Цитат на: zuzi в Ноември 16, 2011, 03:30:12 pmЦитат на: zuzi в Ноември 16, 2011, 11:56:48 amПри мен е в 1дом 20* Скорпион в тригон със СЛВ в 5ти. А днес ми е в точен съвпад с диспозитора на възела и У5 Нептун, секстил Марс У7 и секстил Плутон диспозитор на Слънцето ми. Да не се появи нов партньор Интересно ,прогресивната Фортуна ми е точно на мидпойнта Марс/Венера.Твърде възможно...Ако има подсказка и от дирекции....то работата е в кърпа вързана.... [/quoteСД Фортуна е на 3*в Козирог, квадрат натален Хирон в 5ти дом,а транзитен Плутон в съвпад с нея.Козирожкото новолуние ще е в съвпад с нея.Марая,тогава ли да чакам събитие
Цитат на: zuzi в Ноември 16, 2011, 11:56:48 amПри мен е в 1дом 20* Скорпион в тригон със СЛВ в 5ти. А днес ми е в точен съвпад с диспозитора на възела и У5 Нептун, секстил Марс У7 и секстил Плутон диспозитор на Слънцето ми. Да не се появи нов партньор Интересно ,прогресивната Фортуна ми е точно на мидпойнта Марс/Венера.
При мен е в 1дом 20* Скорпион в тригон със СЛВ в 5ти. А днес ми е в точен съвпад с диспозитора на възела и У5 Нептун, секстил Марс У7 и секстил Плутон диспозитор на Слънцето ми. Да не се появи нов партньор
http://www.llewellyn.com/journal/article/1333ето един пример, има и други разбир се. всичко има..