Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851072 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:"Говорилня"
« Отговор #2260 -: Юли 24, 2009, 09:21:28 pm »
..и Аз напоследък мисля за трайно изнасяне, но нямам ясна концепция в главата си.
Тр. Уран в момента ми е в 9 дом (по натал в 3-ти) от него ще са тези мераци.
То и аз си мисля, че е от Уран, на мен ми е в 9 по натал, а транзитира в 4 и доскоро върху луната, която пък управлява 9.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2261 -: Юли 24, 2009, 10:19:30 pm »
В Мармарис има един много хубав хотел - Лидия, това му е сайта. Това е един от първите хотели на Мармарис и затова е с много голяма градина, за разлика от новите и луксозни хотели, сбити в центъра на града.  Ако сте тръгнали към Мармарис, попитайте за настаняване в х-л Лидия.

Ми то хубаво, ама то няма пясък на тоя плаж, бе маце! Аз обичам да има пясък.

Пясъка е кът в целия Мармарис, в края на сезона го събират на купчини, опаковат го и си го пазят за догодина. Даже периодично си транспортират от другаде.  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #2262 -: Юли 25, 2009, 12:22:51 pm »
Ей Uran, един страничен въпрос от протокола - да не си фенка на Уинона Райдър? Защото аз да и то от тийнейджърските си години, та досега  ;) Плюс това ми е наборче. Любимата ми актриса.
Не знам какво толкова виждам в нея и какво ме привлича, но е много силно........ :-[

« Отговор #2263 -: Юли 25, 2009, 01:09:49 pm »
Ей Uran, един страничен въпрос от протокола - да не си фенка на Уинона Райдър?

Това на аватара не е Уинона Райдър, а Кийра Найтли.

http://img.zamunda.net/bitbucket/pairate%20111.jpg
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #2264 -: Юли 25, 2009, 01:16:05 pm »
Да, знаех си. Много си приличат, както Брат Пит и Бенисио Дел Торо донякъде, но явно навсякъде ми се привижда тая Уинона. Сори.
Но това не пречи да си я харесвам и занапред - нищо, че е крадла, т.е. клептоманка - грешка.

« Отговор #2265 -: Юли 25, 2009, 09:52:53 pm »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #2266 -: Юли 25, 2009, 10:11:04 pm »
Жистоко!!!  ;D Страхотни сладури са. Истински им се радвах. Че днес съвпада на Луната със Сатурн действа много тягостно.  ;)

*

ga3l

« Отговор #2267 -: Юли 27, 2009, 10:34:05 am »
Обява в списание „Духовно развитие”

„Ин със сияещи чакри, напълно облъчена (всички лъчи от 1-ви до 12-ти), с 1728 (123) активирани ДНК спирали, свободна от чужди и тъмни енергии търси подходящ Ян с цел съвместно продължаване на интегративните процеси на Вселенско ниво. При проява на интерес, моля приложете снимка на физическото си тяло и справка за отношенията Ви с финансовия егрегор в трето измерение”.

;D ;D ;D

*

ga3l

« Отговор #2268 -: Юли 27, 2009, 10:41:38 am »
Мъж се прибира уморен след работа. Шофира, потънал в мисли. Зад него стои ангелът и записва: - И това ако е живот!... Истинско мъчение. Шефа- прост, жената- усойница, децата- неблагодарници....
-Чудна работа- мисли си ангелът. Тази поръчка нали я изпълних? Но щом е казал....

*

Nebesna

« Отговор #2269 -: Юли 27, 2009, 10:59:40 am »
Обява в списание „Духовно развитие”

„Ин със сияещи чакри, напълно облъчена (всички лъчи от 1-ви до 12-ти), с 1728 (123) активирани ДНК спирали, свободна от чужди и тъмни енергии търси подходящ Ян с цел съвместно продължаване на интегративните процеси на Вселенско ниво. При проява на интерес, моля приложете снимка на физическото си тяло и справка за отношенията Ви с финансовия егрегор в трето измерение”.
 ;D ;D ;D

Това е много яко! ;D ;D ;D

« Отговор #2270 -: Юли 27, 2009, 11:02:03 am »
     ;D ;D ;D - наистина е яко !

*

ga3l

« Отговор #2271 -: Юли 27, 2009, 04:32:09 pm »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2272 -: Юли 27, 2009, 04:53:29 pm »
Тая книга нещо взе много да ми изкача напоследък,явно трябва да я взема и да си активирам вече ДНК спиралите,че до 2012 нямам много време  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2273 -: Юли 27, 2009, 05:02:17 pm »
Нямам намерение да се опитвам,а просто го постигам и това е -или по-скоро си го нося и трябва да го изкарам на дневен ред като програма в организма и съзнанието ми  ;D А дали кодирането на ДНК спиралите е част от този процес-може  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #2275 -: Юли 29, 2009, 06:24:09 am »
Хаха, и как смяташ да си уплътняваш времето във вечността? Дай идейки, че ограниченото ми човешко въображение не стига дотам :)

амиии по тоя въпрос съм намерила решение - първите 500 години аз ще се уча, а следващите 500 - ще уча другите. като навърша 1000 години ще му мисля какво ще правя - дали ще се преселвам съзнателно на друго ниво или ще остана на Земята да върша нещо друго...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2276 -: Юли 29, 2009, 01:13:23 pm »
Тая книга нещо взе много да ми изкача напоследък,явно трябва да я взема и да си активирам вече ДНК спиралите,че до 2012 нямам много време  ;D

споко, дори и да не успееш да ги активираш, след 2012 който оцелее по презумпция става безсмъртен  :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   

радиацията, която ще нападне планетата след като гаусите на магнитното поле на планетата станат равни на нула и вече всичко от космоса няма да има задръжки, така или иначе ще променят днк структурата на населението  ;)  който оцелее - получава бонус безсмъртие, левитация, телепатия и куп други екстри  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #2277 -: Юли 29, 2009, 02:11:14 pm »
Абе, ще се мре, то е ясно! Безсмъртието е много разтегливо понятие. Самата смърт е врата към друго измерение.

*

Helo

« Отговор #2278 -: Юли 29, 2009, 02:20:30 pm »
Абе, ще се мре, то е ясно! Безсмъртието е много разтегливо понятие. Самата смърт е врата към друго измерение.

Ама нали силата на мисълта въздейства върху тялото по невероятен начин. Аз не изключвам възможността да може да се постигне безсмъртие само със силата на мисълта. Ама все още нямам опит в това.  ;D ;D ;D :P ;D

*

Nebesna

« Отговор #2279 -: Юли 29, 2009, 02:32:38 pm »

Ама нали силата на мисълта въздейства върху тялото по невероятен начин. Аз не изключвам възможността да може да се постигне безсмъртие само със силата на мисълта. Ама все още нямам опит в това.  ;D ;D ;D :P ;D

Ако някой постигне безсмъртие, то не може да е в това тяло...и ние с теб никога няма да разберем дали е така.