Здравей Гост

Тайландски тест

• 22 Отговора
  • 5850 Прегледи
*

Astroholic

Тайландски тест
« -: Декември 08, 2006, 06:39:13 pm »
Сънувах, че съм в нещо като казарма, нещо като военен лагер. Имаше хора от цял свят. И аз настанен в една стая с някакъв неизвестен тип и една тайландка. Говорехме си за жертвите от всяка една от страните. Жената каза, че напоследък имали доста убити. Казах си наум, "за каква кауза се борят пък тези тук ?".
После мъжът се изнесе и тайландката каза, че иска да ме подложи на един тест. Нарече го "измерване на еротичния потенциал". Почудих се какво ли ще рече това, но нямах нищо против да се подложа на теста. Какво се оказа :
измъкна отнякъде някакъв плод с формата на малко морковче и го оваля в нещо като захар. После захапа единия му край. Тестът започваше...
Приближих се и захапах другия край...После внимателно с устни и с език преместих края, който беше в нейната уста, в моята...
Тя се усмихна и поклати глава...В следващия момент прехапа плодчето по средата, после впи устните си в моите и с език размени двете половинки...
Беше ужасно адски сладостно...
Така и не разбрах резултата си от теста... :rolleyes:

Някой да знае какво казват съновниците за такива сънища ?  

Тайландски тест
« Отговор #1 -: Декември 08, 2006, 09:28:16 pm »
Цитат
Сънувах, че съм в нещо като казарма, нещо като военен лагер. Имаше хора от цял свят. И аз настанен в една стая с някакъв неизвестен тип и една тайландка. Говорехме си за жертвите от всяка една от страните. Жената каза, че напоследък имали доста убити. Казах си наум, "за каква кауза се борят пък тези тук ?".
После мъжът се изнесе и тайландката каза, че иска да ме подложи на един тест. Нарече го "измерване на еротичния потенциал". Почудих се какво ли ще рече това, но нямах нищо против да се подложа на теста. Какво се оказа :
измъкна отнякъде някакъв плод с формата на малко морковче и го оваля в нещо като захар. После захапа единия му край. Тестът започваше...
Приближих се и захапах другия край...После внимателно с устни и с език преместих края, който беше в нейната уста, в моята...
Тя се усмихна и поклати глава...В следващия момент прехапа плодчето по средата, после впи устните си в моите и с език размени двете половинки...
Беше ужасно адски сладостно...
Така и не разбрах резултата си от теста... :rolleyes:

Брей,започнах да ти завиждам  <_< ,а аз цяла вечер правих шпакловки на някакъв западняшки строеж,нито колежки имах,нито еротични тестове.....само голи тухли :angry:  :angry:  :angry:

Никога не съм се занимавал с такава дейност,а в съня си бях майстор и се справях направо професионално  :D  :D  :D  :D  

*

Lillie

• 30532
Тайландски тест
« Отговор #2 -: Декември 08, 2006, 10:58:15 pm »
Аааааа, вие друга работа нямате ли си освен еротични тестове по тайландски?  :lol: я марш навън да празнувате студентския празник, какво правите тук в съновника, ъ?  :P  :D  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Тайландски тест
« Отговор #3 -: Декември 08, 2006, 11:37:44 pm »
Цитат
Аааааа, вие друга работа нямате ли си освен еротични тестове по тайландски?  :lol: я марш навън да празнувате студентския празник, какво правите тук в съновника, ъ?  :P  :D  :rolleyes:
Тази година ме хванаха за детегледач,на сестра ми и се падна ред да поизлезе,а за мен всеки ден е весел,така че :D  :D  :D

И систъра е хора,а от две години милата не и се е отварял парашута за почивка и отмора,а на мен си ми е добре и тук ;)  :rolleyes:  :D  

*

АН

Тайландски тест
« Отговор #4 -: Декември 09, 2006, 10:07:43 am »
Цитат

съновниците казват, че еротиката в съня е знак за спокойни и щастливи дни :)  

*

АН

Тайландски тест
« Отговор #5 -: Декември 09, 2006, 10:10:11 am »
Цитат

Никога не съм се занимавал с такава дейност,а в съня си бях майстор и се справях направо професионално  :D  :D  :D  :D
по добре да беше сънувал еротика :D

Пак според съновниците, трябва да се пазиш тия дни от прекалена самоувереност :)  

*

Valda

• *
  • 377
Тайландски тест
« Отговор #6 -: Декември 11, 2006, 07:55:34 am »
Цитат

Това подходящо ли ти се струва? ;)

ето и цвете за теб:

*

Astroholic

Тайландски тест
« Отговор #7 -: Декември 11, 2006, 09:44:34 am »
You got me, babe  :P
А ти няма ли да ни разкажеш някой твой сън ?  :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
Тайландски тест
« Отговор #8 -: Декември 11, 2006, 09:53:34 am »
:lol:   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Не е като тайландката от съня, но все пак...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Тайландски тест
« Отговор #9 -: Декември 11, 2006, 10:28:50 am »
Да се смени с морков :P  :D  ;)

*

Astroholic

Тайландски тест
« Отговор #10 -: Декември 11, 2006, 10:55:24 am »
Ммммм... :D  Мисля си, че "еротичният потенциал" на форумците и форумките
е на завидно високо ниво   :rolleyes:  

