..и Аз напоследък мисля за трайно изнасяне, но нямам ясна концепция в главата си.Тр. Уран в момента ми е в 9 дом (по натал в 3-ти) от него ще са тези мераци.
Цитат на: Kali в Юли 24, 2009, 02:54:08 pmВ Мармарис има един много хубав хотел - Лидия, това му е сайта. Това е един от първите хотели на Мармарис и затова е с много голяма градина, за разлика от новите и луксозни хотели, сбити в центъра на града. Ако сте тръгнали към Мармарис, попитайте за настаняване в х-л Лидия.Ми то хубаво, ама то няма пясък на тоя плаж, бе маце! Аз обичам да има пясък.
В Мармарис има един много хубав хотел - Лидия, това му е сайта. Това е един от първите хотели на Мармарис и затова е с много голяма градина, за разлика от новите и луксозни хотели, сбити в центъра на града. Ако сте тръгнали към Мармарис, попитайте за настаняване в х-л Лидия.
Ей Uran, един страничен въпрос от протокола - да не си фенка на Уинона Райдър?
Обява в списание „Духовно развитие”„Ин със сияещи чакри, напълно облъчена (всички лъчи от 1-ви до 12-ти), с 1728 (123) активирани ДНК спирали, свободна от чужди и тъмни енергии търси подходящ Ян с цел съвместно продължаване на интегративните процеси на Вселенско ниво. При проява на интерес, моля приложете снимка на физическото си тяло и справка за отношенията Ви с финансовия егрегор в трето измерение”.
Как се активорат ДНК спиралите???
Хаха, и как смяташ да си уплътняваш времето във вечността? Дай идейки, че ограниченото ми човешко въображение не стига дотам
Тая книга нещо взе много да ми изкача напоследък,явно трябва да я взема и да си активирам вече ДНК спиралите,че до 2012 нямам много време
Абе, ще се мре, то е ясно! Безсмъртието е много разтегливо понятие. Самата смърт е врата към друго измерение.
Цитат на: Небесна в Юли 29, 2009, 02:11:14 pmАбе, ще се мре, то е ясно! Безсмъртието е много разтегливо понятие. Самата смърт е врата към друго измерение.Ама нали силата на мисълта въздейства върху тялото по невероятен начин. Аз не изключвам възможността да може да се постигне безсмъртие само със силата на мисълта. Ама все още нямам опит в това.