управителя на 7-ми дом в 8-ми, в някой и друг хармоничен аспект там, а може и юпитер там също 
все пак 8-ми дом са парите на другите, наследствата и тн..
всички тези аспекти ги имам, но нито милиардер, нито милионер... 
хм, при мен юпитер е съуправител на 7-ми дом(риби) и се намира в 8-ми дом, но прави опозиция с наталната венера 2д. с У2 венера, та милионер няма, но последните години съм на чужд джоб все пак, жалко че в джоба влиза само една заплата

а на мен през лятото ми се случи нещо много интересно свързано с бърза материализация- преди да посетя майка ми минах през параклиса до нас и между другото се извиних на Господ, че ще го помоля ако е възможно майка да ми даде пари, да си купя една блузка, която харесах на витрината на магазин по пътя, а майка после ми даде само 2лв.- аз погледнах небето и се усмихнах, а на връщане влизам в магазина и харесаната карирана ризка се оказа, че струва 2.50лв, сезонна разпродажба и си я купих... прибрах се у дома, премерих я, а тя ме стяга в бюста

, на другия ден я върнах, но после видях в друг магазин до нас пак карирана ризка, много по-хубава и на цвят, и като модел, която също се оказа 2.50лв- купих я и носих с мерак- странна история... но чак пък милиардер... може би защото не ми е минавало и през ум подобно желание