Здравей Гост

Транзит на тежкари през кардиналните оси

• 25 Отговора
  • 4228 Прегледи
Re: Транзит на тежкари през кардиналните оси
« Отговор #15 -: Октомври 19, 2011, 10:26:07 am »
уран ми е минавал през дсц. тогава всъщност се запознах със съпруга ми и се омъжих. дотогава едни връзки имах....не е ясно връзка ли е, секс ли е, любов или приятелство. трима мъже едновременно в продължение на 7-8 години. плюс сума ти приходящи - десц е във водолей.

нептун като мина през десц се влюбих като патка.

плутон също се очаква да мине оттам ама след доста време....

повече очаквам уран през мц, много ми е интересно какво ще стане тогава :)

« Отговор #16 -: Октомври 20, 2011, 10:34:49 pm »
А какво се случва с хората, които имат десцендент в Рак, и Луната редовно минава от там? ;D
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #17 -: Октомври 20, 2011, 10:40:35 pm »
А какво се случва с хората, които имат десцендент в Рак, и Луната редовно минава от там? ;D

темата е за бавнодвижещите се планети през кардиналните оси

« Отговор #18 -: Октомври 20, 2011, 10:57:03 pm »
Извинявам се, любопитството е по-бързо от мисълта  :P
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #19 -: Октомври 21, 2011, 04:22:08 pm »
А до какво би довел транзит на Плутон пред АЦ? И може ли да почне действието със 2 седмично закъснение?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Октомври 21, 2011, 04:33:16 pm »
А до какво би довел транзит на Плутон пред АЦ? И може ли да почне действието със 2 седмично закъснение?

Много съм писала за транзита на Плутон...Разтърси се и ще намериш.... :) ;)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #21 -: Октомври 25, 2011, 11:16:11 am »
Сатурн ми е на 5* от АЦ, след като премина през стелиума ми във Везни. В натала се намира в 7-ми,опозиция със Слънцето ми и съуправлява 3-ти.Някой има ли подобно разположение и как ви се отрази съвпада?

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #22 -: Октомври 25, 2011, 03:29:15 pm »
Сатурн ми е на 5* от АЦ, след като премина през стелиума ми във Везни. В натала се намира в 7-ми,опозиция със Слънцето ми и съуправлява 3-ти.Някой има ли подобно разположение и как ви се отрази съвпада?

Сатурн в кой знак ти е? В риби ли?
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #23 -: Октомври 25, 2011, 06:50:32 pm »

Сатурн в кой знак ти е? В риби ли?
Не, Сатурн ми е в Телец.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #24 -: Октомври 26, 2011, 08:09:22 am »
 Зузи, когато Сатурн  при мен преминаваше 12 дом не си обърнах внимание в здравословен план. Сатурн ми управлява 6 дом. Когато мина през асц, започнаха да се проявяват по- силно проблемите. И при съвпада със Слънце в 1 д. се проявиха.

Според мен обърни внимание на всичко по 7/3 дом във връзка с Телец и знака на 3 дом . Примерно, ако имаш да уреждаш някакви парични въпроси със партньори, близки приятели, братя, сестри, договорни отношения , да внимаваш в тези насоки. Но като цяло прояви дисциплина и си вкарай нещата в ред  по тези домове и знаци,  ако нещо си отлагал/а.  /

Сатурн не прави пакости, ако си си свършил прилежно нещата :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #25 -: Октомври 26, 2011, 09:08:54 am »
Мерси, Мила. Нямам неуредени такива взаимоотношения,нито здравословен сериозен проблем.Взела съм мерки относно финансови разходи,по- скоро ако нещо се случи то е в изясняване на лични отношения с парньор.Другото,което е очаквам съдействие от близки роднини за работа, засегнат 3 дом,Стрелец,Козирог. Транзитен Сатурн е в точен съвпад с натален Юпитер. Новолунието днес ми е в съвпад със Слънце(У10) опозиция на натален Сатурн,но акцента ще е 1-7 Скорпион-Телец.