Здравей Гост

Мидпойнти на сексуалната съвместимост

• 27 Отговора
  • 8135 Прегледи
Re: Мидпойнти на сексуалната съвместимост
« Отговор #15 -: Декември 15, 2011, 08:36:25 pm »
Имам въпрос към Доби..Възможно ли е да е объркала програмата някои мидпойнт...Като пример, търсих Венера/Марс, които са съответно на 10,36* и 26,39* в скорпион. Мислех, МП трябва да се намира на 18, 37* в скорпион, но се оказа в телец на 18, 36*...Извинете ме за невежеството... ::)

Няма никакво значение МП дали е на 18, 37* в скорпион, или в телец на 18, 36*. МП в опозиция и съвпад са директни МП.  :wink2:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #16 -: Декември 15, 2011, 08:49:43 pm »
Ами нали си имам пълен 3 дом в скорпион, та очаквах и МП да е там, по-точно ...на 2 * от Лилит... ;)

« Отговор #17 -: Декември 15, 2011, 09:09:54 pm »
Ами нали си имам пълен 3 дом в скорпион, та очаквах и МП да е там, по-точно ...на 2 * от Лилит... ;)

С каква програма работиш с МП.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #18 -: Декември 15, 2011, 09:24:47 pm »
Не, с програма до сега не съм правила карта с МП, имам само моята карта, която ми беше направена от вас.

« Отговор #19 -: Декември 15, 2011, 09:32:26 pm »
Не, с програма до сега не съм правила карта с МП, имам само моята карта, която ми беше направена от вас.

Ok расбрах, мисля че и ти ме разбра за МП. Ако искаш можеш да си изкараш демото на моята програма, която можеш до 30 пъти да е стартираш. http://www.astrophoenix.at/index_bg.htm
там дето пише Astrophoenix Setup. Тази програма е създадах от практиката ми за по голямо улеснение.  :wink2:

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #20 -: Декември 15, 2011, 09:32:48 pm »
в астро.ком също можете да си направите карта с мидпойнтите.
дава ги като таблица pdf формат.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #21 -: Декември 15, 2011, 10:23:56 pm »
Svalih programata.. ::).i dori nahvyrlih 4-5 karti :) :1022:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #22 -: Декември 16, 2011, 08:14:26 am »

Ok расбрах, мисля че и ти ме разбра за МП. Ако искаш можеш да си изкараш демото на моята програма, която можеш до 30 пъти да е стартираш. http://www.astrophoenix.at/index_bg.htm
там дето пише Astrophoenix Setup. Тази програма е създадах от практиката ми за по голямо улеснение.  :wink2:

нали съм тъпичко - тази програма изчислява МП?, нали така :)

« Отговор #23 -: Декември 16, 2011, 09:35:12 am »

нали съм тъпичко - тази програма изчислява МП?, нали така :)

Да, изчислява всички МП върху хороскопа! :1006:

« Отговор #24 -: Декември 16, 2011, 10:03:19 am »
Венера / Марс
Любовна страст, обожаване, съблазняване, обича силно

Ключови думи: Любовна сила, инстинкт за размножаване, съблазнителни мотиви, секс, обединяване на половите, може да си позволи финансово.

Символ: Любовната стрела на Амур. „Аз те обичам“, „Аз те искам“.

Психологични съответствия:
+ Страстна любов, силно обожание, хармонично изживяване на сексуалните нужди заедно с другия.
- Силна дисхармония в изживяването на страстите, склонност към прекомерна възбудимост, незадоволени желания, постоянен стремеж към покоряване, липса на тактичност, горещи страсти с бързо изстудяване.

Социологични съответствия: Влюбени хора, полови връзки, хора с еротично излъчване.

Биологични съответствия: Sympathikus und Parasympathikus - Вегетативни функционни смущения особено черва и бъбреци, аномалия при менструацията, мастурбирането. Склонност за разширени вени. Инстинкт за размножаване.

Венера/Марс е най сексуалниа МП, и ако попадне вурху луната, води до забременяване. Може да се каже дори най страстния секс, особено върху слънцето или върху юпитер, където ргазъма е сигурен. Важи също и за пложителни аспекти при дирекции и прогресии между венера и марс.  :58: :798m: :829: :1034: :x_94:

А при съвпад с ПЛутон или Сатурн? :)

« Отговор #25 -: Декември 16, 2011, 10:20:19 am »
Венера / Марс

Ключови думи: Любовна сила, инстинкт за размножаване, съблазнителни мотиви, секс, обединяване на половите, може да си позволи финансово.

+ Страстна любов, силно обожание, хармонично изживяване на сексуалните нужди заедно с другия.
- Силна дисхармония в изживяването на страстите, склонност към прекомерна възбудимост, незадоволени желания, постоянен стремеж към покоряване, липса на тактичност, горещи страсти с бързо изстудяване.

Социологични съответствия: Влюбени хора, полови връзки, хора с еротично излъчване.

Биологични съответствия: Sympathikus und Parasympathikus - Вегетативни функционни смущения особено черва и бъбреци, аномалия при менструацията, мастурбирането. Склонност за разширени вени. Инстинкт за размножаване.

Венера/Марс е най сексуалниа МП, и ако попадне вурху луната, води до забременяване. Може да се каже дори най страстния секс, особено върху слънцето или върху юпитер, където ргазъма е сигурен. Важи също и за пложителни аспекти при дирекции и прогресии между венера и марс.  :58: :798m: :829: :1034: :x_94:

МП Венара/Марс върху Плутон, склоност за силно активен сексуален живот, необичайно полово отношение! :854m:
МП Венара/Марс върху Сатурн - Задръжки в любовния живот, склонност към извънбрачни връзки, болезнен сексуален живот, и често води до раздяла в любовта. :805m:

« Отговор #26 -: Декември 16, 2011, 10:36:21 am »
Венера / Марс

МП Венара/Марс върху Плутон, склоност за силно активен сексуален живот, необичайно полово отношение! :854m:
МП Венара/Марс върху Сатурн - Задръжки в любовния живот, склонност към извънбрачни връзки, болезнен сексуален живот, и често води до раздяла в любовта. :805m:

В действителност аспекта с Плутон дава голямо желание, а при Сатурн има все едно някаква спирачка, някакви задръжки.

« Отговор #27 -: Януари 27, 2013, 10:11:38 pm »
Здравейте! :) Виждам, че по темата не е писано от доста време, но аз се запалих по тези мидпойнти. Имам интересени точни съвпади в натала си.

Марс/Плутон с Марс
Марс/Венера с Уран
Слънце/Сатурн с Плутон(този е точен до минута!!)

Та какво мислите за тези съвпади? Имам нещо като връзка с един мъж и мидпойнта ми Марс/Плутон е в съвпад с неговите Слънце, Меркурий и Уран, а Плутон/Лилит е в опозиция с неговите Марс и Лилит. С него отношенията ни са доста интензивни и на моменти изпълнени с доста напрежение. Моят мидпойнт Слънце/Луна(който четох, че е изключително важен при връзки) е в опозиция с неговите Марс и Лилит и в квадратс с ИЦ. Доста от неговите мидпойнти правят съвпади с мои планети, но едва ли има смисъл да ги описвам. А с какъв орбис взимате съвпадите? До 1-2 градуса или до 5??