Здравей Гост

Може ли някой да помогне!

• 26 Отговора
  • 4990 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Може ли някой да помогне!
« Отговор #15 -: Ноември 29, 2011, 05:06:28 pm »
Дано приключи скоро тоз кошмар.
Никога и на никой, не съм позволявала да се отнася по този безобразен начин към мен  >:(
Отново едно голямо БЛАГОДАРЯ  :-*

Опитай се да поговориш...Периода на ретро Мерка е характерен за недоразумения свързани с вербалната комуникация.... ;D Така , че по-добре не предприемай крути мерки....

А аз какво да правя  :41:  :thinking:

Прави това , което ти казва сърцето... :) По време на ретро меркурий не е редно да взимаш кардинални решения.... ;)

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #16 -: Ноември 29, 2011, 06:44:18 pm »
Никога и на никой, не съм позволявала да се отнася по този безобразен начин към мен  >:(

Опитай се да поговориш...Периода на ретро Мерка е характерен за недоразумения свързани с вербалната комуникация.... ;D Така , че по-добре не предприемай крути мерки....

Прави това , което ти казва сърцето... :) По време на ретро меркурий не е редно да взимаш кардинални решения.... ;)

Аз имах в предвид себе си  :D Става въпрос за дилемата между двама и ме интересуваше дали да рискувам.Бях оставила данни ,но ти  сигурно си забравила :( АЗ 22.11.1990, 9:50,Плевен и новото момче 05.10.1987 19:50 Враца. Ако можеш да микажеш,дали има бъдеще с него.Аз за сегашния си знам,все пак съм 2 години и горница с него,новият ме интересува.Дали ще станат нещата,дали ще си паснем :)
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #17 -: Ноември 29, 2011, 07:45:11 pm »

Аз имах в предвид себе си  :D Става въпрос за дилемата между двама и ме интересуваше дали да рискувам.Бях оставила данни ,но ти  сигурно си забравила :( АЗ 22.11.1990, 9:50,Плевен и новото момче 05.10.1987 19:50 Враца. Ако можеш да микажеш,дали има бъдеще с него.Аз за сегашния си знам,все пак съм 2 години и горница с него,новият ме интересува.Дали ще станат нещата,дали ще си паснем :)

Ако питаш мен - зависи си от теб какво ще стане, рони_ф, от двама ви доколко бихте си паснали, както и решението какво да правиш си е изцяло твое лично  ;D  ;D  ;D

« Отговор #18 -: Ноември 30, 2011, 11:14:56 am »

Ако питаш мен - зависи си от теб какво ще стане, рони_ф, от двама ви доколко бихте си паснали, както и решението какво да правиш си е изцяло твое лично  ;D  ;D  ;D

Подкрепям изцяло написаното от Kokolino.

Според мен въпросът, на който трябва да си отговориш, е защо въобще се замисляш за връзка с друг, ако всички е ОК сега.
 :)

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #19 -: Ноември 30, 2011, 05:58:54 pm »
 Аз съм си отговорила на тези психологически въпроси много отдавна.Исках просто да си разясня нещата откъм астрогогияна гледна точка.Нали все пак тази наука е създадена за да ни напътства и помага.Ето затова се интересувах каква е съвместимостта ни.Може би имам нужда просто от едно потвърждение или отлицание.Вярвам в истиността на астрологията и затова допрях до нея, относно нещата ,които не зависят от нас -хората :) СЪдба..интересъваше ме какво е отредила тя? :)

« Отговор #20 -: Ноември 30, 2011, 06:04:04 pm »
СЪдба..интересъваше ме какво е отредила тя? :)

Съдбата ти отрежда това, което ти самият избираш, съзнателно или несъзнателно, особено в партньорските отношения, в които елементът на избор е доминиращ (не е нещо, което да ни се случи против волята ни).  :)

*

akruks

« Отговор #21 -: Декември 01, 2011, 10:17:29 am »
СЪдба..интересъваше ме какво е отредила тя? :)

Съдбата ти отрежда това, което ти самият избираш, съзнателно или несъзнателно, особено в партньорските отношения, в които елементът на избор е доминиращ (не е нещо, което да ни се случи против волята ни).  :)
за последното съм готова да поспорим :)
и се сещам за един хубав и истински лаф на покойния Радой Ралин:
"наковалня или чук, все си в нечий ръце"
Да, на моменти всеки е изправен на кръстопът и се чуди накъде да поеме, но в крайна сметка този кръстопът е също част от съдбата, "всичко, което се случва е част от пътя" е казал Дънов, много на място!
Момичето се притеснява, нормално е за жена на всяка възраст, защото жената освен любов и страст търси сигурност, на съзнателно и подсъзнателно ниво, не е като мъжете с две глави- едната да мисли за сигурност, другата за страст  ;D и съвсем естествено да си има една вкъщи и други за развлечение ;)
Техен е изразът "Скъпа, не е това което си мислиш, беше само секс!"  :57:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Декември 01, 2011, 02:57:56 pm »

От синастрична гледна точка връзката обещава динамика и развитие...Въпроса обаче по отношение на избора си е изцяло твой...Защото никой няма да изживее твоя живот , както и ти неговия...След като съдбата е маркирала среща с даден човек , значи , че тя се е намесила...От тук насетне има нещо , твърде важно и съществено , което следва да разбереш за себе си...А именно...с какво точно този човек те е развълнувал? Какво и как е провокирал у теб...На света има много синастрии...или колкото са жителите на планетата умножено по същия брой... :)...Синастрията дава една относителна представа за възможностите на интегриране на планетарните символи и енергии....Но от нашия избор зависи развитието...
Прогресивните карти на индивидите са по-важни от синастрията/ застинала моментна снимка/...В астрологията следва да разчитаме на влиянието на транзити , прогресии и дирекции..,защото тя е наука , която преди всичко свързвам с еволюцията на духа....

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #23 -: Декември 03, 2011, 09:14:25 pm »
Някой може ли да ми каже дали е обвързан. (05.10.1987,19:50, Враца) :) :confuse3: :719: :726:

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #24 -: Декември 03, 2011, 09:26:04 pm »
астрологията не е ясновидство.   ::)

« Отговор #25 -: Декември 03, 2011, 09:28:55 pm »

Не виждам в хороскопа ти, новия ти партньор да ти е обещал нещо. Наи важното за едно ново на4ало е, да се приклю4и старото относшение. ;)

Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #26 -: Декември 04, 2011, 11:55:42 am »
Благодаря на всички,които ми помогнаха.Безкрайно съм ви благодарна.Извинявам се ако съм задавала,неуместни въпроси.Пожелавам ви всичко най-хубаво и отново благодаря :) :-*