Здравей Гост

Пълно Лунно затъмнение 10 декември 2011

• 22 Отговора
  • 4935 Прегледи
Re: Пълно Лунно затъмнение 10 декември 2011
« Отговор #15 -: Декември 10, 2011, 03:35:08 pm »
При какви ситуации и аспекти можем да очакваме нещо да се случи при лунното затъмнение?

Какво отключва по принцип то?
Нещо в емоциите ли или направо носи събитие?

Пълнолунието се свързва преди всичко с емоциите ни...Това е период в който Луната е във фаза пик...Подходящо време за приключване..,за обиране на плодовете....

Допустими орбиси според мен 5*....
Да,значи водещите са емоциите.
Те могат да ни подведат да предприемем нещо.Да скъсаме например с някое приятелство ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Декември 10, 2011, 03:39:25 pm »
При какви ситуации и аспекти можем да очакваме нещо да се случи при лунното затъмнение?

Какво отключва по принцип то?
Нещо в емоциите ли или направо носи събитие?

Пълнолунието се свързва преди всичко с емоциите ни...Това е период в който Луната е във фаза пик...Подходящо време за приключване..,за обиране на плодовете....

Допустими орбиси според мен 5*....
Да,значи водещите са емоциите.
Те могат да ни подведат да предприемем нещо.Да скъсаме например с някое приятелство ;D

Не е задължително.... ;D..,но понякога може да бъде наложително....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

« Отговор #19 -: Декември 12, 2011, 07:20:16 pm »
Мой приятел е роден 1 ден след лунно затъмнение.
Влияят ли му силно лунните затъмнения в живота?Или как всъщност му се отразяват?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Декември 12, 2011, 07:30:36 pm »
Мой приятел е роден 1 ден след лунно затъмнение.
Влияят ли му силно лунните затъмнения в живота?Или как всъщност му се отразяват?

Ти ще кажеш...след като го познаваш... :P

Би трябвало да е по-добре по време на пълнолуние... ::)

« Отговор #21 -: Декември 16, 2011, 02:22:39 pm »
при мен е в съвпад с прогресивната ос иц-мц :)

Ще те замоля , ако отчетеш събитие по тази ос...да ми съобщиш.... :angel:

ами отива на развод работата....то отдавна натам вървяха нещата. тр. слв е в съвпад с десц на съпруга ми, затъмнението беше в неговия 7-ми дом.
при мен тр. сатурн е в опозиция с венера (и в съвпад с иц на дъщеря ми), тр. уран съвпад с пр. луна та ми избиха чивите вече.

« Отговор #22 -: Декември 17, 2011, 05:07:55 pm »
и при мен май натам отива работата...точен съвпад с натална Венера в Д7 в квадрат с Марс/Сатурн и опозиция Нептун, сякаш "прогледнах" за някои неща...транзитен Плутон опозиция Слънце и съвпад Луна, дирекционна Венера квадрат плутон...чудя се кое ли ще сложи тоталния край, че се мотам още, всъщност нали лунациите дават събитието на един транзит или прогресия...
[/quote]

ами отива на развод работата....то отдавна натам вървяха нещата. тр. слв е в съвпад с десц на съпруга ми, затъмнението беше в неговия 7-ми дом.
при мен тр. сатурн е в опозиция с венера (и в съвпад с иц на дъщеря ми), тр. уран съвпад с пр. луна та ми избиха чивите вече.
[/quote]