*

Valda

• *
  • 377
Тайландски тест
« Отговор #11 -: Декември 11, 2006, 12:47:54 pm »
Цитат
Да се смени с морков :P  :D  ;)
Док, ето ти морковчета:

Нахрани сам момичето ;)

Мислех си да те подхвана с твоя сън, но не съм сигурна дали не е шеговита раплика към съня на astroHOLY-то :)
Нали го помниш чичо Фройд? Та неговата теория за сънищата е,че всички подтиснати желания се изтласкват в подсъзнанието и под нощта изплуват в съня под формата на символи. Всички остри предмети- скали , пирони, ножове..са фалически символ. Фройд смята ,че всички празни пространства- стая, площад, къща също са свързани с еротиката.
Според теорията на Фройд сънят ти е силно еротичен и изразява подтиснати еротични желания или нереализирани еротични фантазии.
Колко силни са -не знам. Astroholic -ът ще каже  ;) Той е момъкът с потенциометъра ;)

А иначе много ми се иска да ти пратя някаква специална каледна картичка, но все не мога да намеря достатъчно добра :blink:  

*

Valda

• *
  • 377
Тайландски тест
« Отговор #12 -: Декември 11, 2006, 12:53:35 pm »
Цитат
You got me, babe  :P
А ти няма ли да ни разкажеш някой твой сън ?  :rolleyes:
Мога да сънувам волево, но ми е по-интересно да не го правя.Дълги са ми сънищата и скучни, не са по темата

*

Astroholic

Тайландски тест
« Отговор #13 -: Декември 11, 2006, 01:44:50 pm »
Док, шпакловките на "западняшкия строеж" да не би да са свързани по някакъв начин с бъдещата ни роля ни в изграждането на "обединената Европа", в което ще се включим с пълна пара от 1-ви януари ?   ;)
Май сънят ти ще излезе много "визионерски"  :o

А това, дето Валдичка може да сънува волево, но не и интересно да го прави "по темата" хич, ама хич не го проумявам  :blink:

Тайландски тест
« Отговор #14 -: Декември 11, 2006, 02:28:29 pm »
Ставах през ноща, а по DISCOVERY даваха филм за някакви строежи на мостове и ме впечатлиха носещите системи,след това сънувах съня :D .
Пък за Фройд си права либофта ми куцука ;)

*

Valda

• *
  • 377
Тайландски тест
« Отговор #15 -: Декември 11, 2006, 03:13:31 pm »
Цитат
Ставах през ноща, а по DISCOVERY даваха филм за някакви строежи на мостове и ме впечатлиха носещите системи,след това сънувах съня :D .
Пък за Фройд си права либофта ми куцука ;)
Красива сълза!

Док, комплекс за малоценност "хванах" от твоите картинки :( За всичко можеш да изровиш картинка, а аз две седмици не мага да ти намеря подходяща коледна картичка :(

Ето ти една феичка :

Поне в покера  върви ли ти за компенсация?

Тайландски тест
« Отговор #16 -: Декември 11, 2006, 03:28:05 pm »
Валда,аз съм като наркоман за картинки,на ден преравям поне един сайт .

нещо подобно ли търсиш :P

ето и за теб една фея :D

*

Valda

• *
  • 377
Тайландски тест
« Отговор #17 -: Декември 11, 2006, 03:45:27 pm »
Не, не търся нещо такова. В тази има нещо вулгарно, не е най -подходящата Снежанка за теб. Нещо доста по-мило и покорно ще ти търся.

Бе аз си мислех за борчета, сняг и елени, ама като подсказа ще ровя в други сайтове ;)
Благодаря за феята! Страхотна е! Нямам търпение да намеря нещо подходящо:

БТВ, не ти вярвам ,че либофта ти куцука :unsure:  

Тайландски тест
« Отговор #18 -: Декември 11, 2006, 04:03:03 pm »
Цитат
Не, не търся нещо такова. В тази има нещо вулгарно, не е най -подходящата Снежанка за теб. Нещо доста по-мило и покорно ще ти търся.

Бе аз си мислех за борчета, сняг и елени, ама като подсказа ще ровя в други сайтове ;)
Благодаря за феята! Страхотна е! Нямам търпение да намеря нещо подходящо:

БТВ, не ти вярвам ,че либофта ти куцука :unsure:
Искам си борчетата и еленитееее,неща такива снежанки,но предположих ,че ще се шегуваш с моята персона и реших сам да се бъзна :D  :rolleyes:  :rolleyes:  :D  

*

Lillie

• 30532
Тайландски тест
« Отговор #19 -: Декември 11, 2006, 04:09:10 pm »
Цитат
В тази има нещо вулгарно, не е най -подходящата Снежанка за теб. Нещо доста по-мило и покорно ще ти търся.

И аз щях да казвам същото, но се въздържах. Тази Снежанка за мен е доста вулгарен вариант на "Венера в Телец", но има и нещо първично марсово у нея...  :huh:  Хаха, а пък колежката със Слънце в Стрелец и Венера/Марс във Водолей много я хареса   :lol:  :blink:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.