Тази сутрин прочетох нещо,което ме накара да изпитам смесени чувства:)Въпросната статия бе преведена на български и част от нея гласи,че истинският астролог няма,едва ли не,никакви пороци и ако притежава един от изброените го изкарват шарлатанин и най-много ме озадачи тютюнопушенето.Това е абсурдно,астрологът все пак е човек и си има своите недостатъци,това не може да бъде критерий,както гласеше статията,че астрологът е шарлатанин,ако има този порок.В статията се изреждат още купища пороци,които ми се струваха не толкова абсурдни като този,нормално е и астрологът понякога да не може да се справи сам с порока си,не е извънземно,все пак.Възмутена съм и едновременно с това ми е смешно.Другия път като ходя на астролог ще го питам-''Пушите ли?'',ако отговори с да-значи е шарлатанин:D....Не е за вярване,на повечето от тези правила за истинския астролог,независимо кои са авторите,не вярвам,абсурдно ми се струва.Доверявам се на интуицията си кой е добър и кой не,това е:) Хубав и ползотворен ден на всички!(Малко си оплитам приказките тази сутрин,спи ми се още,но ще схванете идеята от написаното;)