Здравей Гост

I Will Always Love You

• 9 Отговора
  • 3411 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
I Will Always Love You
« -: Септември 20, 2011, 10:59:32 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU&feature=related

На някой им е писано да живеят по един друг начин..... :) НЕ МОГА ДА СЪМ ПЪТЯ.....ВИНАГИ СЪМ БИЛА ВАЛЯКА.... ??? ИСКАМ СИ ОБРАТНО ЖИВОТА....
дали ще го върна.... ::) ;D

*

Неактивен Eris

• *
  • 21
Re: I Will Always Love You
« Отговор #1 -: Септември 20, 2011, 11:14:40 pm »
Не , няма да го върнеш,но може би ще получиш нов живот с нови възможности.Неведоми са пътищата господни.Не знам защо Господ или Сатурн ни отнема най-любимите,за да ни тласне по нови пътеки.На  лично ми писна да бъда силна.Но...нямам избор. Ти пък може би още по-малко с пет деца.Все пак сме хора...Болката ни отнема от жизнените сили.Пожелавам ти късмет,защото на Титаник всички били млади,красиви и богати,ама им липсвал късмет.Както виждам от форума много непознати хора те мислят и са с теб.А това не е малко...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Септември 20, 2011, 11:16:01 pm »
ТАЗИ ВЕЧЕР ЕДНА МОЯ БИВША ОХРАНА /СЛУЖИТЕЛИТЕ МИ В ПОВЕЧЕТО ПЪТИ СА МИ БИЛИ ПРИЯТЕЛИ/ МИ КАЗА: "ИСКАМ СТАРАТА МАРАЯ! ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ! ЩЕ БЪДА ДО ТЕБ ДОКАТО Е НУЖНО...ОТ ТАЗИ РЪКА СЪМ ЯЛ ХЛЯБ! А КОГАТО СЕ *ВЪРНЕШ* КЪМ СЕБЕ СИ...НЕ ИСКАМ ДА СЪМ СРЕЩУ ТЕБ!"

тази тема посвещавам на НЕГО и на себе си.... :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Септември 21, 2011, 12:47:59 am »
Не , няма да го върнеш,но може би ще получиш нов живот с нови възможности.Неведоми са пътищата господни.Не знам защо Господ или Сатурн ни отнема най-любимите,за да ни тласне по нови пътеки.На  лично ми писна да бъда силна.Но...нямам избор. Ти пък може би още по-малко с пет деца.Все пак сме хора...Болката ни отнема от жизнените сили.Пожелавам ти късмет,защото на Титаник всички били млади,красиви и богати,ама им липсвал късмет.Както виждам от форума много непознати хора те мислят и са с теб.А това не е малко...

Всъщност нищо и никога не се връща обратно.... :) Права си! Тежките транзити ни носят болка и опит...дори и една неподправена тъга....,но ни връщат обратно към себе си....,към най-дълбоките и тайни места в душата ни.... ::)...Вероятно има причина да се върна към силата си...по-различна от всякога...,по-мъдра и още по-нахъсана....Сякаш от пекинес следва да се превърна в доберман....и да продължа...Все още се боря с вятърните мелници на оръфаните спомени.....
БЛАГО-ДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЕТО....И КЪСМЕТА....ВИНАГИ СЪМ БИЛА КЪСМЕТЛИЙКА....,ДАЛИ ВСЪЩНОСТ НЯМА ДА ИЗВАДЯ И СЪРЦЕ В БУРНИТЕ ВОДИ НА ОКЕАНА ЖИВОТ? ИЛИ....ОТ АЙСБЕРГА СЪС СИЛАТА НА МИСЪЛТА ДА СТОПЯ ЛЕДЕНИТЕ СЪРЦА НА УМИРАЩИТЕ ДУШИ..... ??? :(

« Отговор #4 -: Септември 21, 2011, 07:39:13 am »
никога няма да си същата Марая, никой не може да е същия и слава богу щото животът ни променя за да приемем промените които ни носи. винаги съм смятала че човек трябва да си изживява кризите, не да се стиска и да се прави на силен в моментите когато е тотално смачкан. рано или късно отново намира силата в себе си, но не трябва да я "имитира" в моментите когато чувства че я няма.

липсваше :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Септември 22, 2011, 03:41:58 am »
никога няма да си същата Марая, никой не може да е същия и слава богу щото животът ни променя за да приемем промените които ни носи. винаги съм смятала че човек трябва да си изживява кризите, не да се стиска и да се прави на силен в моментите когато е тотално смачкан. рано или късно отново намира силата в себе си, но не трябва да я "имитира" в моментите когато чувства че я няма.

:-*

Опитах точно това....Отчитам го като грешка....Добрата новина е , че признавам грешките си...и ги осъзнавам....Лошата...,че продължавам да вярвам в Дядо Мраз....и седемте джуджета....Обичам приказките...и ми се ще да напиша най-красивата приказка.... ;) :)..

СИЛИ ИМАМ... :-*

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #6 -: Септември 22, 2011, 09:03:20 am »

Опитах точно това....Отчитам го като грешка....Добрата новина е , че признавам грешките си...и ги осъзнавам....Лошата...,че продължавам да вярвам в Дядо Мраз....и седемте джуджета....Обичам приказките...и ми се ще да напиша най-красивата приказка.... ;) :)..

Не съм сигурна в това, че егрешка да продължаваш да вярваш. Човек не трабвя да бъде наивен, но

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Септември 22, 2011, 09:07:42 am »
Сорри, пратих съобщението, преди да съм го довършила. Човек не трябва да бъде наивен, но ТРЯБВА ДА ВЯРВА! Стигнах до извода, че разликата между успелите и неуспелите хора е, че първите продължават да вярват и да се борят за мечтите си, каквото и да се случва. Нормално е да има време на съмнение и обезверяване, но слънцето винаги изгрява!  Да не ти действа ретро Юпитер така, нали  си Стрелец?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Септември 22, 2011, 11:00:44 am »
Сорри, пратих съобщението, преди да съм го довършила. Човек не трябва да бъде наивен, но ТРЯБВА ДА ВЯРВА! Стигнах до извода, че разликата между успелите и неуспелите хора е, че първите продължават да вярват и да се борят за мечтите си, каквото и да се случва. Нормално е да има време на съмнение и обезверяване, но слънцето винаги изгрява! Да не ти действа ретро Юпитер така, нали  си Стрелец?

В натала ми е ретро Юпитера...,така...,че....познавам фазата..... ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #9 -: Септември 25, 2011, 12:56:52 am »

.........Perdersi con lo sguardo fra le stelle, è come cominciare a camminare nella propria anima, esplorando passo dopo passo pensieri, sentimenti, desideri.... perdersi con lo sguardo fra le stelle a volte fa ritrovare parti di se' che neppur credevamo di avere o conservare... Ti AUGURU di trovarli !!!