Здравей Гост

Прогнозиране на зачеване и раждане

• 78 Отговора
  • 19592 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Прогнозиране на зачеване и раждане
« Отговор #45 -: Юли 11, 2011, 11:58:54 pm »
Освен това в индийската карта е заложено при час на раждане в 2 през нощта да има по-трудно брачно съжителство, с конфликтен заряд или евентуално повече от един брак (доста връзки/сексуални партньори), а брачният партньор да се окаже с по-избухлив, сприхав характер, марсов тип.
При по-ранен и респ. по-късен час от обявения тези указания се променят.
Имам една книга - Въведение в индийската астрология, но там нещата са наистина много сложни. Исках да те питам, как изчисляваш АСЦ и разположението на планетите, защото ако не се лъжа, имаше разлика с около 23* спрямо западния метод  :umnik:

« Отговор #46 -: Юли 12, 2011, 12:32:38 pm »
Прецесията е най-лесна за смятане, но с останалите техники без астрологична програма трудно ще се справи дори по-опитен астролог. Използвам Джаганатха Хора, може да се изтегли безплатно от нета.

Що се отнася до двете книги по индийска астрология, преведени на български, на мен лично по-разбираема ми се струва тази на Дейвид Фроули (оранжевата книжка). Но тя дава само някои по-основни неща, т.е. може да се използва като уводна, но в никакъв случай не е достатъчна.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #47 -: Юли 15, 2011, 02:51:54 pm »
 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :13:

Ох...ето я! ;D :-*

« Отговор #48 -: Юли 15, 2011, 06:29:59 pm »
 :(А какво стана с нашите карти,бе хора?Има ли нещо обезпокоително,та не пишете нищо?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #49 -: Юли 15, 2011, 06:34:34 pm »
:(А какво стана с нашите карти,бе хора?Има ли нещо обезпокоително,та не пишете нищо?

Здрасти Кали...
Кои Ваши карти ::)...
Подсещай...щото доста пишем и то на всякакви теми...
Кажи конкретно....,макар , че съм малко неприятно изненадана от теб! :)

« Отговор #50 -: Юли 16, 2011, 12:39:51 pm »

Здрасти Кали...
Кои Ваши карти ::)...
Подсещай...щото доста пишем и то на всякакви теми...
Кажи конкретно....,макар , че съм малко неприятно изненадана от теб! :)

Ами точно тази тема започна с моя пост и молба за мнение дали изобщо някога ще имам дете...Написах датите и часовете ни на раждане със съпруга ми и казахте,че ще погледнете картите и ще пишете...И аз все се надявам! :(
А защо си неприятно изненадана? :o Аз ли нещо направих?Извинявам се,ако с нещо съм те обидила!!! :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #51 -: Юли 16, 2011, 12:46:01 pm »
http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,362.0.html

Кали..това ме разочарова....

« Отговор #52 -: Юли 18, 2011, 07:09:07 am »
Марая,съжалявам,че това те е засегнало! :( Накрая все пак става ясно,че всичко е било едно голямо недоразумение...Аз и тогава ти писах,че не разбирам какво имате предвид с постовете си след моя въпрос.Наистина нямаха връзка с въпроса ми,та как да разбера за какво иде реч!После,когато попаднах на темата за твоето предложение,всичко ми се изясни и това ти писах...Та не е като да съм "говорила" зад гърба ти...
Разбира се,дължа ти извинение отново,но не е било нарочно!Наистина след като разбрах,че грешката е в мен,че аз не съм разбрала за какво иде реч,продължих да пиша тук...Иначе нямаше да вляза повече тук!
Та както и да е...Видях все пак и отговора на въпроса си,за което много благодаря!Надявам се обидата да бъде забравена и да се приеме като едно недоразумение,каквото всъщност си беше! :58:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #53 -: Юли 18, 2011, 12:32:25 pm »
Марая,съжалявам,че това те е засегнало! :( Накрая все пак става ясно,че всичко е било едно голямо недоразумение...Аз и тогава ти писах,че не разбирам какво имате предвид с постовете си след моя въпрос.Наистина нямаха връзка с въпроса ми,та как да разбера за какво иде реч!После,когато попаднах на темата за твоето предложение,всичко ми се изясни и това ти писах...Та не е като да съм "говорила" зад гърба ти...
Разбира се,дължа ти извинение отново,но не е било нарочно!Наистина след като разбрах,че грешката е в мен,че аз не съм разбрала за какво иде реч,продължих да пиша тук...Иначе нямаше да вляза повече тук!
Та както и да е...Видях все пак и отговора на въпроса си,за което много благодаря!Надявам се обидата да бъде забравена и да се приеме като едно недоразумение,каквото всъщност си беше! :58:

Забравена е обидата.... ;D Аз бързо забравям...

