Здравей Гост

Изнасилените

• 51 Отговора
  • 7859 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: Изнасилените
« Отговор #15 -: Септември 03, 2011, 09:58:44 pm »
Затова си силна. На повечето хубави жени се  е случвало, малко от тях имат смелостта да го споделят.  Лунта в Телец вЕрно е голяма работа. И мен ме спасява редовно. Кръстила съм я майка Кураж!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Септември 03, 2011, 10:04:57 pm »
Затова си силна. На повечето хубави жени се  е случвало, малко от тях имат смелостта да го споделят.  Лунта в Телец вЕрно е голяма работа. И мен ме спасява редовно. Кръстила съм я майка Кураж!:)

Силна...заради големия тригон в земни знаци...А  за телцовата луна..... ;D ;)
В пъти по-силна от Рачешката.... ;) :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #17 -: Септември 03, 2011, 10:07:34 pm »
Така е! Мога само да се присъединя към написаното от теб!

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #18 -: Септември 03, 2011, 11:24:02 pm »
Познавам момиче, претърпяло сексуално насилие и то в пубертета - наистина е много красива... В натала има съвпад на Марс / Плутон във Везни, 1 дом, Венера е в Дева в 12-ти, а Луната е в Скорпион. Когато се е случило транзитен Марс е образувал съвпад с Марс / Плутон, Нептун - квадратура към съвпада, а Уран на 3* от квадратура със Слънцето.  :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Септември 04, 2011, 12:10:16 am »
Извода...Следва да е намесен Плутон и да има аспект към АСЦ и 1-ви дом....До тук....Ако има още карти...може да изкочи и нещо друго.... ???

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #20 -: Септември 04, 2011, 12:13:54 am »
Извода...Следва да е намесен Плутон и да има аспект към АСЦ и 1-ви дом....До тук....Ако има още карти...може да изкочи и нещо друго.... ???

Аспектите на Нептун, не знам към кое , може би пак към асцендента , ако си подведен. Мисля, че може би са важни също.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Септември 04, 2011, 12:25:42 am »

Аспектите на Нептун, не знам към кое , може би пак към асцендента , ако си подведен. Мисля, че може би са важни също.

Мдаа...,може да се помисли.... ::)..А Сатурн...-какво ще кажеш Мила.... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #22 -: Септември 04, 2011, 12:34:02 am »
  Не мисля, че има отношение ::)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Септември 04, 2011, 12:35:10 am »
  Не мисля, че има отношение ::)

И аз..,но по принцип се замислям.... ???

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #24 -: Септември 04, 2011, 04:34:31 pm »
Замислих се дали някой транзит през неподвижна звезда или арабска точка с подходящ характер не отключва такова събитие.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #25 -: Септември 04, 2011, 04:39:53 pm »
ох, не съм много на ти с неподвижните, но съм съгласна, че аспект с някоя "кофти" звезда (но мисля, само мажорен) би могъл да даде и сексуално насилие

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #26 -: Септември 04, 2011, 04:52:38 pm »
ох, не съм много на ти с неподвижните, но съм съгласна, че аспект с някоя "кофти" звезда (но мисля, само мажорен) би могъл да даде и сексуално насилие

Мислех си за съвпад на тежка планета с такава звезда или арабска точка плюс подоходящите характеристики в натала.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #27 -: Септември 04, 2011, 05:07:29 pm »
Виждала съм карти на две жени със сексуални проблеми, вследствие на сексуално асилие - и при двете Хирон в осми дом. Единия беш в съвпад с луната, другия за съжаление не помня аспектите.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #28 -: Септември 04, 2011, 05:12:23 pm »
Виждала съм карти на две жени със сексуални проблеми, вследствие на сексуално асилие - и при двете Хирон в осми дом. Единия беш в съвпад с луната, другия за съжаление не помня аспектите.

Логично звучи Хирон в 8-и дом да е предпоставка за сексуално насилие. Сетих се, че и Мадона е споделяла, че когато пристига в Америка, я изнасилват. Ще й потърся хороскопа.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #29 -: Септември 04, 2011, 05:29:05 pm »
Не съм изследвала карти на изнасилени или на изнасилвачи, но съм чела, че в радикса е характерно и за двата случая (насилени и насилници), напрегнати аспекти м/у Венера, защото тя е вагината, Марс (пениса) и Плутон (грубото и дълбоко насилие). Все пак Плутон е нужно да участва, тъй като в медицинската астрология, той е отговорен за гениталите.