Здравей Гост

Темата в соларната карта

• 32 Отговора
  • 6010 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Темата в соларната карта
« Отговор #30 -: Ноември 28, 2011, 03:46:51 pm »
ха, то това съм го написала и в темата за плутон в соларната карта :P

Значи супер...,ама аз не съм го прочела... :-[ :P...Първото щото два дни си проработвах определени мидпойнти...,единия с участието на Нептуна... :-[ :P ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #31 -: Ноември 28, 2011, 08:05:51 pm »

Прави силно впечатление през настоящия солар....,че са водени дела за наследство от страна на единия родител...вероятно майката. Възможен е бил и развод в дома....
Екцентрично и непредсказуемо поведение...,глаоболие и приказки...за които си носил отговорност...са били спътници на периода...Проблеми с братовчед и братовчедка...
Жената е провокирала мислитети с думи....умеела е да говори....и да изрази мислите си...,но не и чувствата си...,или онова...което ти си търсил....е липсвало в един момент....
Живота в две къщи през годината...ти се е струвал смешен...понякога.... ;D :-*
Много работа и промени в работната обстановка...Ухажорка  на работната място.... ;D....

Много си права, Марая - почти всичко е в десятката   :72: Направо успяваш да ме изумиш за пореден път с детайлите  ;D  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Ноември 28, 2011, 10:29:11 pm »

Прави силно впечатление през настоящия солар....,че са водени дела за наследство от страна на единия родител...вероятно майката. Възможен е бил и развод в дома....
Екцентрично и непредсказуемо поведение...,глаоболие и приказки...за които си носил отговорност...са били спътници на периода...Проблеми с братовчед и братовчедка...
Жената е провокирала мислитети с думи....умеела е да говори....и да изрази мислите си...,но не и чувствата си...,или онова...което ти си търсил....е липсвало в един момент....
Живота в две къщи през годината...ти се е струвал смешен...понякога.... ;D :-*
Много работа и промени в работната обстановка...Ухажорка  на работната място.... ;D....

Много си права, Марая - почти всичко е в десятката   :72: Направо успяваш да ме изумиш за пореден път с детайлите  ;D  :)

:-[ ;D..Радва ме факта....,че мога да бъда полезна.... :-*
Значи щом можем да разпознаем миналото...няма как да не познаем бъдещето...