Кажи сега какво те вълнува..Какво да гледам.... ::)

« Отговор #54 -: Юли 18, 2011, 01:02:31 pm »
Благодаря ти,че прости! :-[
Ами вълнува ме защо нямаме бебче вече 4-та година и по-точно ще имаме ли въобще?Взех да се отчайвам вече и търся отговори навсякъде... :(
Пак ти пиша рождените дати и часове на мен и мъжа ми:
Той е на 11.09.1975г. в гр.Варна в 12.05часа на обед.
Аз на 02.05.1977г. в гр.Стара Загора в 05.30 часа сутринта.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #55 -: Юли 18, 2011, 03:21:26 pm »
Ами вълнува ме защо нямаме бебче вече 4-та година и по-точно ще имаме ли въобще?Взех да се отчайвам вече и търся отговори навсякъде... :(

Ще погледна картите в близките дни....Това което искаш от мен е доста сериозно и отговорно...Така , че ще ми е нужно повече време... :)...Така или иначе тази година при теб предстои промяна...Понякога нашите желания не резонират с намеренията на вселенските закони...Когато *създаваме* дете , то не е наша воля..,а друга...чужда.Ние сме само проводници на едно намерение...Затова човек се зачева с любов , а се ражда в кръв и лайна....По-важно в случая е , да сме готови да приемем онзи дух , който ще облечем в тяло....
Ще погледна...и ако , до два дни не съм ти писала ме подсети и ми избутай темата напред ,за да я видя... ;) ;D

« Отговор #56 -: Юли 18, 2011, 06:19:21 pm »
Благодаря ти,Марая!Така и ще направя...По принцип ми е неудобно да давам зор,а съм абсолютно убедена,че това не е работа за минута-две,но щом сама казваш,ще ти напомня след два дни,ако не си писала... :kiss2:

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #57 -: Юли 18, 2011, 07:19:46 pm »

Ще погледна картите в близките дни....Това което искаш от мен е доста сериозно и отговорно...Така , че ще ми е нужно повече време... :)...Така или иначе тази година при теб предстои промяна...Понякога нашите желания не резонират с намеренията на вселенските закони...Когато *създаваме* дете , то не е наша воля..,а друга...чужда.Ние сме само проводници на едно намерение...Затова човек се зачева с любов , а се ражда в кръв и лайна....По-важно в случая е , да сме готови да приемем онзи дух , който ще облечем в тяло....
Ще погледна...и ако , до два дни не съм ти писала ме подсети и ми избутай темата напред ,за да я видя... ;) ;D
Извинявам се, че се намесвам в нещо толкова лично... Но много ми харесаха разсъжденията ти, Марая.... В този ред на мисли - какво ти е мнението за инвитрото  ::) Такива деца с любов ли са заченати и трябва ли да се прибягва до това....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #58 -: Юли 18, 2011, 07:33:07 pm »

Извинявам се, че се намесвам в нещо толкова лично... Но много ми харесаха разсъжденията ти, Марая.... В този ред на мисли - какво ти е мнението за инвитрото  ::) Такива деца с любов ли са заченати и трябва ли да се прибягва до това....

Офф, Танче...тази тема винаги ми е била много специална за мен...Защото съм присъствала на мн.срещи с основен въпрос...:***Ще имаме ли деца?***
Всяко нещо което се прави с желание се отплаща с любов...Разликата е в онова нещо наречено нормален и изкуствен....
Вероятно една част от духовете са си избрали в тези бързи времена да придобият нова опитност и да се родят ин-витро....
Много често има случаи в които м/у мъж и жена...въпреки огромното желание не се случва продължение...Партньорите се разделят и стават чудеса...или и двамата в новите си връзки набързо забременяват или оплождат качествено.... :)..За какво говорим в този случай.... ::)...Стотици опити и нищо...., друга възможност и ефекта е на лице....
Просто избора не е наш за съжаление...и колкото по-навреме осъзнаем това...толкова по-големи са шансовете ни да постигнем хармония , баланс и сливане с космическите енергии....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #59 -: Юли 18, 2011, 07:43:53 pm »
А аз навремето имах една комшийка - близо 10 години не можеше да зачене, лекарите й бяха казали, че няма никакъв шанс и си осиновиха едно момиченце. На другата година самата тя забременя - просто стана някакво чудо....