Здравей Гост

Любовниците в наталната карта

• 36 Отговора
  • 8059 Прегледи
Re: Любовниците в наталната карта
« Отговор #15 -: Декември 02, 2011, 10:55:02 pm »
Дом , знак , аспекти? :)

Кога и при какви транзити ги срещаме...,как ги разпознаваме...Кога разбираме...и не на последно място...какво се случва след това?

Здраей Марая
по мои наблюдения срещаме любовниците си с планети в 7 дом и венера
на кратко в общи линии
1. дом - в околната ви среда
2. дом - на гурме, на хубава маса или там дето се наслаждаваме
3. дом - там дето се у4им или сме на курс пък може и на път
4. дом - 4рез блиските си или у дома
5. дом - при игри и развле4ениа
6. дом - на работното си място
7. дом - 4рез другите или 4рез контактите ви
8. дом - тук срещаме любовници които или са обварзани или в процес на раздяла
9. дом - на пьт, в 4ужбина, на семинари
10. дом - на обществени места както и в професията си
11. дом - 4рез приятелския крьг или там кьдето се забавляваме в свободното си време
12. дом - предподставки за тайни любовни афери

Аспектите кьм венера и планети в 7 дом дават допьлнителна информация как сте се развият тези срещи. ;)

Това цялото не го разбрах, ама хич. За транзити на Венера ли става въпрос? Какъв седми дом?  Какво в седми дом?

Става дума за наталната Венера в домовете! ;)
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #16 -: Декември 03, 2011, 10:31:34 am »
 ::) хъмм, а не може ли й Марс? или уп. на 7-ми? или аспект на упр. на дом с Венера (или Марс)?
« Последна редакция: Декември 03, 2011, 10:42:12 am от Fairy »

« Отговор #17 -: Декември 03, 2011, 10:17:24 pm »
::) хъмм, а не може ли й Марс? или уп. на 7-ми? или аспект на упр. на дом с Венера (или Марс)?

За мен Марс не са любовниците, освен ако е в 7 дом, важи и за планети в седми дом. :wink2:

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #18 -: Декември 04, 2011, 11:37:03 am »
Според мен и Марс описва любовниците, поне при мен е така. Марс-а ми е в Стрелец, в първи дом и определено си имам афинитет към мъже, които много пътуват, широко скроени са, огнени личности.

« Отговор #19 -: Декември 04, 2011, 08:25:23 pm »
Според мен и Марс описва любовниците, поне при мен е така. Марс-а ми е в Стрелец, в първи дом и определено си имам афинитет към мъже, които много пътуват, широко скроени са, огнени личности.

Ако имас някои МП с Венера може и да е така. :051:

« Отговор #20 -: Декември 07, 2011, 08:54:09 pm »
Харесвам човек,чийто прогресивно слънце е на точният градус с моят мидпойнт венера-юпитер.
Смятате  ли ,че това е от значение?
И ще доведе до нещо?

« Отговор #21 -: Декември 07, 2011, 10:27:27 pm »
Харесвам човек,чийто прогресивно слънце е на точният градус с моят мидпойнт венера-юпитер.
И ще доведе до нещо?

За мен е недостатъчно възоснова на един МП върху слънцето да се изгради партньорство.  :x_94:

« Отговор #22 -: Декември 08, 2011, 06:42:05 am »
И ще доведе до нещо?

За мен е недостатъчно възоснова на един МП върху слънцето да се изгради партньорство.  :x_94:
Естествено че има и други аспекти ;DНо това просто го забелязах и затова реших да питам 8)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #23 -: Декември 08, 2011, 09:07:19 am »
В 7-ми дом имам само една планета,Сатурн.Имам Овен на К7 и Марс в Козирог.Сериозните ми връзки са били с мъже със Слънце в Овен.Мислех си,че е заради У7 Марс,но установих,че Марс е в съвпад с МП Венера-Сатурн.Това ще да е причината--Сатурн,затова търся в мъжа сигурност и отговорност.

« Отговор #24 -: Декември 08, 2011, 09:51:49 am »
В 7-ми дом имам само една планета,Сатурн.Имам Овен на К7 и Марс в Козирог.Сериозните ми връзки са били с мъже със Слънце в Овен.Мислех си,че е заради У7 Марс,но установих,че Марс е в съвпад с МП Венера-Сатурн.Това ще да е причината--Сатурн,затова търся в мъжа сигурност и отговорност.

Добре тълкува сатурн в 7 дом, но въпроса е дали не се чувстваш ограничена от друга страна. На някои им харесва като ги ограничават. :1027:   

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #25 -: Декември 08, 2011, 10:08:00 am »

Добре тълкува сатурн в 7 дом, но въпроса е дали не се чувстваш ограничена от друга страна. На някои им харесва като ги ограничават. :1027:
Не съм казала,че се чувствам добре,когато ме ограничават.Имам опозиция в натала Сатурн-Слънце(Телец-Скорпион) и един развод. Просто си обясних защо ме привличат мъже със Слънце в Овен.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #26 -: Декември 08, 2011, 10:10:01 am »
не знам до колко е вярно, но си мисля, че Сатурн в 7-ми дава повече от един брак

« Отговор #27 -: Декември 08, 2011, 10:15:23 am »
не знам до колко е вярно, но си мисля, че Сатурн в 7-ми дава повече от един брак

Така е, докато порасне човек ще се расдават червени картони! :848:

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #28 -: Декември 08, 2011, 10:16:51 am »
,също така ранен брак с по-зрял партньор или обратно(късен с по -малък партньор). ;)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #29 -: Декември 08, 2011, 10:26:24 am »
,също така ранен брак с по-зрял партньор или обратно(късен с по -малък партньор). ;)
Да,имала съм един брак, сключих го рано.Не бих казала,че партньора  беше много зрял. :)