В момента уран ,управител на 7ми,ми е в опозиция на плутон управител на 5ти Какво може да се случи например?
Цитат на: santaFe в Декември 24, 2011, 12:46:35 pmВ момента уран ,управител на 7ми,ми е в опозиция на плутон управител на 5ти Какво може да се случи например?Възможна е внвзапна среща с бъдещия съпруг....както и развод/раздяла/...
Цитат на: Марая в Декември 24, 2011, 12:49:27 pmЦитат на: santaFe в Декември 24, 2011, 12:46:35 pmВ момента уран ,управител на 7ми,ми е в опозиция на плутон управител на 5ти Какво може да се случи например?Възможна е внвзапна среща с бъдещия съпруг....както и развод/раздяла/...Благодаря ти.тъй като това е дълъг период,при кой път на опозицията може да се случи събитие? при последния ли?
Венера,управител на 5 дом в момента е в съвпад с натален Юпитер в 2 дом и прави тригон с натални Луна и Плутон.Как да тълкувам в случая?
Транзитен Уран съвпад К5 какво ли може да провокира? В натала е в секстил с У5. По времето на точния съвпад транзитен Юпитер ще съвпадне с Дсц
Цитат на: sunflower в Декември 25, 2011, 04:45:07 pmТранзитен Уран съвпад К5 какво ли може да провокира? В натала е в секстил с У5. По времето на точния съвпад транзитен Юпитер ще съвпадне с Дсц Внезапна любов...,която може да завърши с узаконяване на връзката...
В момента Дирекционен юпитер ми седи точно върху У5 - венера и............нищо.Надявах се да го усетя този съвпад положително ,ама ьок.......