Здравей Гост

Плутон и Мидпойнтите му с лични планети

• 50 Отговора
  • 8958 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Плутон и Мидпойнтите му с лични планети
« Отговор #45 -: Декември 07, 2011, 09:29:32 am »
a дали се отчитат мидпойнти с Хирон, Вертекс, и по-изявени астероиди? например ако в нечия карта имаме Хирон като мидпойнт Плутон-Слънце? Звучи малко гадничко (макар, че съм привърженик, че всяко едно нещо в натала си има и плюсове и минуси де).

« Отговор #46 -: Декември 07, 2011, 03:32:48 pm »
a дали се отчитат мидпойнти с Хирон, Вертекс, и по-изявени астероиди? например ако в нечия карта имаме Хирон като мидпойнт Плутон-Слънце? Звучи малко гадничко (макар, че съм привърженик, че всяко едно нещо в натала си има и плюсове и минуси де).

Хирон върху този МП е нещо като шпагат състояние между бившите и новите отношения, пък и знаеш много добре как да хвърляш гранатки в отношенията си, ако не става на твоита или някои подцени мнението ти. :805m: 
« Последна редакция: Декември 07, 2011, 06:51:36 pm от astrophönix »
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #47 -: Декември 07, 2011, 04:42:11 pm »
Сатурн ми е върху мидпойнта Марс / Плутон, на всичкото отгоре в Скорпион, 8-ми дом. Как да го тълкувам - задръжки в изразяването на енергията, агресия насочена навътре  ::) Има ли значение, ако планетите са ретрогардни?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #48 -: Декември 07, 2011, 05:15:57 pm »
А Слънце в съвпад с мидпойнта Луна / Плутон в мъжка карта, какво би могло да значи  :781m:

« Отговор #49 -: Декември 07, 2011, 06:55:06 pm »
А Слънце в съвпад с мидпойнта Луна / Плутон в мъжка карта, какво би могло да значи  :781m:

Тези хора са със сврух4увствителeн характер, лесно възбудимо тяло. както особени преживявания между мъж и жена. :41: :angel:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #50 -: Декември 07, 2011, 09:35:55 pm »

Тези хора са със сврух4увствителeн характер, лесно възбудимо тяло. както особени преживявания между мъж и жена. :41: :angel:
Наистина - на 100% е така, ти просто ме изуми  :o