Здравей Гост

При мен нещата се случват бързо

• 25 Отговора
  • 4625 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
При мен нещата се случват бързо
« -: Ноември 08, 2011, 06:46:34 pm »
Идея нямам защо, но при мен нещата стават бързо...в мига в който си помисля те просто се материализират.
Кои са планетите виновни за това? Преди дни казах на един мъж, че не ми е нужен милионер а милиадер... Е вселената ми го изпрати....  ;D
На какво се дължи това?

Re: При мен нещата се случват бързо
« Отговор #1 -: Ноември 08, 2011, 07:22:48 pm »
Идея нямам защо, но при мен нещата стават бързо...в мига в който си помисля те просто се материализират.
Кои са планетите виновни за това? Преди дни казах на един мъж, че не ми е нужен милионер а милиадер... Е вселената ми го изпрати....  ;D
На какво се дължи това?

Ми, метни един и насам бе  ;D ;D ;D ;D

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2011, 07:49:35 pm »
На какво се дължи това?

Кой аспект в натала предопределя богат партньор? Хармоничен аспект между У7 и Юпитер ли?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Ноември 08, 2011, 08:37:46 pm »
управителя на 7-ми дом в 8-ми, в някой и друг хармоничен аспект там, а може и юпитер там също :)
все пак 8-ми дом са парите на другите, наследствата и тн..

всички тези аспекти ги имам, но нито милиардер, нито милионер...  ;D

« Отговор #4 -: Ноември 08, 2011, 08:40:48 pm »
Според мен би трябвало У 7 или У5 да са във  2 дом или в аспект е У2.
Все пак говорим за партньори по 7 брачни или 5 дом - любовници
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 08:49:37 pm от elfidka »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Ноември 08, 2011, 08:58:08 pm »
не мисля че е втори дом..
там са твоите лични изработени пари, не на някой друг..

« Отговор #6 -: Ноември 08, 2011, 09:13:04 pm »
не мисля че е втори дом..
там са твоите лични изработени пари, не на някой друг..
2 дом е твоят джоб....планетите вътре показват от кой дом се вливат енергии в него....

*

akruks

« Отговор #7 -: Ноември 08, 2011, 10:07:26 pm »
управителя на 7-ми дом в 8-ми, в някой и друг хармоничен аспект там, а може и юпитер там също :)
все пак 8-ми дом са парите на другите, наследствата и тн..

всички тези аспекти ги имам, но нито милиардер, нито милионер...  ;D
хм, при мен юпитер е съуправител на 7-ми дом(риби) и се намира в 8-ми дом, но прави  опозиция с наталната венера 2д. с У2 венера, та милионер няма, но последните години съм на чужд джоб все пак, жалко че в джоба влиза само една заплата  :)

а на мен през лятото ми се случи нещо много интересно свързано с бърза материализация- преди да посетя майка ми минах през параклиса до нас и между другото се извиних на Господ, че ще го помоля ако е възможно майка да ми даде пари, да си купя една блузка, която харесах на витрината на магазин по пътя, а майка после ми даде само 2лв.- аз погледнах небето и се усмихнах, а на връщане влизам в магазина и харесаната карирана ризка се оказа, че струва 2.50лв, сезонна разпродажба и си я купих... прибрах се у дома, премерих я, а тя ме стяга в бюста  :), на другия ден я върнах, но после видях в друг магазин до нас пак карирана ризка, много по-хубава и на цвят, и като модел, която също се оказа 2.50лв- купих я и носих с мерак- странна история... но чак пък милиардер...  може би защото не ми е минавало и през ум подобно желание  ::)
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 10:09:16 pm от akruks »

« Отговор #8 -: Ноември 08, 2011, 10:51:05 pm »
2 дом е твоят джоб....планетите вътре показват от кой дом се вливат енергии в него....

С Нептун около К2 нищо не се влива, само изтича!  :-[
Ще си чакам мъжа милионер по неаспектирания Юпитер в Телец/7 дом (У2).  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Ноември 08, 2011, 11:08:43 pm »
а не искам да вярвам, че е така...  ;)
имам управител на 2ри нептун и засега само изтича.. чак се стреснах на тази тема.., ама онзи милионера се е загубил явно някъде..  :) 

*

akruks

« Отговор #10 -: Ноември 09, 2011, 12:41:03 am »

във втори дом са ми слънце и венера, която управлява него и девети дом- от къде се вливат енергиите в случая- от каквото си заработя в чужбина ли? слънцето е управител на 12д. , юпитер на 4д. и заедно с нептун на 7д. и обитава 8д.
къде ми е милионерааа :'(
хахаха, абе да ме обича, пък няма значение какъв цвят му е корвета  :)

*

akruks

« Отговор #11 -: Ноември 09, 2011, 12:44:29 am »
преди малко видях реклама по TV7 за предстоящо реалити-"Милионер търси жена" - която има желание да се записва, звездите са като пътни знаци и указват пътя, но всеки трябва сам да го измине  :96:
« Последна редакция: Ноември 09, 2011, 01:57:14 pm от akruks »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #12 -: Ноември 09, 2011, 01:39:14 am »
е този много странен милионер ще да е ;) не мога да повярвам, че не е намерил много жени, не една  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #13 -: Ноември 09, 2011, 05:34:34 am »
 ;D ;D ;D  Със Любезното съдействие на Фейри ;D

Издирихме причината за появата на милиардери
 във вашият живот ;D

H1+[D2-Jup]      Жребий богатства-така наречената точка на богатство се намира във вашият 4 дом 16гр.27 сек, риби/Знак на Сатурн/ прави аспект с Марс във 2 дом

тригон към Сатурн   :-* :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #14 -: Ноември 09, 2011, 08:00:40 am »
При мен Нептун(У5) е точно на К2, Нептун също дава и лесни пари. У2 ми е Плутон в 11дом Дева,добре аспектиран,в секстил с  Нептун и К2. У8 е Венера във Везни,12дом в съвпад с Юпитер(съуправител на 5дом),току виж някой ден пристигне някой богат любовник от чужбина ;) ;D