Здравей Гост

Енергийната верига на кармичната разплата

• 9 Отговора
  • 2434 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Енергийната верига на кармичната разплата
« -: Септември 08, 2011, 03:26:25 pm »
Казват , че да се оправи нещо...трябва да се обърка много....И сигурно е така....,но има нещо....което ме кара да се замисля....

*Развързвам* или *завързвам* ситуации в които се разплитат неща , случки и хора, които изобщо не съм виждала и не съм чувала....Но така се случва , че всеки научава нещо или изчиства нещо....Просто като лавина- лавина , която няма спиране....
Сякаш всичко се случва , за да бъде показано , изчистено.....

Възлите или някои транзит? ::)
Случвало ли Ви се е?

*

Неактивен Nova

• 304
Re: Енергийната верига на кармичната разплата
« Отговор #1 -: Септември 08, 2011, 03:32:11 pm »
Може и транзит, но възлите са в дъното... и за добро, и за лошо... така си мисля

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Септември 08, 2011, 03:38:42 pm »
Може и транзит, но възлите са в дъното... и за добро, и за лошо... така си мисля

В моята карта възлите са по оста 1-7ми.... ???...Аспектирани са..,но не и прекалено .В смисъл имам съвпад на Южния с Меркурий, като последния е управител на Северния... ::)..
По принцип Плутон на МЦ е планетата , която разчиства.... ::)
Но самата енергиина верига се проявява доста отчетливо....

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #3 -: Септември 08, 2011, 05:07:17 pm »
Моя южен е в съвпад със Слънцето и съответно северния в опориция с него. И всичко това в Дева - Риби!

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Септември 08, 2011, 06:02:05 pm »
Моя южен е в съвпад със Слънцето и съответно северния в опориция с него. И всичко това в Дева - Риби!

И при мен така, само,че оста везни- овен 1-7 дом . Може би към  средата на живота ти , самият живот ще те ритне към Риби. Щеш нещеш ;D Направо след 40г.  нещо се обръща Като че ли към средата на живота си тръгваш към Северен възел и никой не те пита дали искаш. ;D ;D ;D Да си тръгнал по рано, ако пък си тръгнал сам си набрал скорост и няма спиране. С това Слънце, дето се прикрива   под Южен възел хич нямаме шанс да останем дълго там. ;) То няма никаква почивка. ;D ;D 
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #5 -: Септември 08, 2011, 10:03:35 pm »
Мила, аз съм на 41 и като бях на 38 така ме ритнаха, че още ме държи.
Кажи, ако знаеш за Риби и СЛВ, моля те!

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #6 -: Септември 08, 2011, 10:14:42 pm »
Намерих много интересно инфо : http://vampires-bg.net/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=287

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Септември 08, 2011, 10:28:50 pm »
Мила, аз съм на 41 и като бях на 38 така ме ритнаха, че още ме държи.
Кажи, ако знаеш за Риби и СЛВ, моля те!

Ами трябва да бягаш от всички отрицателни черти на Дева,: от голямо преанализирване, критикуване.Класифицирала си всичко и всеки / това в минал живот/ и си загубила погледа на риби, погледа към вселената и погледа върху целостта ,защото девата разцепва , анализира и така. Била си погълната от практичното,  и понякога не си забелязвала цялата картина . И всичко си раздробявала и организирала. Оставала си подчинена на реда винаги. В този си живот трябва да оставиш да те направлява духа. И ще ти се наложи да повярваш в невидимите неща , необяснимите, чудесата и да повярваш, че има чудеса. Прекалено съвършено  си организирана, но това е било от минал живот и е помагало тогава. Злоупотреба и с хората , проява на тесногръдие в минал живот. Критична си била и към другите и към себе си. В този живот, трябва да спреш да подреждаш нещата и  да ги контролираш и да разбереш,че те се случват и без твоя контрол. :) Този възел /риби/говори за  обръщане към духовното и вярата  и служба на човечеството. И да спреш да се криеш зад реда и сигурността .  :)Всъщност ти би трябвало да усещаш, че искаш да прекрачиш границите. :)

Т.е злоупотребила си в минал живот с отрицателните страни на Дева :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #8 -: Септември 09, 2011, 09:34:45 am »
Мда и то удърът беше точно по подредеността на живота ми. Но този южен ъгъл още ме дърпа.

« Отговор #9 -: Септември 09, 2011, 07:48:23 pm »
В карта възлите са по оста 5-11
Северен възел в 5 дом в Козирог и Южен възел в 11 дом в Рак..