Здравей Гост

Транзит към управителя на 7-ми дом

• 28 Отговора
  • 5679 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Транзит към управителя на 7-ми дом
« Отговор #15 -: Октомври 03, 2011, 12:49:19 pm »
  Дааа, вече видях. Ами като не чета ,че управителя на седми дом  ;D ;D   Еееее, онова същото  ще се задвижи  ;D ;D ;D ;D ;D  Някоя любов  ,  покрай  деловите работи да не се врътне? ;D  Близначе :P

Що любов? ::)

Не любов по пети дом, нещо по сериозно, вярно че  има и друго значение, но все пак Венера си е Любов ,прави аспект и с Юпитер / пак кармичен/ в натала и си мисля, че може да е по- сериозни отношени по 7 дом, като имам предвид, че се намесва Сатурн и ще я квадратира.  Възела ти е в 7 и затова залагам на това. А и Венера управлява 7 дом. ,  дето по принцип си е Везни. Отношения с  партньора. ::) ::) ::) ::)

Какви? ???..По това време и възела ще е в съвпад със Слънце натално... ::) :tongue2: :41:

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #16 -: Октомври 03, 2011, 01:29:57 pm »
Кармични, как какви. По възрастен и стабилен мъж, с положение. До два месеца.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Октомври 03, 2011, 01:47:19 pm »
Кармични, как какви. По възрастен и стабилен мъж, с положение. До два месеца.

Tова за мен ли се отнася ::) ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #18 -: Октомври 03, 2011, 01:50:06 pm »
Да

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Октомври 03, 2011, 02:00:21 pm »
Да

Това от аспекти...нали? ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #20 -: Октомври 03, 2011, 02:08:16 pm »
Не знам как да го обясня, защото понякога е странно. Гледам нечия карта, има аспекти - да, определено предполагам какво може да е, но понякога се получава, че просто знам. не мога да разбера от къде идва и не винаги и с всички се получава, но гледам картата и информацията си тече. Преди ми беше странно, но вече свикнах. В случая с твоята карта, за този въпрос е така.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Октомври 03, 2011, 02:16:37 pm »
Не знам как да го обясня, защото понякога е странно. Гледам нечия карта, има аспекти - да, определено предполагам какво може да е, но понякога се получава, че просто знам. не мога да разбера от къде идва и не винаги и с всички се получава, но гледам картата и информацията си тече. Преди ми беше странно, но вече свикнах. В случая с твоята карта, за този въпрос е така.

Мерси много.... :-*

« Отговор #22 -: Октомври 03, 2011, 03:57:04 pm »
Сега имам точен тригон на Сатурн към У7, него усещам положително, точно обратното...като някакво изпитание на връзката.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Октомври 03, 2011, 03:58:19 pm »
Сега имам точен тригон на Сатурн към У7, него усещам положително, точно обратното...като някакво изпитание на връзката.

Значи ограничава.... ???

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #24 -: Октомври 03, 2011, 04:09:03 pm »
При транзит на Сатурн през упр. на 7-ми нищо свързано със 7ми дом не ми се случи..
Мина няколко пъти и ретроградно и директно, сега е вече на 4 градуса от Слънцето, което управлява 7ми.
Засегнатите теми са конфликти, но не с партньори, нито събиране нито раздели, нито нещо друго.
Финансова нестабилност голяма, но това го отдавам на положението на слънцето в 8-ми.
И пак по 7-ми няма нищо, интересно.. Ще ми са ми любопитни минорните аспекти.. 

« Отговор #25 -: Октомври 03, 2011, 04:24:39 pm »
ами при мен явно е така дори при положителен аспект, но трябваше да спомена, че в радикса имам Сатурн квадрат У7..

Значи ограничава.... ???

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #26 -: Октомври 03, 2011, 09:37:50 pm »
Края на годината ще имам опозиция на транзитен Сатурн към Меркурий, който ми е У7. Интересно е , че има двойно подчертаване - Сатурн транзитира през 7-ми дом и прави опозиция към управителя му. Пропуснах, че и прогресивната Луна е там ( в 7-ми дом ). Тук вече очаквам събития, но ще пиша, когато се случат  ;D От както Сатурн ми транзитира през 7-ми, усещам брака, като голяма отговорност, бреме и труд, не знам, какво ще ескалира при опозицията.

« Отговор #27 -: Октомври 04, 2011, 10:33:03 am »
Тежките транзити към управителя на 7-ми винаги носят промени по отношение на партньорствата...на откритите врагове , на договорите....
Имате ли наблюдения?

Април 2012 очаквам Нептун /У4/ да направи квадрат към У 7 - Меркурий. В същото време Уран е в секстил с У7. ??? Да, очаквам промени по отношение на партньорствата и май тогава ще бъдат...

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #28 -: Октомври 10, 2011, 10:20:56 am »
При мене транзитен Сатурн прави сходящ полусекстил с У- 7 след десетина дни, тогава ще е точно на АС-то ???
/ интересно какво би могло да се случи/
Дано намеря повечко време, за да върна лентата и да видя какви са се случвали при Полуквинтила, Нонагона и Полуквадрата.
Обещах, че ще пиша, събития по аспектите цъ. Обаче определено има избистряне на мислите, което пък не е изключено от съвпада на транзитен Меркурий с рожден Уран и Меркурий.