Здравей Гост

Здравословни проблеми и натал

• 135 Отговора
  • 28157 Прегледи
Re: Здравословни проблеми и натал
« Отговор #60 -: Септември 21, 2011, 03:23:19 pm »
о при това положение при прогресивна Луна в козирог..гарант за някакви пъпчици :P
ох, до сега акне не съм имала, но знам ли го какво ще му хрумне на Сатурн - при мен също е в кв. с Венера :(

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #61 -: Септември 21, 2011, 09:24:27 pm »
о при това положение при прогресивна Луна в козирог..гарант за някакви пъпчици :P
ох, до сега акне не съм имала, но знам ли го какво ще му хрумне на Сатурн - при мен също е в кв. с Венера :(

не си спомням, когато е била в козирог... може - ако сме честни редовно си имам разни проблемчета с кожата неща от сорта на никелова алергия... точно сега прог. ми луна е в 6-ти дом, овен, но не прави нито един аспект  ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #62 -: Септември 21, 2011, 10:09:56 pm »
Мойта прогресивна Луна току-що излезе от Козирог/ в нулевия градус на Водлея е сега/ и нямах грам пъпка, но преди по-малко ог година си пукнах 2 ребра при точен съвпад на транцзитен Марс в съвпад със Сатурн в трети дом. При мен проблемът беше друг!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #63 -: Септември 22, 2011, 03:17:28 am »
Мойта прогресивна Луна току-що излезе от Козирог/ в нулевия градус на Водлея е сега/ и нямах грам пъпка, но преди по-малко ог година си пукнах 2 ребра при точен съвпад на транцзитен Марс в съвпад със Сатурн в трети дом. При мен проблемът беше друг!:)

НЯМА ПО-СТРАШНА ОТ КОЗИРОГАТАТА ЛУНА....при това когато е балсамична..... :(

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #64 -: Септември 22, 2011, 08:38:11 am »
Прогресивна Луна в Козирог и пъпки - на сто процента съгласна. Особено в началните градуси - настана ад. такова чудо не съм имала през живота си, а съм на 33г. Сега отива към 20-я градус, слава богу положението започна да се оправя, но има какво да се желае. Ех, да влиза вече във Водолея, че ми писна!

« Отговор #65 -: Септември 22, 2011, 08:48:46 am »
мисля обаче, че все пак трябва да е подсилена с един натален квадрат Сатурн-Венера....
Прогресивна Луна в Козирог и пъпки - на сто процента съгласна. Особено в началните градуси - настана ад. такова чудо не съм имала през живота си, а съм на 33г. Сега отива към 20-я градус, слава богу положението започна да се оправя, но има какво да се желае. Ех, да влиза вече във Водолея, че ми писна!

« Отговор #66 -: Септември 22, 2011, 08:51:45 am »
не е така Марайче,аз си я имам по рождение,толкова си я харесвам  :P държи положението на ниво... ;)

НЯМА ПО-СТРАШНА ОТ КОЗИРОГАТАТА ЛУНА....при това когато е балсамична..... :(

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #67 -: Септември 22, 2011, 09:07:35 am »
Натален секстил Сатурн Венера. Проблем с кожата съм нямала дори и през тийнейджърските си години, но от една година това е факт. Абсолютно никакви отклонения в нормите на хормоните.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #68 -: Септември 22, 2011, 12:33:54 pm »
а да питам стъпалата на кое отговарят?

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #69 -: Септември 22, 2011, 12:38:19 pm »

На  риби. От коляното до глезена на водолей. Така беше май. Щях да вземам книжката, че да ги кача, че  не я взех . ???
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #70 -: Септември 22, 2011, 12:49:33 pm »

На  риби. От коляното до глезена на водолей. Така беше май. Щях да вземам книжката, че да ги кача, че  не я взех . ???

ясно значи в цялата история имаме и намесен Хирон в риби... питането ми беше стъпалото до глезена...

« Отговор #71 -: Септември 30, 2011, 09:41:12 pm »
Здравейте,Вчера се подух-от края на ухото през челюстната кост ,та чак ди врата - абе като мисирка :) и много боли докато дъвча и се до - подува.Мислих,че е лимфа,или слюнчеста жлеза..Много боли и не знам какви аспекти да търся - нещо с Марс / нали е глава все пак/ или Нептун / жлези/или Сатурн.Докторите .........гледат много тъпо:) и ме питат за зъбите - а те са ок

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #72 -: Септември 30, 2011, 09:43:06 pm »
Здравейте,Вчера се подух-от края на ухото през челюстната кост ,та чак ди врата - абе като мисирка :) и много боли докато дъвча и се до - подува.Мислих,че е лимфа,или слюнчеста жлеза..Много боли и не знам какви аспекти да търся - нещо с Марс / нали е глава все пак/ или Нептун / жлези/или Сатурн.Докторите .........гледат много тъпо:) и ме питат за зъбите - а те са ок

Моненуклеоза.... ::)

« Отговор #73 -: Септември 30, 2011, 10:03:36 pm »
Незнам какво е ........част лицето ми е доста по - широко заради подутината до ухото - какава може да е причината?
Сега погледнах транзити - лунен възел съвпад нат.  Марс - квинконс нат. Сатурн - може ли това да е?
« Последна редакция: Септември 30, 2011, 10:07:03 pm от natalia »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #74 -: Септември 30, 2011, 10:25:14 pm »
Управителите на 2-ри и 6-ти какво правят в момента? ::)
Къде е ПР.Луна? Какви аспекти има?