Здравей Гост

МП Венера/МС - Влюбен с тяло и душа, индувидуална любов

• 24 Отговора
  • 5076 Прегледи
Re: МП Венера/МС - Влюбен с тяло и душа, индувидуална любов
« Отговор #15 -: Декември 14, 2011, 06:05:36 pm »
И какво правим при тр. Нептун през нея ???

Горкото венера/МС омагьосвано от нептуна, като го къпи с необичайни отношения към любовни проблеми, срамежливост,  необясними антипатии. Отказ, чувства се неудовлетворен и нещастен в любовта, душевни мъки.
зависи в кои дом е нептуна за да се изясни по подробно тзлкуването. :860:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #16 -: Декември 14, 2011, 06:07:39 pm »
При синастрия съвпад на МП МЦ- Венера ъсс синастрично СЛънце и МП МЦ- Венера със МЦ, как ви се струва?  :)

Ако няма други нараняваниа на този МП, може да се говори за голяма любов! :805m:

За голяма любов на човека с МП-то ли или за човека със Слънцето ?

По принцип трябва да се разгледат аспектите на слънцето, и в кои дом се намира, за да се каже нещо! :wink2:

« Отговор #17 -: Декември 14, 2011, 06:48:54 pm »

Горкото венера/МС омагьосвано от нептуна, като го къпи с необичайни отношения към любовни проблеми, срамежливост,  необясними антипатии. Отказ, чувства се неудовлетворен и нещастен в любовта, душевни мъки.

Нептун транзитира в 3 дом  ;)

« Отговор #18 -: Декември 14, 2011, 06:50:27 pm »
При синастрия съвпад на МП МЦ- Венера ъсс синастрично СЛънце и МП МЦ- Венера със МЦ, как ви се струва?  :)

Ако няма други нараняваниа на този МП, може да се говори за голяма любов! :805m:

По принцип трябва да се разгледат аспектите на слънцето, и в кои дом се намира, за да се каже нещо! :wink2:

Слънцето е осмодомно

*

akruks

« Отговор #19 -: Декември 14, 2011, 07:38:16 pm »
такааа,  на човека МП венера/мц е 4*32' везни в 7д., пак там е неговия плутон 6*30' везни, при мен попадат в моя 1д. , моето слънце везни 9* е в неговия 8д. и в мой 2-ри дом - любов ли съм му? ;D
този МП в моя натал е лъвчее, като венерката на човека, но съвпада е само по знак, венера му е 2гр., а моя пойнт е 14 гр. в 11дом, не съвпада с нищо  натала ми, има квадрат с марс,нептун, секстил с венера, слънце, тригон с юпи, квадрат със сатурн, но прави един хубав тригон с марса и юпито на човека в неговия 2д.  8)

« Отговор #20 -: Декември 14, 2011, 07:49:39 pm »

Нептун транзитира в 3 дом  ;)

Тогава може да се каже че има предпоставки за интриги при познатите. :wink2:

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #21 -: Декември 14, 2011, 10:09:09 pm »
Ето го и моя МП Венера/МЦ- кацнал прецизно на Хирон в 7 дом...То за това скоро нема да ме огрее... :848: :781m:

« Отговор #22 -: Декември 14, 2011, 10:22:26 pm »
Ето го и моя МП Венера/МЦ- кацнал прецизно на Хирон в 7 дом...То за това скоро нема да ме огрее... :848: :781m:

Ще имаш въпреки това шансове за запознанства, и интересното е, че сте срещат партньори, които по някакъв начин ще отразяват твоята нерешителност и свръхчувствителност в избора на партньор! Голямо предизвикателство е, на кого да отворим вратата и на кого да е затворим за винаги. :781m:

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #23 -: Декември 14, 2011, 10:34:03 pm »
ООО за затварянето съм много скоростна и достатъчно решителна, дори с гръм и трясък, когато се наложи  ;D

« Отговор #24 -: Декември 15, 2011, 07:54:56 am »

Слънцето на човека с МП е в 3ти дом, Скорпион, а на човека с МЦ -8ми дом, Водолей.