може...та затова за мен може би по- скоро по 9ти дом трябва да се съди, заради това съвместно съжителсво, знам ли...

Качи една прогресивна карта...Но чиста прогресивна карта.....

« Отговор #20 -: Септември 03, 2011, 03:29:08 pm »

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #21 -: Септември 03, 2011, 03:34:33 pm »
Изидора, картата, която си поставила затвръждава наблюденията ми за Сатурн в напрегнат аспект с управителя на 9ти дом. В случая Сатурн в опозиция Слънце, при все, че аспекта е и на партньорската ос 1/7.  :-[

В женска карта Слънце си остава винаги сигнификатор на мъжа, Венера също (партньора).

*

issidorra

« Отговор #22 -: Септември 03, 2011, 03:39:06 pm »
а, хубаво, че казваш, някъде бях чела, че Слънцето е сигнификатор при дневно раждане, Марс при нощно.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Септември 03, 2011, 03:40:30 pm »

В женска карта Слънце си остава винаги сигнификатор на мъжа, Венера също (партньора).

Слънце- съпруг...,Марс-любовник....

НОРКАТА...,възможност за узаконяване имаш след около 5/6г....

« Отговор #24 -: Септември 03, 2011, 03:44:52 pm »
Благодаря Марая, ами тъкмо ще порастне момчето  :P На майка му и бяха казали, че той ше се ожени на около 25, но може да е просто съвпадение  :), защото на мен така ми се иска  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Септември 03, 2011, 03:48:18 pm »
Благодаря Марая, ами тъкмо ще порастне момчето  :P На майка му и бяха казали, че той ше се ожени на около 25, но може да е просто съвпадение  :), защото на мен така ми се иска  :)

Дай неговата прогресия.... ;)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #26 -: Септември 03, 2011, 03:49:45 pm »
а, хубаво, че казваш, някъде бях чела, че Слънцето е сигнификатор при дневно раждане, Марс при нощно.

Марс също описва мъжа, но по-скоро тоя, с когото ще споделяш леглото си, а не сърцето си. В случая не деля дневно и нощно раждане.
Въобще в женска карта, когато желая да опиша партньора, гледам Слънце, Марс, не забравям и Венера, защото тя е партньорството и показва как ще се развиват нещата свързани в тази сфера. Гледам също, в кой знак попада куспидата на 7ми дом и как е поставен неговия управител (дом, знак, аспекти). При всяко следващо съжителство съответно: 9дом при второ съжителство, 11 дом при трето, 1 дом при четвърто и т.н., като никога не пренебрегвам основния и първоначален дом на партньорството - 7ми.

« Отговор #27 -: Септември 03, 2011, 03:50:32 pm »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Септември 03, 2011, 03:53:07 pm »
Дай ми и натала.... ;D

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #29 -: Септември 03, 2011, 03:54:06 pm »
Марая, кое гледаш в прогресията (специално в прогресивната карта), за да извлечеш това предположение (за брак)?