Здравей Гост

НОВИЯ КМЕТ НА ВАРНА ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ - ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ

• 77 Отговора
  • 14511 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: НОВИЯ КМЕТ НА ВАРНА ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ - ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ
« Отговор #30 -: Септември 26, 2011, 06:01:31 pm »
Май и на Марешки е с неизвестно време или се  е родил по пладне?:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #31 -: Септември 26, 2011, 06:05:13 pm »
Май и на Марешки е с неизвестно време или се  е родил по пладне?:)

За неговия час съм сигурна... ;) :)...Знам го от него....

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #32 -: Септември 26, 2011, 06:08:56 pm »
Е това е супер! Значи наистина му е пълен 10-и дом!  Жалко, че не знаем часовете на другите, така инфото ще е непълно.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #33 -: Септември 26, 2011, 06:27:19 pm »
Пропуснахме транзитите. Аз много уважавам транзите на тежките планети. Сега тразитен Уран точно е навлязъл в 10- и дом и застанал върху Сатурн в Овен, а веднага след това ще застане върху Слънцето на Марешки. Очаквай неочакваното с Уран.  Юпитер е върху Венерата му, двете планети в 10-и дом, ами успех, мисля си аз. Другите двама мераклии са Близнаци:) мисля си, че  е ред и на другите зодии.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #34 -: Септември 26, 2011, 06:31:28 pm »
Не съм чела внимателно, писано е. Извинявам се, че повтарям.:)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #35 -: Септември 26, 2011, 06:35:33 pm »
 Този Марешки, много ми хареса, откакто сте му качили картата. Другите изобщо не ги отразих. Честно. Човека си е отработил всички тешкари както трябва. В много добри аспекти са. И кармичните му аспекти са насочени към 4 и 10дом. По- скоро нещата да се правят за страната, той няма нужда да се доказва.  Парс Фортуна в 7 дом, това го радва. Хирон и Меркурий в 9 дом, много добре ... По- скоро може де е неразбран ... Лъха ми много сила от хороскопа му.

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #36 -: Септември 26, 2011, 06:45:41 pm »
Този Марешки, много ми хареса, откакто сте му качили картата. Другите изобщо не ги отразих. Честно. Човека си е отработил всички тешкари както трябва. В много добри аспекти са. И кармичните му аспекти са насочени към 4 и 10дом. По- скоро нещата да се правят за страната, той няма нужда да се доказва.  Парс Фортуна в 7 дом, това го радва. Хирон и Меркурий в 9 дом, много добре ... По- скоро може де е неразбран ... Лъха ми много сила от хороскопа му.

И аз мисля като теб.  Че е готин и по-скоро може да е неразбран. Не помня къде бях чела, че при съвпад на Слънце и Сатурн в 10-и дом успеха  постигаш сам. И че Ленин и не помня още кой имали това в картата  си. Май от Глоба беше.  Типично мъжкарска карта. Амайн от гейчета, жените станахме мъже, а мъжете - гейове. Нека един секси мъж се появи на хоризонта, не в стил Преслава, разбира се!:) А Варна ми е любимият град, нищо, ме съм от София  и живея в София, а това лято ми стана още по-любима.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Септември 26, 2011, 09:05:14 pm »
в ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА...МАРЕШКИ РАЗПОЛАГА С НЕОБХОДИМИТЕ РЕСУРСИ ЗА ДА БЪДЕ КМЕТ НА ВАРНА...Друг е въпроса какво ще реши Варна....и дали отново няма да избере порочния модел....ИЛИ ДА ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ/ където отговорността е размита/ ИЛИ ДА ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ЕДИН МЪЖ...ДРЪЗНАЛ ДА ТРЪГНЕ СРЕЩУ ВЯТЪРА В ОТКРИТО МОРЕ... :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #38 -: Септември 26, 2011, 09:08:11 pm »
Ще стане това, което е по-добре за него. Хората с Юпитер на ъгъл Съдбата ги закриля. А е харизматичен, спор няма.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #39 -: Септември 26, 2011, 09:18:45 pm »
Ще стане това, което е по-добре за него. Хората с Юпитер на ъгъл Съдбата ги закриля. А е харизматичен, спор няма.

Мислиш , че ъгловия Юпитер е привилегия? ::) Странно...и аз имам такъв...,но не го усещам.... :-[ ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #40 -: Септември 26, 2011, 09:24:02 pm »
Сигурна съм. Но е нормално да не го усещаш като привилегия. Защото ти оцеляваш, но на каква цена. Просто става това, което е по-добро за теб, но тези неща се осъзнават след много години и задължително струват скъпо.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #41 -: Септември 26, 2011, 09:37:36 pm »

Мислиш , че ъгловия Юпитер е привилегия? ::) Странно...и аз имам такъв...,но не го усещам.... :-[ ::)

Твоят не беше ли почти в 8-и дом? Имах предвид Юпитер по осите Асц-Десц, ИС-МС. Това инфо е от едно изследване за хора, които оцеляват в масови катастрофи, масови убиаства и т.н. Например закъсняват за полета, а после самолетът се празбива, дете  е болно  и не отива на у-ще, а в същия ден превъртял съученик застревла половината клас  и т.н. Та общото между всики оцелели било именно Юпитер на една от кардиналните оси на хороскопа. И отделно имам познати с Юпитер точно Асц, които оцеляват при невероятни ситуации и Бог ги закриля. Но това не отрича страданието, нито гарантира лесен живот, дори напротив..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #42 -: Септември 26, 2011, 09:40:59 pm »
УЧУДВА МЕ...съвпада на Слънце/Сатурн....В последно време съдбата ме среща с много такива мъже.... ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #43 -: Септември 26, 2011, 09:47:35 pm »
Съдбата ни среща с много неща и много хора, забелязваме тези, които имат роля в нашия живот, другите не ги отразяваме. Привличат те силните мъже, нормално е, било то за леглото, за бизнеспартьорства или да ти пренесат новата гарнитура!:) Аз много обичам Сатурн, сладка болка  е той! А ако и Слънце грее около него....А и нещата по Сатурн са трайни... Идва време, когато оценяваме трайните неща.:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #44 -: Септември 26, 2011, 09:59:14 pm »
Нещата по Сатурн не са само трайни...,те могат да бъдат и студени и свити....
Знаеки , че МАРЕШКИ се занимава с фермацефтичен бизнес....,дали би могло да съдим за него от Хирон? ::)