Здравей Гост

Есенно равноденствие 26.09.2011

• 31 Отговора
  • 7194 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: Есенно равноденствие 26.09.2011
« Отговор #15 -: Септември 23, 2011, 01:19:31 pm »
Според мен ще станеш по-взискателна към приятелите си, дори можеш да си намериш нови приятели или нова кауза, за която да се бориш, няма да си толкова емоционална, по-сдържана ще си по-въпросите на 5-и дом. Ще си по-търпелива към децата си, ще се успокоиш. При мен Сатурн предстои да излезе от 11-дом, който е в Дева, но има част във Везни, горе-долу това ми се случи. И може и да застанеш начело на някава организация, фондация или нещо такова... Така си мисля....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #16 -: Септември 23, 2011, 01:25:45 pm »
при преминаването на Сатурн през 11-ти тотално се по изолирах от света буквално се сврях в миша дупчица :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #17 -: Септември 23, 2011, 01:28:28 pm »
при преминаването на Сатурн през 11-ти тотално се по изолирах от света буквално се сврях в миша дупчица :)

Това не може да е само от Сатурн. Как е поставен в натала?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Септември 23, 2011, 01:32:11 pm »
Според мен ще станеш по-взискателна към приятелите си, дори можеш да си намериш нови приятели или нова кауза, за която да се бориш, няма да си толкова емоционална, по-сдържана ще си по-въпросите на 5-и дом. Ще си по-търпелива към децата си, ще се успокоиш. При мен Сатурн предстои да излезе от 11-дом, който е в Дева, но има част във Везни, горе-долу това ми се случи. И може и да застанеш начело на някава организация, фондация или нещо такова... Така си мисля....

Имам основателна причина да се замисля...
http://www.youtube.com/watch?v=AeWU24iw7RI&feature=related

Мисля...,че Сатурн разчиства терена , защото иска ясни и точни правила...конкретна визия и поглед на стабилните и качествени неща....Не е нужно да имаш дузини хора около себе си , а точно толкова...колкото е необходимо....За емоцията едва ли...,защото човек или е емоционален или не е ...Възможно е да спра да я изявявам толкова директно и прямо...В последно време живота ме срещна с няколко емоционални инвалида...,хора които умеят да крият и не показват емоцията си...Твърде възможно е....да я изразявам по скрито....
Имам идея , която вероятно ще бъде реализирана....,защото е свързана с любовта....
НЕ МОГА ДА БЪДА ЕГОИСТ....Оффф...,а това е проблем....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Септември 23, 2011, 01:33:14 pm »

А аз...при транзита през 10-ти направих тази БЕЛЯ....НО СИ Я ПРОЩАВАМ.... :-*

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #20 -: Септември 23, 2011, 01:45:54 pm »
Проблем е да не си егоист и то голям, присъединявам се към това. И аз се опитвам  да се променя и не мога. Затова и стесних кръга на хората, с които общувам. Обградила съм се с такива, които не ме нараняват, а останалите не допускам до себе си. Но аз имам  много планети в Скорпион  и много вода и това е лесно за мен. Повечето хора не  биха се чувствали комфортно в подобна ситуация. Но винаги има начин да се намери баланса, мисля, че неслучайно качи каратата на есенното равноденствиер виждам знак в това!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Септември 23, 2011, 01:52:15 pm »
Проблем е да не си егоист и то голям, присъединявам се към това. И аз се опитвам  да се променя и не мога. Затова и стесних кръга на хората, с които общувам. Обградила съм се с такива, които не ме нараняват, а останалите не допускам до себе си. Но аз имам  много планети в Скорпион  и много вода и това е лесно за мен. Повечето хора не  биха се чувствали комфортно в подобна ситуация. Но винаги има начин да се намери баланса, мисля, че неслучайно качи каратата на есенното равноденствиер виждам знак в това!:)

Мда...,вероятно си права... :)..Усещам , че ми е нужна бариера..една такава фина...,невидима като много тънка тел през която да тече ток...Разбрах , че съм имала много *приятели*за дебелите софри и малко за трудните дни....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #22 -: Септември 23, 2011, 02:28:59 pm »

А аз...при транзита през 10-ти направих тази БЕЛЯ....НО СИ Я ПРОЩАВАМ.... :-*

прошката е важна - особено ако сам си прощаваш ;) - но си мисля, че Сатурн в 11 може да е и промяна в статута изобщо. При всички положения нова отговорност  ::) ъъъ извинявам се за въпроса, но колко е голямо най-голямото детенце? че ми хрумна нещо свързано с 5-11..... да не вземеш догодина да черпиш? по хубав повод де  ::)

да ги видим и възлите каква каша ще творят догодина, а и до края на тази  ;)

Това не може да е само от Сатурн. Как е поставен в натала?
ами гокленов - труден :)) - обичам си го де

разбира се свързвам Сатурн и с поемането на голяма отговорност, която за мен беше новост :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Септември 23, 2011, 03:01:18 pm »
Тя живее на семейни начала...отдавна...
Неприятната новина е , че при мен транзитите не действат само по един индикатор...,а по всичко което сигнифицират.... ;D...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #24 -: Септември 23, 2011, 03:21:20 pm »
Тя живее на семейни начала...отдавна...
Неприятната новина е , че при мен транзитите не действат само по един индикатор...,а по всичко което сигнифицират.... ;D...

тъкмо се чудех защо се случва така при мен - най-често или нищо не се случва или всичко се обръща наопаки :)

чудех се дали няма да станеш баба.... (надявам се не ти звучи обидно де). 11 дом не звучи зле, а и си е отговорност макар и не пряка  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Септември 23, 2011, 03:29:27 pm »
Ааа...,не вярвам....Още им се живее... :)

Имам обаче сериозни други индикации по прогресии , дирекции и транзити... ;)

Куспидите на 1-7-ми са в точен тригон с нат.Сатурн..../другата година/..,а к5пр. е в точен съвпад с нат.ДСЦ.... :-[

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #26 -: Септември 23, 2011, 03:32:07 pm »
Съвместно съжителство?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Септември 23, 2011, 03:36:10 pm »
Съвместно съжителство?

При тях от 2 г...има съвместно съжителство...При мен индикациите са си направо узаконяване на връзка....И като нищо сатурнов тип... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #28 -: Септември 23, 2011, 03:42:30 pm »
Ааа...,не вярвам....Още им се живее... :)

Имам обаче сериозни други индикации по прогресии , дирекции и транзити... ;)

Куспидите на 1-7-ми са в точен тригон с нат.Сатурн..../другата година/..,а к5пр. е в точен съвпад с нат.ДСЦ.... :-[

точно, точно някакво бебенце ми се връткаше в тиквата празна  ::) ама си викам за теб едва ли, но някое от дечицата ... 
ама може и съжителство /брак/ да е, любов

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #29 -: Септември 23, 2011, 03:43:41 pm »
Имах предвид съвместно съжителство при теб, т.е. прерастване на връзката на друг етап, по Сатурн - с поемане на отговорности  и т.н.