мисля, че вече сме писали за тази карта
преди да "посегна" към чисто астрологическите сигнификатори бих искала да подчертая, че момчето е доста младичко и не съм убедена, че е добра идея да става татко сега - мисля, че ще е добре и за теб и за него. Нека да не забравяме, че колкото и добре да е развит физически и интелектуално един мъж, то той съзрява не по-рано от 25-та си годишнина

(и то рядко преди 30 изобщо де).
първото, което ми се набива е, че неговият асц. попада в твоя 11-ти дом, което си е на любов. Има и един юпитер в близост до твоят асц. и Луна, което обяснява тръпката и любовта към него. В твоя пети дом попадат неговите Марс и Венера, което е добър показател за деца, но те са в напрегнат аспект към твоите "гиганти" във везни - т.е. Сатурн и Юпитер - а те са във втори дом - дома (както и 8-ми) на физическото раждане. тези квадратури показват трудности, забавяне и проблеми.
в неговия пети има плутон, което на мен лично ми говори за трансформация, а в добавка, че той е и в съвпад с твоето слънце ми се струва, че тук има огромно сексуално привличане.
ами за сега толкова, че пак ги оплесках.
лично аз не виждам проблеми за бебе, но по-горе писах не съм убедена, че е добра идея