Здравей Гост

Любовниците в наталната карта

• 36 Отговора
  • 8040 Прегледи
Re: Любовниците в наталната карта
« Отговор #30 -: Декември 08, 2011, 10:38:00 am »
не знам до колко е вярно, но си мисля, че Сатурн в 7-ми дава повече от един брак
,също така ранен брак с по-зрял партньор или обратно(късен с по -малък партньор). ;)
Да,имала съм един брак, сключих го рано.Не бих казала,че партньора  беше много зрял. :)

Хубаво за партньора че е бил зрял, но още по хубаво е когато и двамата са озрели! :wink2:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #31 -: Декември 08, 2011, 10:53:30 am »
Ей каква убава тема е отворила Марая   :-*
Правя си аз една статистика по темата и установявам, че мъжете които са играли такава роля в живота ми са само със Слънце в Близнаци ......
Лошо няма, но там е работата, че е голяма суша напоследък  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
« Последна редакция: Декември 08, 2011, 10:58:02 am от elfidka »

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #32 -: Декември 08, 2011, 10:59:38 am »
Май не съм си научила урока,затова и не бързам с друг брак.Установих,че можеш да бъдеш щастлив и без да узаконяваш връзка. ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #33 -: Декември 08, 2011, 11:09:41 am »
Май не съм си научила урока,затова и не бързам с друг брак.Установих,че можеш да бъдеш щастлив и без да узаконяваш връзка. ;)

ооо да подпис семейство не прави  ;D

« Отговор #34 -: Декември 08, 2011, 11:45:35 am »
Здравейте на всички красавици и красавци от форума :829:
Много интересна тема са любовниците и аз лично смятам, че всяка жена трябва да има поне най-малко двама любовника /моето мнение е че в един мъж трудно можеш да намериш всичко  :836m:/. Моите любовници са били  от знаците Козирог - върха на пети дом ми е там, а също Слънцето на 15 Козирог и Марс на 24 Козирог, този раздел свършваше с раздели поради събирането на две души с емоционалност на фризери. Другият тип са Овните, за такъв и се омъжих, Юпитер в осми дом може би ме привличат само сексуално.
И най-интересния тип ми са Девите, може би ми е заради  знака на асц, много бързо ги привличам обаче само до там, няма сериозни продължения на историите, и най-много съм страдала по тях.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #35 -: Декември 10, 2011, 09:54:36 am »
чудесен анализ си спретнала  ;D систематизиран и прилежен..  ::) асц. Дева ;)

не бих могла да кажа дали бройката на любовници определя качеството, но определено е трудно от един мъж да се получи всичко ;) ще е добър в едно, но ще е трагедия в друго - разбира се това важи и за жените.

лично аз се убеждавам, че някак си ми е по-добре с връзки по "пети" дом или може би по 12-ти (за последното все още не е тествано  :835m:, тази соларна година му е времето  :815:). Дълго не го осъзнавах, но традиционното обвързване и думите "и заживели щастливи до края на живота" и си сложили пръстен окова, ми звучи доста смразяващо. Ограниченията и задълженията, фесовия манталитет ме вбесяват, а когато половинката започне да ми рови из лични вещи - телефон, компютър, чанта, или да задава тъпи въпроси "къде, кога, кой, защо" ме изкарват извън контрол - предполагам астрологично това се обяснява със Сатурн на асц.? (и не само де). Не ме дразни ревността като ревност, колкото факта, че някои се опитва да контролира личното ми пространство (всъщност това може да е и заради пълния втори и уран там).

сред запомнящите връзки забелязвам тенденция на планети в козирог (луна, венера) и слънце във водолей или риби. Със скорпионските слънца също има търкане, но в повечето случай си оставаме само приятели (всъщност на скоро констатирах, че най-верните и обичани от мен дружки са именно скорпиончета).

« Отговор #36 -: Декември 10, 2011, 11:41:14 am »
чудесен анализ си спретнала  ;D систематизиран и прилежен..  ::) асц. Дева ;)

не бих могла да кажа дали бройката на любовници определя качеството, но определено е трудно от един мъж да се получи всичко ;) ще е добър в едно, но ще е трагедия в друго - разбира се това важи и за жените.

лично аз се убеждавам, че някак си ми е по-добре с връзки по "пети" дом или може би по 12-ти (за последното все още не е тествано  :835m:, тази соларна година му е времето  :815:). Дълго не го осъзнавах, но традиционното обвързване и думите "и заживели щастливи до края на живота" и си сложили пръстен окова, ми звучи доста смразяващо. Ограниченията и задълженията, фесовия манталитет ме вбесяват, а когато половинката започне да ми рови из лични вещи - телефон, компютър, чанта, или да задава тъпи въпроси "къде, кога, кой, защо" ме изкарват извън контрол - предполагам астрологично това се обяснява със Сатурн на асц.? (и не само де). Не ме дразни ревността като ревност, колкото факта, че някои се опитва да контролира личното ми пространство (всъщност това може да е и заради пълния втори и уран там).

сред запомнящите връзки забелязвам тенденция на планети в козирог (луна, венера) и слънце във водолей или риби. Със скорпионските слънца също има търкане, но в повечето случай си оставаме само приятели (всъщност на скоро констатирах, че най-верните и обичани от мен дружки са именно скорпиончета).
Благодаря ти Fairy този комплимент значи много за моя асц, обаче аз донякъде се пошегувах с това, че един мъж не е достатъчен, а иначе сериозно вярвам в голямата любов която идва веднъж в живота и се умилявам от хора които в късна пенсионерска възраст се влюбват и изпитват чувства каквито никога през целия си живот не са изпитвали /може би това е заради съвпада ми на Венера със Сатурн/ и другото което винаги ми е било много интересно /ама не съм намирала карти на такива хора/ случаи в които някакви обстоятелства разделят влюбени и след 40, 50 години те отново се събират/това пък може би ми е от Уран в първи дом обичам неочакваните обрати на съдбата/. Какво да се прави аз съм романтична душа, въпреки че въобще не ми личи ;)