Здравей Гост

Изнасилените

• 51 Отговора
  • 7867 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Изнасилените
« Отговор #30 -: Септември 04, 2011, 05:37:12 pm »
нормално Хирон в 8-ми дава сексуални проблеми... тъпото е, че в повечето случай може да реши чуждите, но не и своите си  ;D - дали е случайно, че много често жени (а и мъже все пак и по-точно момчета) пострадали от сексуално насилие после създават фондации и разни организации против насилието - според мен са рядко тези, които не са имали допир до някакъв вид насилие и са създали организация

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #31 -: Септември 04, 2011, 05:47:19 pm »
Нормално е! Това е начин да си преработиш Хирона. Все пак той е мястото от картата, където търпим болка, организацията е начин да го преработят, когато се изправят лице в лице с проблема си.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #32 -: Септември 04, 2011, 05:55:52 pm »
Нормално е! Това е начин да си преработиш Хирона. Все пак той е мястото от картата, където търпим болка, организацията е начин да го преработят, когато се изправят лице в лице с проблема си.

между другото благодарение на собствения си коментар открих още една малка истина :) ей много Его (няма начин с толкова аспектирано Слънце), колко съм го мислила тоя хирон на к8..., че в съвпад с Вертекс  ::) ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #33 -: Септември 04, 2011, 06:26:32 pm »
в кой знак?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #34 -: Септември 04, 2011, 06:27:02 pm »
телец  ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #35 -: Септември 04, 2011, 06:29:27 pm »
Искренно се надявам да си нямала и да нямаш проблемите, описвани в темата. Но определено, ако има аспект с планета в 11-ти или с У11 може и да помагаш на такива хора, членувайки в организация.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #36 -: Септември 04, 2011, 06:36:26 pm »
Искренно се надявам да си нямала и да нямаш проблемите, описвани в темата. Но определено, ако има аспект с планета в 11-ти или с У11 може и да помагаш на такива хора, членувайки в организация.

в интерес на истината се досетих по друг начин да помагам на хора... не точно сексуални проблеми (за това все пак се иска завършена психология)  ;), а аспекта с планета в 11-ти го има (то вярно, че е малко куспидова, но Марс си е в 11-ти, а и в комбинация тригон към Венера и секстил към Северния Възел и МС - просто пъзела се напасва ;) )
и между впрочем си дадох още един отговор защо вестника ми просперира макар да не го обгрижвах кой знае колко и защо по-късно правейки опит за нещо по-голямо се провалих :) при едното сред основните ми мотиви беше да помогна дори и само като предоставям достъпна информация, тогава интернет не беше толкова естествен както е сега  ;)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #37 -: Септември 04, 2011, 07:00:23 pm »
Определено осми дом не е само сексуални проблеми. Пък и имаш тригон Марс с диспозитонра на Хирон - ще можеш да помогнеш определено чрез психологията. Разбира се този аспек само не е достатъчен за психолог, ама щом си го решила значи има и други показатели.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #38 -: Септември 04, 2011, 07:18:42 pm »
Определено осми дом не е само сексуални проблеми. Пък и имаш тригон Марс с диспозитонра на Хирон - ще можеш да помогнеш определено чрез психологията. Разбира се този аспек само не е достатъчен за психолог, ама щом си го решила значи има и други показатели.

;) ще се прави каквото трябва, дори и наивно да звучи вярвам, че живота предоставя предостатъчно знаци на къде да вървим ;)

а как мислите дали и аспектите към Слънце не отключват насилие? - все пак Слънцето като сигнификатор на АЗ-а и неговото раняване.

според мен само един аспект (позиция) не е достатъчно основание да говорим за изнасилване. 

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #39 -: Септември 04, 2011, 07:46:21 pm »
По - скоро към Луната и Марс, а трябва да има и тежък аспект към Г8, за да е факт.

« Отговор #40 -: Септември 04, 2011, 08:11:33 pm »
по натал - съвпад на Марс и Плутон, Венера в 8-ми.
събитието се случва, когато транзитен Плутон е в опозиция на Венера!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #41 -: Септември 04, 2011, 11:09:57 pm »
по натал - съвпад на Марс и Плутон, Венера в 8-ми.
събитието се случва, когато транзитен Плутон е в опозиция на Венера!

Пак Плутонова намеса.... ??? И Венерина.... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #42 -: Септември 05, 2011, 08:30:10 am »
за Плутон и Венера + не добър аспект Марс към Луна (например), минорен (плуквадрат, квадрат и половина) към Слънце? как мислите "перфектните" аспекти

« Отговор #43 -: Септември 05, 2011, 08:40:27 am »
На мен ми се случи много отдавна .Неприятна история.Последваха дела и т.н.
Имах съвпад на Плутон с Марс Венера в Скорпион на върха на к4.
Отзвук имаше и в дома ми родителите ме тормозиха и искаха да ме гонят от дома ми щото съм ги била изложила а аз нямах вина .В този момент от живота ми се занимавах единствено с училище и спорт не съм се събирала с мъже или разни компании,но все пак се случи.

*

issidorra

« Отговор #44 -: Септември 05, 2011, 11:00:21 am »
Момичета, аз не съм преживявала подобен род насилие, но имаше нещо като опит от страна на едно момче(неуспешен, слава Богу), обаче искам да споделя, че един луд да има някъде, на мен ще се лепне, Хирон в 8 дом, квадрат Марс - Венера (У на 7 - У на 1 и 8 дом), съвпад Марс - Луна, Плутон на АЦ.
« Последна редакция: Септември 05, 2011, 11:05:18 am от issidorra »