според мен слънчевите стрелци са много контактни - сигурно и с ламята Спаска от Мелмак ще опитат да се сприятелят. Но (каква красива думичка, а?). Често се мислим, че всички са също като нас - откровени, прями, без задни мисли..., а за жалост хората далеч не са такива.
не съм се замисляла за Меркурий дали има значение в кой знак е и колко влияние оказва, но определено стрелците са приказливи, прекалено понякога, на мен ми е идвало да си захапвам голямата уста, че да вземе да млъкне - като под млъкне нямам предвид обикновеното плямпане, а казване на неща, които не би трябвало да се казват. На мен лично тази прямост ми е изигравала многократно не особено забавни опитности. :898m: - ама хората са си го казали 7г. се учим да приказваме, 70 да мълчим

Едно от най-хубавите качества на Стрелеца е, че дори и на 90г. да е пак има неуморно желание да учи, учи, учи - разбира се, това може да доведе до коренна промяна в светогледа и изобщо разбиранията за света. е нали е подвижен - обича новото.
За хленченето незнам, струва ми се, че стрелците са склонни да "хленчат", когато са подложени на напрежение, но тъпото е, че много рядко "хленчим" за истинския проблем. ужким много се говори, но сякаш искаме другите сами да се досетят точно къде и какво ни мъчи.
ами за сега толкова
аа и един съвет, дори и да има луна или венера в земен знак, не си давайте дебитната карта на жена стрелец (мъжете май са по-разумни в пазаруването), по принцип умее да пазарува добре, но имайте си едно предвид

:836m: