Ще може ли да помоля за още малко помощ и повече няма да питам?
Имам един много добър приятел, с който обаче напоследък се случва да се скараме за нещо (и то обикновено единият нещо не е доразбрал). Случвало се е преди дори за месец и повече да спрем да общуваме, после да се сдобрим и пак така. В момента сме в добри отношения.
В лунара, който ми започва в края на септември, имам Венера на К11 и в първия момент реших, че през целия лунарен месец ще сме в добри отношения, но после видях в опозиционния лунар след него Марс на К11 и не знам какво да мисля.

По-лошото е, че в май и в следващия лунар няма признаци за сдобряване, ако се скараме наистина. Погледнах и в опозиционния лунар след него, там има една Венера в 11 дом, но тя не е и близо до куспидата на дома и не знам дали гарантира добри отношения.
Как мислите, да очаквам ли евентуално скарване пак и ако да - дали има признаци за сдобряване наистина след това? Този въпрос много ме тревожи. Аз нямам други приятели и този човек е много важен за мен. Как може да се прогнозира в кои дни да се очаква нещо?
Качил съм лунарите и опозиционните лунари в последователността, в която си вървят. Първият започва на 27 септември, другият на 11 октомври, след това на 24 октомври и така.